:
evil May Cry 4 ::
خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
یه درجه ی سختی جدید میباشد. Heaven or Hell هم کماکان وجود دارد.Hell or Hell اش چیه؟ مثل Heaven or Hell شماره 3 اه؟
در کل اگه برات DMC 3 سخت بود ، این یکی از اون راحت تره.این بازی برای کسانی که نسخه های قبل رو بازی نکردن، ارزش خریدن داره؟ چه مقدار قشنگه؟ اگه کمی در این مورد توضیح بدید، ممنون می شم... .
پست من رو با دقت نخوندید :
نه عزیز.اینا فکر کنم 3 تا درجه ی آخر باشه...چیزی به نام super nero و super dante توی بازی هست؟
چیزی به نام super nero و super dante توی بازی هست؟
نه عزیز.اینا فکر کنم 3 تا درجه ی آخر باشه...
son of sparda
legency dark knight
dante must die
این مشکلو منم داشتم باید بری تو قسمت pc seting تنظیمات گرافیکیو بیاری پایین تا جایی که سیستمت بکشه !سلام
من تا العان 3 بار اين بازي رو از شركتهاي مختلف گرفتم و هنوز موفق نشدم بازي كنم.!!!
چون وقتي بازي رو به طور كامل نصب ميكنم .وارد menu بازي هم ميشم ولي زمان loading كه ميرسه تا 70 % پر ميكنه ولي بعد كل سيستم رسيت ميشه!
ميخاستم بدونم مشكل از كجاست!؟
با تشكر فراوان
سلام شما گرافیکت چیه من امروز بعد کلی گشت و گذار فهمیدم این بازی با کارت گرافیکای سری 7 که دارای 256 مگابایت حافظه هستند یعنی خیلیا بودن که با گرافیکای رده پایین تر هم لود سریعی داشتنمن هم CPU ام AMD 4600 X2 اه لودش طولانی بود برام ولی نه در حد سبا ه دقیقه یک چیزی حدود 40 50 ثانیه.