Devil May Cry 4 - PC Thread

::Devil May Cry 4 ::

خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
N_aggressive%20(4).gif

دوستان من این بازی رو نصب نکردم ولی یکی از دوستان نصب کرده میگه وقتی نصب شد یه لینک میاد روی صفحه دسکتاپ و میره توی یک صفحه اینترنتی و بازی نمی یاد کرک رو هم نصب کرده و گرافیکش هم 6400 هست . لطفا راهنمایی کنید

با سلام
من به طوره خيلي ناگهاني سيوه بازيمو از دست دادم .بعد كه رفتم سيو دان كنم ديدم سيوه 100% فقط پيدا ميشه حالا دوستان اگه لطف كنن سيوه خودشون رو براي من بزارن.البته سيوي كه بدون ترينر و خيلي معمولي رفتن.من تا مرحله 16 رفته بودم و مرحله 17 رو مي خواستم برم.حالا هر كي اين مرحله يا مرحله نزديك به اين مرحله هست سيوش رو لطف كنه و بزاره كه خيلي خيلي ممنون ميشم.

با سلام
من به طوره خيلي ناگهاني سيوه بازيمو از دست دادم .بعد كه رفتم سيو دان كنم ديدم سيوه 100% فقط پيدا ميشه حالا دوستان اگه لطف كنن سيوه خودشون رو براي من بزارن.البته سيوي كه بدون ترينر و خيلي معمولي رفتن.من تا مرحله 16 رفته بودم و مرحله 17 رو مي خواستم برم.حالا هر كي اين مرحله يا مرحله نزديك به اين مرحله هست سيوش رو لطف كنه و بزاره كه خيلي خيلي ممنون ميشم.

بیا عزیزم فک کنم تا مرحله 13 یا 14 هست رنکینگ هم خوبه :biggrin1:
http://forcex.parsaspace.com/Uploaded/CAPCOM.rar

آخرین ویرایش:
دوستان من این بازی رو نصب نکردم ولی یکی از دوستان نصب کرده میگه وقتی نصب شد یه لینک میاد روی صفحه دسکتاپ و میره توی یک صفحه اینترنتی و بازی نمی یاد کرک رو هم نصب کرده و گرافیکش هم 6400 هست . لطفا راهنمایی کنید
مينيمم كارت براي اين بازي 6600 هست.
بیا عزیزم فک کنم تا مرحله 13 یا 14 هست رنکینگ هم خوبه
آقا ممنون از شما ولي من فراموش كردم بگم من درجه سختييه دويل هانتر رفتم حالا دوستان هر كسي رفته و حتي مرحله 11 -12 هم باشه اشكالي نداره فقط دوره اولش باشه و از ترينر هم استفاده نكرده باشه ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

اول اینکه چه خبر ؟ دوم اینکه اگه دوباره بهتون بر نمیخوره میبینم که بعد از این همه مدت هنوز گیرید . خب خوش باشید...

از بازی Devil May Cry 4 لذت ببرید برای من هم دعا کنید...

اول اينكه چرا واست دعا كنيم

دوم اينكه شما چقدر راهنمايي مي خواييد من اين بازي رو تا آخر بردم يه جاي فكري نداشت بابا 1/100 از مغضتون استفاده كنيد الانم دارم رو Legendery Dark Knighte بازي مي كنم . فكر كنم مر حله 6 مم. بدون رمز ...

اين نسخه جديد واقعا عالي شده ...

سلام
اول اینکه از همتون عذر میخوام دوم اینکه منظورم از منو دعا کنید این بود که بابا برای من هم دعا کنید تا بتونم این بازی رو بازی کنم ... :(:((

حالا بهتره بگم " من طالب دعای شما";)

منم نصب کردم

با سلام خدمت دوستان

دیشب بازی DEVIL MAY CRY 4 رو که دانلودش تموم شده بود
مال گروه skulptra رو نصب کردم خیلی عالی اجرا شد.
فقط یکم انتظارم از بازی بیشتر از اینا بود. شاید علت این بود
من اصلا با این ابزی اشنایی نداشتم و اولین باره این بازی رو می بینم

البته چقدر ظاهر منو هاش و صدای کلیک منو هاش شبیه RE4
بود که خیلی خیلی با اون بازی حال کردم .
البته طول میکشه ادم تو بازی جا بیفته.

حدااقل دوستانی که نسخه خوبی از بازی رو نتونستند تهیه کنند می تونن
از من بگیرن.

با سلام خدمت دوستان

دیشب بازی DEVIL MAY CRY 4 رو که دانلودش تموم شده بود
مال گروه skulptra رو نصب کردم خیلی عالی اجرا شد.
فقط یکم انتظارم از بازی بیشتر از اینا بود. شاید علت این بود
من اصلا با این ابزی اشنایی نداشتم و اولین باره این بازی رو می بینم

البته چقدر ظاهر منو هاش و صدای کلیک منو هاش شبیه RE4
بود که خیلی خیلی با اون بازی حال کردم .
البته طول میکشه ادم تو بازی جا بیفته.

حدااقل دوستانی که نسخه خوبی از بازی رو نتونستند تهیه کنند می تونن
از من بگیرن.

اگر توجه کنی پورت کننده های این 2 بازی شرکتی هست که پورتهاش در حد زرشک هست :biggrin1:
بازی یک مقدار در بعضی مواقع خسته کننده میشد دلیلشم اینه که فقط گیم پلی بیخودی چسبونده بودن فقط همین خوب وقتی کارگردان اصلی بازی نباشه بهتر از اینم نمیشه

اگر توجه کنی پورت کننده های این 2 بازی شرکتی هست که پورتهاش در حد زرشک هست :biggrin1:
بازی یک مقدار در بعضی مواقع خسته کننده میشد دلیلشم اینه که فقط گیم پلی بیخودی چسبونده بودن فقط همین خوب وقتی کارگردان اصلی بازی نباشه بهتر از اینم نمیشه

راستش من زیاد با بازی حال نکردم. گرچه خوب بازی 2008
هست گرافیک و ایناش هم که خوب خفنه
شاید اینکه زیاد تو بحر بازی نفرفتم و گرافیکم هم زیاد
قوی نیست FULL OPTION بازی کنم .
(Geforce 7600gs(
بدبختی اینه که PC من بیشتر از 7900 رو هم ساپورت
نمی کنه و باید کلا عوض بشه و بازم خوب بود که
اجرا شد خداییش

اگر توجه کنی پورت کننده های این 2 بازی شرکتی هست که پورتهاش در حد زرشک هست
اولا این که بازی برای PC پورت نشده در اصل PC نسخه Lead platform بازی هست. دوما 2 تا شرکت کجا بود خود Capcom بازی رو برای همه ی پلتفورم ها ساخته و برای PC هم خود Capcom بازی را ساخته.

پ.ن:دوستان اطلاعات ندارن اجباری نیست جواب بدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or