Devil May Cry 4 - PC Thread

::Devil May Cry 4 ::

خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
N_aggressive%20(4).gif

دوستان کسی می تونه توضیح کاملی در مورد غول یا همون مجسمه ی مرحله 18 بده ...
فکر کنم فقط نقطه ابی رنگ وسط سینه ش مونده ولی نمی تونم کاری کنم.
ممنون می شم کمک کنید.

من بازی را که تمام کرده بودم یادمه با دانته وقتی میرفتیم واقعا عذاب آور بود با اعصاب آدم بازی میشد بازی با نرو یک حاله دیگه ای داشت

:eek: چرا؟؟؟؟؟؟ :eek:

من که مراحلی رو که با دانته بود خیلییی بیشتر باهاش حال کردم. از نظر قدرت و اینا که اصلا با نرو قابل مقایسه نبود. مخصوصا سر غول ها بیشتر آدم متوجه می شه. من 5 تا از 7 تا مرحله ای رو که با دانته بود رنک A گرفتم. بیشتر موقع ها هم با دانته Stylish ام روی Smokin' و Atomic و اینا میچرخید. ولی با نرو ;).

دوستان کسی می تونه توضیح کاملی در مورد غول یا همون مجسمه ی مرحله 18 بده ...
فکر کنم فقط نقطه ابی رنگ وسط سینه ش مونده ولی نمی تونم کاری کنم.
ممنون می شم کمک کنید.

اگه فقط سینش مونده که دیگه تمومه با اون لیزرا یا توپ یا خودت برو بالا ترین جا بزنش تا اونم بشکنه ولی احتما لا پاهاشم مونده

Escape رو بزن. برو توی Items روش Enter کن. البته الان دقیق یادم نیست ولی فکر میکنم همون Esc رو که بزنی Items هست، اگر نبود یکی دو تا از گزینه هاش رو برو توش پیداش میکنی.

من بازی را که تمام کرده بودم یادمه با دانته وقتی میرفتیم واقعا عذاب آور بود با اعصاب آدم بازی میشد بازی با نرو یک حاله دیگه ای داشت
آره یه جوری بود فرت فرت استایل عوض کردن آدمو گیج میکرد!:confused:
ضمنا این دانته اینقدز حرکات متنوع داره که میمونی از کدومش استفاده کنی!...ولی خب این به معنی بد بودن دانته نیست!
نرو البته فقط یک استیل داره با یه یکسری حرکات خوشدست که من تا الان نشنیدم کسی باهاش مشکل پیدا کرده باشه.

من هم بلخره بازی رو تموم کردم...../:)
ولی خداییش تو مرحله ی 12 که دانته با اون اژدههاه که می جنگه خیلی خیلی سخت بود:((
ولی وقتی با نیرو با این غوله می جنگی مثل اب خوردن میزنیش...;)
این بازی رمزی نداره که بشه تمام فنون رو خرید؟؟؟؟

من هم بلخره بازی رو تموم کردم...../:)
ولی خداییش تو مرحله ی 12 که دانته با اون اژدههاه که می جنگه خیلی خیلی سخت بود:((
ولی وقتی با نیرو با این غوله می جنگی مثل اب خوردن میزنیش...;)
این بازی رمزی نداره که بشه تمام فنون رو خرید؟؟؟؟
رمز نمیخواد دیگه...خواستی دوباره بازی کنی گیم قیلتو لود کن از همونجا بزن رو درجه ای که میخوای...هیومن بودی بزن رو دویل هانتر...اینجوری کله فنونی که تو هیومن آزاد کردی رو هم داری.

ضمنا این دانته اینقدز حرکات متنوع داره که میمونی از کدومش استفاده کنی!...ولی خب این به معنی بد بودن دانته نیست!
نرو البته فقط یک استیل داره با یه یکسری حرکات خوشدست که من تا الان نشنیدم کسی باهاش مشکل پیدا کرده باشه.

دانته اش کلا Stylish تره. :biggrin1:

چطور می شه قول آخر بازی رو تو درجه devil hunter بدون استفاده از Holy Water نابود کرد؟ :mad:
همچنین به نظر میرسه به غیر از این چهار درجه سختی درجات دیگه ای هم وجود داشته باشه (تو اون کادر فاصله هایی وجود داره). کسی تا حالا اونا رو unlock کرده؟

آره فقط دانته صحنه های اکشن جالبی داره :biggrin1:
ببینم چند دفعه تمومش کردی ؟:biggrin1:
آخه 2 تا درجه دیگه باز میشه که دیگه حوصله نداشتم برم اونم به خاطر اینه که وقتی یاده بازی با دانته و کشتن 3 باره غول ها می افتم تمامه موهای بدنم می:biggrin1:ریزه
بعضی از بچه ها میگن دموش فرق داره منظورشون همون دموی 16+ هست:biggrin1: که اگر در وقتی که بهت میده فکر کنم کمتر از 1 دقیقه تمامه جانورارو بکشی اونو نشون میده دیگه درسته؟
در کل تمام دموها در 4 درجه یکی هست دیگه آره؟

آخه 2 تا درجه دیگه باز میشه که دیگه حوصله نداشتم برم اونم به خاطر اینه که وقتی یاده بازی با دانته و کشتن 3 باره غول ها می افتم تمامه موهای بدنم می:biggrin1:ریزه
بعضی از بچه ها میگن دموش فرق داره منظورشون همون دموی 16+ هست:biggrin1: که اگر در وقتی که بهت میده فکر کنم کمتر از 1 دقیقه تمامه جانورارو بکشی اونو نشون میده دیگه درسته؟
آره من رو همه حالتا تموم کردم هیچ چیز اضافی تو هیچ کدوم نیست فقط یه سری جایزه برات باز میشه همین !!!
کلا من از نرو خوشم اومد اونم چون کمبوهاش رادست تر بود نسبت به دانته کشتن غولآخر ها هم با نرو راحتتر بود چون وقتی با دست نرو میزنی نصف جونش میرفت !!!

سلام عرض کنم خدمات محترمتون که من این بازیو رسما یه هفته پیش تمام کردم اولین چیزی که این بازی منو یاد اون انداخت یا اون منو یاد این بازی انداخت:biggrin1:(جانب یکیست)
بازی Legacy of kane بود اگه درست نوشته باشم یا همون میراث کین که توش شخصیت بازی ها عوض میشد
خلاصه عرض کنم من از داستان رمانتیک عشقولانه مدرن فانتزی اکشن تخیلی یا همون (شر خودمون:biggrin1:) حال کردم البته در پاره از اوقات که از شمشیر نرو و دانته آتش هم در میومد من یاد گاد آف وار میفتیدم بعد از مدت ها یک بازی درست حسابی کردم و چندین بار مرحله آخر بازی رو تموم کردم که فقط صحنه ها و آهنگ آخر بازی زو با ساند کارت خود شنود کرده باشم:biggrin1:
واقعا بسی لذت بخش بود.

من اخیرا پروژه ی SON OF SPARDA رو تموم کردم الانم درگیر پروژه ی بلند مدت LDK و DMD هستم.
پروژه ی اولی تقریبا رو به اتمامه ولی دومی به دلیل تخس بودن دشمنا و اون بخش مار و پله ای یکم بیشتر طول میکشه !:cheesygri
اون 2 تا درجه ای که گفتی hell or hell mode نه؟ اون یکی اسمش یادم رفت.
فکر نکنم دمو ها فرقی داشته باشن! فقط چند تا عکس جالب باز میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or