:
evil May Cry 4 ::
خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
n1 رفيق.این مشکلو منم داشتم باید بری تو قسمت pc seting تنظیمات گرافیکیو بیاری پایین تا جایی که سیستمت بکشه !

با سلام
من به طوره خيلي ناگهاني سيوه بازيمو از دست دادم .بعد كه رفتم سيو دان كنم ديدم سيوه 100% فقط پيدا ميشه حالا دوستان اگه لطف كنن سيوه خودشون رو براي من بزارن.البته سيوي كه بدون ترينر و خيلي معمولي رفتن.من تا مرحله 16 رفته بودم و مرحله 17 رو مي خواستم برم.حالا هر كي اين مرحله يا مرحله نزديك به اين مرحله هست سيوش رو لطف كنه و بزاره كه خيلي خيلي ممنون ميشم.
مينيمم كارت براي اين بازي 6600 هست.دوستان من این بازی رو نصب نکردم ولی یکی از دوستان نصب کرده میگه وقتی نصب شد یه لینک میاد روی صفحه دسکتاپ و میره توی یک صفحه اینترنتی و بازی نمی یاد کرک رو هم نصب کرده و گرافیکش هم 6400 هست . لطفا راهنمایی کنید
آقا ممنون از شما ولي من فراموش كردم بگم من درجه سختييه دويل هانتر رفتم حالا دوستان هر كسي رفته و حتي مرحله 11 -12 هم باشه اشكالي نداره فقط دوره اولش باشه و از ترينر هم استفاده نكرده باشه ممنونبیا عزیزم فک کنم تا مرحله 13 یا 14 هست رنکینگ هم خوبه

با سلام خدمت دوستان
دیشب بازی DEVIL MAY CRY 4 رو که دانلودش تموم شده بود
مال گروه skulptra رو نصب کردم خیلی عالی اجرا شد.
فقط یکم انتظارم از بازی بیشتر از اینا بود. شاید علت این بود
من اصلا با این ابزی اشنایی نداشتم و اولین باره این بازی رو می بینم
البته چقدر ظاهر منو هاش و صدای کلیک منو هاش شبیه RE4
بود که خیلی خیلی با اون بازی حال کردم .
البته طول میکشه ادم تو بازی جا بیفته.
حدااقل دوستانی که نسخه خوبی از بازی رو نتونستند تهیه کنند می تونن
از من بگیرن.
اگر توجه کنی پورت کننده های این 2 بازی شرکتی هست که پورتهاش در حد زرشک هست :biggrin1:
بازی یک مقدار در بعضی مواقع خسته کننده میشد دلیلشم اینه که فقط گیم پلی بیخودی چسبونده بودن فقط همین خوب وقتی کارگردان اصلی بازی نباشه بهتر از اینم نمیشه
اولا این که بازی برای PC پورت نشده در اصل PC نسخه Lead platform بازی هست. دوما 2 تا شرکت کجا بود خود Capcom بازی رو برای همه ی پلتفورم ها ساخته و برای PC هم خود Capcom بازی را ساخته.اگر توجه کنی پورت کننده های این 2 بازی شرکتی هست که پورتهاش در حد زرشک هست