Devil May Cry 4 - PC Thread

::Devil May Cry 4 ::

خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
N_aggressive%20(4).gif

سلام...
من تازه بازی DMC 4 رو گرفتم ولی یه مشکل تو Save بازی دارم. من الان مرحله ی 2 هستم نصف مرحله هم رفتم ولی تو Load میرم از اول مرحله دو میاد. مگه این بازی مرحله به مرحله Save میشه؟؟؟؟

سلام...
من تازه بازی DMC 4 رو گرفتم ولی یه مشکل تو Save بازی دارم. من الان مرحله ی 2 هستم نصف مرحله هم رفتم ولی تو Load میرم از اول مرحله دو میاد. مگه این بازی مرحله به مرحله Save میشه؟؟؟؟
تو این بازی متاسفانه نمی شه بین مراحل بازی رو سیو کنی چون لود نمی شه و حتما باید مرحله رو تموم کنی بعدش سیو کنی

کسی نمیدونه توی لنچر اول بازی دسته های فراسو (farassoo fgp-666) رو باید چطوری تنظیم کرد که انالوگ راست و اسلایدر ها که شمشیرو گرم میکنن کار کنند؟

ویرایش: لازم نیست خودم ردیفش کردم با xpadder فقط کافیه انالوگ راست رو روی جهت ها تنظیم کنی اسلایر چپ هم Q

آخرین ویرایش:
سلام به همه دانته دوستها وکلا DMC دوستهای عزیز ما که نتونستیم DMC4 رو بازی کنیم گفتم هر از گاهی بیام تو این تاپیک ببینم راجع به چی حرف میزنید. اینطور که پیداست هنوز گیرید ....:laughing: خوب به همتون خوش بگذره.:biggrin1:

سلام به همه دانته دوستها وکلا DMC دوستهای عزیز ما که نتونستیم DMC4 رو بازی کنیم گفتم هر از گاهی بیام تو این تاپیک ببینم راجع به چی حرف میزنید. اینطور که پیداست هنوز گیرید ....:laughing: خوب به همتون خوش بگذره.:biggrin1:

میشه بگی کجاش گیریم ؟:biggrin1:اصلا بازی جایی داشت که گیر کنیم ؟ بکش برو جلو بود فقط بازی :biggrin1:کشتن جونواراشم زیاد سخت نبود :laughing:

توی مرحله ی 20 پیر مرد رو که میکشی بعد هرچی ضربه به این غول گنده میزنی نمیمیره . باید چکار کرد ممنون.:((
قبل از اینکه اون SAVIOR تو رو بزنه با مشت بزنش،بعد سعی میکنه با اون یکی دستش هم تو رو بزنه که تو اون دستشم با مشتت بزن.
بعد دیگه کارش تمومه فقط بعدش لطف کن اگه برات زحمتی نداره یکبار دیگه هم با مشت بزنش.
حالا کلا کارش تمومه!:cheesygri

علی رضا Dante Must Die بازی کن،مطمئنم حرفتو پس میگیری!:cheesygri

جدی میگی:biggrin1: یعنی من میشینم Human بازی میکنم خداییش چه فکری با خودت کردی که چنین حرفیو زدی ؟:biggrin1: دیگه از این حرفا نزنیا منو Human من بازی را با Dante Must Die خیلی وقت پیش به خاطرات سپردم :cheesygri

سلام
doghri منم که نگفتم شما. خیلی های دیگه تو این تاپیک هستن که هنوز نمیدونن چطور باید یه boss رو تو DMC بکشن ....

آی خدا ... من که خدای DMC هستم باید بشینم یه گوشه و DMC بازی نکنم بعد یه کسی که هیچی از DMC نمیدونه باید DMC رو داشته باشه و به قول خودش بازی کنه (البته دوباره طرفم آماتورها هستن نه شما آقای doghri دوباره بهتون برنخوره);)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or