Devil May Cry 4 - PC Thread

::Devil May Cry 4 ::

خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
N_aggressive%20(4).gif

بله دوستان من با pc بیشتر حال کردم 100% هم بخاطر رزولوشنش از 360 شفافتره اما نمیدونم چرا تو مرحله جنگل چرا درختاش بیکیفیت بودن در حالی که فکر کنم تو 360 اینجوری نبود(البته جزییات برام رو سوپر های بود ) در ضمن من نمیدونم چرا همه میخوان پایان بازی رو تلخ کنن عوضش من دوباره بادیدن پایان بازی کیف کردم
واقعا این کارگردانه ( اسمش یادم رفته ) تو کارگردانی دموها عالی عمل کرد و اون باحال تر چند دموی مرحله اخر هست که واقعا هیجان انگیز و زیبا هست ( درضمن هیچکدوم از اتفاقایی که دویل گرل گفت پیش نمیاد و پایان بازی بسیار شیرین هست )
به بچه هایی که بازی نکردن توصیه میکنم حتما زود تر بازی رو انجام بدن من که تا حالا 3 بار تمام کردم:cheesygri

کارگردان بازی:Hideaki Itsuno
کارگردان میان پرده ها:Yuji Shimomora
تهیه کننده:Hiroyuki Kobayashi
اتفاقا به نظر من اون دموی آخر بازی که نرو و کایری به هم میرسن،خیلی ضایع بود.

به نظر من هیجان کم دادن به بازی نسبتا...میتونستن یه ذره تو داستان ریسک کنن...مثلا اوردن ورجیل...یا نقش بیشتری به لیدی میدادن...البته مطمئنا ورجیل تو شماره ی بعد هستش...مثلا میتونستن رو شخصیت برادر کایری بیشتر کار کنن...مثلا جوری بود که وقتی کشتنش بازیکن مرگش روش تاثیر میزاشت...ولی شخصیتش جوری بود که وقتی مرد زیاد ناراحت نمیشه بازیکن...ولی گریه های نرو خیلی تاثیر گذار بودا...

کسی نمیدونه توی لنچر اول بازی دسته های فراسو طرح xbox360 رو باید چطوری تنظیم کرد که انالوگ راست و اسلایدر ها که شمشیرو گرم میکنن کار کنه

سلام اساتید.
من بازی رو گرفتم .موسیقی بازی کامل اجرا میشه ولی دیالوگها اصلا پخش نمیشه.
یعنی هیچکدوم از دیالوگ های دانته ،نرو و ... پخش نمیشه.
بازی رو 2 بار نصب کردم ولی درست نشد.
ممکنه نسخه ی من خراب باشه یا اشکال از جای دیگس؟

سلام اساتید.

سیستمت چیه؟

سلام اساتید.

منم این مشکل رو داشتم...مجبور شدم با هد ست بازی کنم.تا ذیالوگا پخش بشه.

دوستانی که از کارت صدا های giga استفاده میکنن یه برنامه داره برای اینکه نوع چیدن اسپیکر ها و این چزا رو تنظیم کنید منظورم از داخل ویندوز اونجا تعداد اسپیکر ها را روی 2 تا بزارید و درایور کارت صدا رو هم اپدیت کنید درست میشه

دوستانی که از کارت صدا های giga استفاده میکنن یه برنامه داره برای اینکه نوع چیدن اسپیکر ها و این چزا رو تنظیم کنید منظورم از داخل ویندوز اونجا تعداد اسپیکر ها را روی 2 تا بزارید و درایور کارت صدا رو هم اپدیت کنید درست میشه
دستت درد نکنه...درست شد...کاشکی اون دفغه اول که پرسیدم میگفتی...بازم ممنون.

اول بازی قبل از اینکه بری تو بازی یه لانچر داره از اونجا دکمه ها رو set کن ببین درست میشه
نه کار نمیکنه .اصلا آنالوگ رو نمیشناسه.
کاری میشه کرد؟
ممنون.

ممد گیگا چیه :دی هر کی main ـش کارت صدا Realtek داره این برنامه موقع نصب درایور باهاش نصب میشه :دی به صورت Default هم روی 2 اسپیکر هست.
Main ـه من Asus ـه اصلا :دی ولی خو کارت صدام Realtek هست و این برنامه هم باهاش نصب میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or