Devil May Cry 4 | PS3

کسی می دونه مرحله شماره 3 (راه مخفی میگم) اگر میدونیت به من بگید چون این آخرین راه مخفی می باشد
با سپاس:love::love::biggrin1::biggrin1::-"

ای بابا اینگار کسی نیست کمکم کنه در راه مخفی شماره 3 :(:confused:فکر کنم هر کسی که بازی کرده انداختش دور من من کلیک کردم به این بازی تا کامل تمامش نکنم ولش نمی کنم:cool::biggrin1::love::love:;)

آقایان کسی نمی خواهد کمکم کنه خودم شانسی ردش کردم:biggrin1::love:
خب بنظر شما وحشی ترین وسخترین شیطون یا غولش کدام هستند:-":cool::cool::love::love:
خب به نظره من وحشیترن این blitz یا همان جانور برقی که من خیلی ازش بدم می اید:evil::evil::mad:

نیاد سنگینتره !!
همین حماقتی که Capcom کرد و DMC4 رو داد دیگه بسه به نظر من این بازی چیزی از افتضاح کم نداشت
(از این محیط برو اون محیط چهار تا جونور مسخره رو بکش و تکرار و تکرار و تکرار )

من این بازی تموم کردم خیلی آسونه هر کی توی این بازی با مشکل مواجه شده واقعا گیم رو بزاره کنار البته میتونه مثل خیلی های دیگه بره اون کانتر مسخره رو بازی کنه

نیاد سنگینتره !!
همین حماقتی که Capcom کرد و DMC4 رو داد دیگه بسه به نظر من این بازی چیزی از افتضاح کم نداشت

این بازی یکی از بهترین بازی هایی بود که من بازی کردم !
توقع داشتی تو بازی ـه اکشن چی کار کنی مثلاً ؟! تنوع محیط هم عالی بود.

من این بازی تموم کردم خیلی آسونه هر کی توی این بازی با مشکل مواجه شده واقعا گیم رو بزاره کنار البته میتونه مثل خیلی های دیگه بره اون کانتر مسخره رو بازی کنه

اتفاقاً این بازی جزء سخت ترین بازیهایی هست که تو این نسل اومده ! شما هم الکی جو سازی نکن ! ( مجبورتون نکردن که الکی بیاید یه چیزی بگین ! بازی رو تنها من نمیگم سخت هست، همه میگن ... حتی Normal ـه این بازی از Normal ـه Ninja Gaiden 2 که میگن جزء سختترین بازی ها هست به نظر من سخت تره. )

موافقم اصلا محیط جالب نبود من دویل 1 رو بهترین میدونم

کجای محیطش جالب نبود ؟

شما اگر راست میگویی برو خیلی سخت بازی کن تا به فهمی که چقدر سخته الکی یک حرف میزنه و میره به نظر من بهترین بازی بود که کردم ایشاااله شماره 5 بیاید:love::biggrin1::cool::cool::cool:

نیاد سنگینتره !!

اول سلام
شما وقتی یک نظری میدی یک دلیل قانع کننده هم بیار برای چی
این بازی افتضاحه ؟
شما اصلا نسخه های قبلی devil may cry رو بازی کردی ؟ در نسخه های قبلی
هم تقریبا روال بازی اینجوری بود . شما در این بازی جونور دیدی ؟

دویل یکی از بهترین بازیهایه که من دیدم بعدش هم هر کی یه سبکی از بازیها رو دوست داره ولی دویل یکی از اون بازیهاست که همه رو به خودش جذب کرده شاید شما استثنایی باشید:confused::-"

توی این سایت همه ی اهنگ های دویل 1234 هست:
http://bluelaguna.net/splash/devil-may-cry.php

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or