ps3_360_wii
کاربر سایت
رمزی از این بازی موجود نیست.سلام کسی رمزی از دویل می کرای4نداره
فک نکنم اینجوری بشه آخه خیلی کار سخت میشه تو gamespot نوشته بود بپر بالای سکو هر وقت Dante پرید بالا با Devil Arm بگیرش پرتش کن پایین اگه هم بالا موند برو پایین تا اونم بیاد پایین بعد دوباره بورو بالا هر وقتم داره تیر میزنه تا میتونی بورو عقب ولی رو سکو بمون اینجوری خیلی آسون میشه تقریبا در حد boss اول.سلام
2 راه داری برای اینکه بتونی زودتر و راحت تر بکشیش :
1. اولا یک سکو وسط اتاق هست برو روی این وایسا و صبر کن موقعی که دانته میاد می خواد بپره بالا با شمشیر بهش ضربه زن .
2. شروع به شلیک کردن با اسلحه به صورت پشت سر هم بکن و همینطوری که داری بهش شلیک می کنی بهش نزدیک شو تا به یه فاصله ای برسی که بتونی سریع با شمشیر بزنیش .
پ.ن : اگه نتونستی و کلا کشتن این باس برات خیلی سخت بود پیشنهاد می کنم که از Holy Water استفاده بکنی که نحوه استفادشم هم به صورت نزدیک شدن به باس بعد استارت زدن و استفاده کردن از اون به همون صورت استفاده کردن از جون هست . البته قبلش باید بری و این Holy Water رو از همونجایی که جون می خری بخری و................
موفق باشی .
شما باید وقتی اون مجسمه ـه مشت اول رو میزنه با استفاده از دست نرو اونو بگیزی ( تو PS3 فکر میکنم دکمه ی O باشه ! ) بعد از اینکه این کارو میکنی یه مشت دیگه میزنه ( به صورت گردشی ) شما باید وقتی اون مشت رو میزنه بپرین بالا و وقتی که مشت نزدیکتون هست باز هم از دست نرو کمک بگیرین.آقا ای مجسمه که همش مشت میزنه رو چطوری رد کنم!؟فکر کنم باس آخرش باشه!!الان از همین مجسمه اومدم بیرون اینم هی مشت میزه منم هر کاری میکنم هیچیش نمیشه!!:cheesygri
با عرض سلام خدمت دوستان
ایا دموی قابل بازی dmc 4 برای pc هست یا نه
اگه وجود داره لینکشو بزارید ممنون میشم.