:
evil May Cry 4 ::
خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
چرا؟؟؟؟؟؟ 
.دوستان کسی می تونه توضیح کاملی در مورد غول یا همون مجسمه ی مرحله 18 بده ...
فکر کنم فقط نقطه ابی رنگ وسط سینه ش مونده ولی نمی تونم کاری کنم.
ممنون می شم کمک کنید.
آره یه جوری بود فرت فرت استایل عوض کردن آدمو گیج میکرد!:confused:من بازی را که تمام کرده بودم یادمه با دانته وقتی میرفتیم واقعا عذاب آور بود با اعصاب آدم بازی میشد بازی با نرو یک حاله دیگه ای داشت
رمز نمیخواد دیگه...خواستی دوباره بازی کنی گیم قیلتو لود کن از همونجا بزن رو درجه ای که میخوای...هیومن بودی بزن رو دویل هانتر...اینجوری کله فنونی که تو هیومن آزاد کردی رو هم داری.من هم بلخره بازی رو تموم کردم.....
ولی خداییش تو مرحله ی 12 که دانته با اون اژدههاه که می جنگه خیلی خیلی سخت بود
ولی وقتی با نیرو با این غوله می جنگی مثل اب خوردن میزنیش...
این بازی رمزی نداره که بشه تمام فنون رو خرید؟؟؟؟
آره یه جوری بود فرت فرت استایل عوض کردن آدمو گیج میکرد!:confused:
ضمنا این دانته اینقدز حرکات متنوع داره که میمونی از کدومش استفاده کنی!...ولی خب این به معنی بد بودن دانته نیست!
نرو البته فقط یک استیل داره با یه یکسری حرکات خوشدست که من تا الان نشنیدم کسی باهاش مشکل پیدا کرده باشه.
آره یه جوری بود فرت فرت استایل عوض کردن آدمو گیج میکرد!:confused:
ضمنا این دانته اینقدز حرکات متنوع داره که میمونی از کدومش استفاده کنی!...ولی خب این به معنی بد بودن دانته نیست!
نرو البته فقط یک استیل داره با یه یکسری حرکات خوشدست که من تا الان نشنیدم کسی باهاش مشکل پیدا کرده باشه.
آره من رو همه حالتا تموم کردم هیچ چیز اضافی تو هیچ کدوم نیست فقط یه سری جایزه برات باز میشه همین !!!آره فقط دانته صحنه های اکشن جالبی داره :biggrin1:
ببینم چند دفعه تمومش کردی ؟:biggrin1:
آخه 2 تا درجه دیگه باز میشه که دیگه حوصله نداشتم برم اونم به خاطر اینه که وقتی یاده بازی با دانته و کشتن 3 باره غول ها می افتم تمامه موهای بدنم می:biggrin1:ریزه
بعضی از بچه ها میگن دموش فرق داره منظورشون همون دموی 16+ هست:biggrin1: که اگر در وقتی که بهت میده فکر کنم کمتر از 1 دقیقه تمامه جانورارو بکشی اونو نشون میده دیگه درسته؟
در کل تمام دموها در 4 درجه یکی هست دیگه آره؟
جانب یکیست)آره فقط دانته صحنه های اکشن جالبی داره :biggrin1:
ببینم چند دفعه تمومش کردی ؟:biggrin1:
آخه 2 تا درجه دیگه باز میشه که دیگه حوصله نداشتم برم اونم به خاطر اینه که وقتی یاده بازی با دانته و کشتن 3 باره غول ها می افتم تمامه موهای بدنم می:biggrin1:ریزه
بعضی از بچه ها میگن دموش فرق داره منظورشون همون دموی 16+ هست:biggrin1: که اگر در وقتی که بهت میده فکر کنم کمتر از 1 دقیقه تمامه جانورارو بکشی اونو نشون میده دیگه درسته؟
در کل تمام دموها در 4 درجه یکی هست دیگه آره؟