Devil May Cry 4 | PS3

من نسخه های قبلی بازی رو نصفه نیمه رفتم و اصلآ از داستان چیزی نمی دونم می خواستم ببینم اگه بازی رو بخرم چیزی حالیم می شه یا نه ؟ لطف می کنید یه داستان خلاصه ازش بگید ؟ :blushing:

من نسخه های قبلی بازی رو نصفه نیمه رفتم و اصلآ از داستان چیزی نمی دونم می خواستم ببینم اگه بازی رو بخرم چیزی حالیم می شه یا نه ؟ لطف می کنید یه داستان خلاصه ازش بگید ؟ :blushing:
jتوصیه میکنم DMC3 رو بگیری
DMC3 بزای من اولین DMC بود خیلی حال کردم :cheesygri
احتمالا اگه الان DMC4 رو بگیری چیز زیادی متوجه نمیشی

منم مثل شما نسخه هاي قبلي اين بازي رو نصفه ها رفتم ولي اين شماره چهارش تا مرحله هاي 7-8 ديگه همه چيشو فهميدم و دستم اومد .
داستانشو بگيم كه ديگه بازي كردنش حال نميده .
ولي از من ميشنوي در خريدش شك نكن . بازي جزابيه . داستانشم توپه

new wallpapers of Devil May Cry 4 for your PS3

wp20080222_01.jpg

1920×1200
1680×1050
1280×800

wp20080222_03.jpg

1920×1200
1680×1050
1280×800

wp20080222_05.jpg

1920×1200
1680×1050
1280×800

همین که تو این عکسه بود که گزاشته بودم دیگه!!!اسمش فکر کنم dante باشه!!!
سلام
2 راه داری برای اینکه بتونی زودتر و راحت تر بکشیش :

1. اولا یک سکو وسط اتاق هست برو روی این وایسا و صبر کن موقعی که دانته میاد می خواد بپره بالا با شمشیر بهش ضربه زن .

2. شروع به شلیک کردن با اسلحه به صورت پشت سر هم بکن و همینطوری که داری بهش شلیک می کنی بهش نزدیک شو تا به یه فاصله ای برسی که بتونی سریع با شمشیر بزنیش .

پ.ن : اگه نتونستی و کلا کشتن این باس برات خیلی سخت بود پیشنهاد می کنم که از Holy Water استفاده بکنی که نحوه استفادشم هم به صورت نزدیک شدن به باس بعد استارت زدن و استفاده کردن از اون به همون صورت استفاده کردن از جون هست . البته قبلش باید بری و این Holy Water رو از همونجایی که جون می خری بخری و................

موفق باشی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or