Devil May Cry 4 | PS3

سلام
يك سوال داشتم. من اونجايي كه دانته داره با دو تا دخترا صحبت ميكنه(دارن پيتزا ميخورن) وقتي بازي شروع ميشه نميدونم بايد چكار كنم ؟

یه کم بیشتر توضیح بده
بازی رو خیلی وقته تموم کردم یادم نمیاد کجاس
چی میشه که نمیدونی چی کار کنی؟

با سلام خدمت دوستان
kiss.gif
چند وقتی نبودم عیدی که گذشت مبارکتون

من در مرحله ي 13 نميدونم بايد كجا برم؟(از همون اولش)

دوست عزیز شما تو مرحله پیچیده ای هستی که توضیح
دادنش یک مقدار سخته و طولانی میشه ولی در عین حال اسون در همون ابتدای کار باید
به سمت عقب برگردی یعنی به سمت برج حرکت نکنی به سمت دری میری بازش میکنی حالا مقداری جلو تر میری 4 تا پله میبینی میپری پایین دیمون ها رو لازم نیست بکشی وارد اولین محیط بنفشی رنگ میشی
حالا از روی اون تپه ها میپری پایین حالا در این قسمت باید دیمون ها رو بکشی وقتی تمام شد به سمت جلو حرکت میکنی از روی پله ها حرکت میکنی وارد محیط بنفش میشی باید وارد اون ساختمون بشی که قبلا نرو وارد شده بود ولی دوباره به جنگل منتقل میشی حالا راه را ادامه میدی دوباره باید با دیمون ها مبارزه کنی بعدش به راه که باز شده میری در اینجا به یک ابشار برخورد میکنی میری پایین وارد یکی از اون محیط های
بنفشی میشی که دقیقا زیر پل هست الان به همون ساختون که گفته بودم رسیدی واردش میشی
این بار باید وارد اون قسمتی بشی که تازگی باز شده دقیقا زیر پله ها یک در هست که وارد میشی حالا
یک مقدار کار راحت تر میشه و جالب تر الان در چهار راهی قرار گرفتی که باید ابتدا به راه مستقیم ادامه بدی
بعدش دوباره به همون چهار راه میرسی این دفعه باید از همون جای که هستی به عقب برگردی باز هم به همون جا میرسی این بار به سمت راستی میری دوباره به همین جا میرسی باز هم به سمت راست میری:biggrin1: این بار وارد منطقه جدیدی میشی که باید با باس مبارزه کنی امید وارم کافی بوده باشه

موفق باشیم

اوه این مرحله که دوده بنفش داره رو میگه
من خودم نفهمیدم چی کار کردم:biggrin1:
ولی ردش کردم کلا بازی خیلی سخت نیست
ولی در مواقعی هم اعصاب خورد کن میشه

سلام.
من مرحله 4 بازي گير كردم يعني نميدونم چطور چهارمين GYRO BLADE رو بايد پيدا كنم!
دوست من شما باید با استفاده از یکی از 3 تا GYRO BLADE که دارید دیواری که پشتش GYRO BLADE هست رو خراب کنید ( توی همون راهرویی که باید GYRO BLADE ها رو جمع کنی تهش یه دیواره که پشتش GYRO BLADE هست )

فقط دویل می کری

دوستان دویل می کری 4 هر کسی که بازی کرده حال کرده چون بازی سرگرم کننده ای است و اصلا خسته نمیشی چون من این بازی را چهار بار تمامش کردم و الان دارم ایتم ها را جمع اروی می کنم ولی به نظر من فقط خیلی سخت بحال است من پیشنهاد می کنم هرکسی دارش خیلی سخت را بازی کنند لذت ببرید:evil::devil::evil1::weightlif

آخرین ویرایش:
بلاخره روی حالت دانته ماست دای تموم کردم بازیرو وای دوتا لباس ازاد می کنه که وقتی وارد بازی میشی قدرتیت هیج وقت تموم نمی شه یه حالت سخت دیگم به نام هیل اور هیل ازاد می کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or