Devil May Cry 4 - PC Thread

::Devil May Cry 4 ::

خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
N_aggressive%20(4).gif

این بازی برای کسانی که نسخه های قبل رو بازی نکردن، ارزش خریدن داره؟ چه مقدار قشنگه؟ اگه کمی در این مورد توضیح بدید، ممنون می شم... .
در کل اگه برات DMC 3 سخت بود ، این یکی از اون راحت تره.
ضمنا از بعضی ها که از DMC 3 خوششون نیومده بود سوال کردم،همشون گفتن که این بهتره!

پست من رو با دقت نخوندید :

بستگی به سلیقت داره...اگه از بازی های شلوغ خوشت میاد پس حتما بازی کن اینو...بازی بی نظیریه ولی خیلیا به خاطره شلوغ بودن بازی این بازی رو دوست ندارن.
خیلی وقت بود حوصله گیمو نداشتم...چون طرفداره dmc بودم گفتم بزار اینو بازی کنم...بازی کردم کلیم حال کردم:laughing:

چیزی به نام super nero و super dante توی بازی هست؟
نه عزیز.اینا فکر کنم 3 تا درجه ی آخر باشه...
son of sparda
legency dark knight
dante must die

دوست عزیز
زدن دو یا چند پست پشت سر هم و با فاصله زمانی کم ممنوعه. شما میتونید از دکمه ویرایش برای ادیت کردن پست قبلی و افزودن نظراتتون استفاده کنید.
ممنون از همکاریتون

Last edited by a moderator:
سلام
من تا العان 3 بار اين بازي رو از شركتهاي مختلف گرفتم و هنوز موفق نشدم بازي كنم.!!!
چون وقتي بازي رو به طور كامل نصب ميكنم .وارد menu بازي هم ميشم ولي زمان loading كه ميرسه تا 70 % پر ميكنه ولي بعد كل سيستم رسيت ميشه!
ميخاستم بدونم مشكل از كجاست!؟
با تشكر فراوان

چیزی به نام super nero و super dante توی بازی هست؟

نه عزیز.اینا فکر کنم 3 تا درجه ی آخر باشه...
son of sparda
legency dark knight
dante must die

Super Dante و Super Nero درجه سختی نیست. توی شماره قبل Super Dante یا Super Vergil یک لباسی (Costume) بود که وفتی اونو انتخاب میکردی Devil Trigger موقع استفاده کم نمیشد.

@M.G.S
من DMC 4 رو فقط با Devil Hunter تموم کردم هیچ لباسی باز نکرد (فکر کنم این شماره اش اصلا نداشته باشه) ولی وقتی توی Gallery اش میری هم عکس از دانته در حالت Super Dante هست هم عکس از نرو در حالت Super Nero.

راستی دوستان یه مشکلی تو این بازی هست اونم اینه که کسانی که دارای CPU های AMD هستند مخصوصا سری X2 از 3600 تا 6000 لود بازی چیزی حدود سه دقیق طول میکشه البته من احتمال بالایی میدم که از سی پی یو باشه نه از هارد چون خودم با سی پی یو اینتل دو هسته ای لپتاپ امتحان کردم لود بازی حدود 6 ثانیه طول کشید من تو سایتا هم دربارش خوندم کسی راهی واسه این مشکل داره یا کلا این بازی همینطوریه
البته بگم من خودمم این مشکل رو دارم و اینکه میگم مال سی پی یو هست اینه که دما سی پی یو تو لود بالا میره ولی هارد حتی یه چشمک هم نمیزنه که بگی از هارد هم داره کار میکشه

سلام
من تا العان 3 بار اين بازي رو از شركتهاي مختلف گرفتم و هنوز موفق نشدم بازي كنم.!!!
چون وقتي بازي رو به طور كامل نصب ميكنم .وارد menu بازي هم ميشم ولي زمان loading كه ميرسه تا 70 % پر ميكنه ولي بعد كل سيستم رسيت ميشه!
ميخاستم بدونم مشكل از كجاست!؟
با تشكر فراوان
این مشکلو منم داشتم باید بری تو قسمت pc seting تنظیمات گرافیکیو بیاری پایین تا جایی که سیستمت بکشه !

من هم CPU ام AMD 4600 X2 اه لودش طولانی بود برام ولی نه در حد سبا ه دقیقه یک چیزی حدود 40 50 ثانیه.
سلام شما گرافیکت چیه من امروز بعد کلی گشت و گذار فهمیدم این بازی با کارت گرافیکای سری 7 که دارای 256 مگابایت حافظه هستند یعنی خیلیا بودن که با گرافیکای رده پایین تر هم لود سریعی داشتن

اشتباه میکنی دوست خوب بنده هم AMD دو هسته ای دارم 2.5
اما سرعت لود به قدری بالا بود که حال کردم بازی مثل باد برام لود میشد بازی رو هم در رزولشن 1024 در 768 و درجه هایگ بازی میکردم مثل کره میورد:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or