:
evil May Cry 4 ::
خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
تو این بازی متاسفانه نمی شه بین مراحل بازی رو سیو کنی چون لود نمی شه و حتما باید مرحله رو تموم کنی بعدش سیو کنیسلام...
من تازه بازی DMC 4 رو گرفتم ولی یه مشکل تو Save بازی دارم. من الان مرحله ی 2 هستم نصف مرحله هم رفتم ولی تو Load میرم از اول مرحله دو میاد. مگه این بازی مرحله به مرحله Save میشه؟؟؟؟
سلام به همه دانته دوستها وکلا DMC دوستهای عزیز ما که نتونستیم DMC4 رو بازی کنیم گفتم هر از گاهی بیام تو این تاپیک ببینم راجع به چی حرف میزنید. اینطور که پیداست هنوز گیرید ....:laughing: خوب به همتون خوش بگذره.:biggrin1:

علی رضا Dante Must Die بازی کن،مطمئنم حرفتو پس میگیری!:cheesygriبکش برو جلو بود فقط بازی :biggrin1:کشتن جونواراشم زیاد سخت نبود :laughing:

قبل از اینکه اون SAVIOR تو رو بزنه با مشت بزنش،بعد سعی میکنه با اون یکی دستش هم تو رو بزنه که تو اون دستشم با مشتت بزن.توی مرحله ی 20 پیر مرد رو که میکشی بعد هرچی ضربه به این غول گنده میزنی نمیمیره . باید چکار کرد ممنون.![]()
علی رضا Dante Must Die بازی کن،مطمئنم حرفتو پس میگیری!:cheesygri