Devil May Cry 4 - PC Thread

::Devil May Cry 4 ::

خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
N_aggressive%20(4).gif

دوستان به نظر شما نسخه ی pc بهتر از 360 بود؟؟؟؟؟؟
اخه قرار بود بهتر باشه!!!!!!!!
تنها نقطه قوت نسخه PC نسبت به 360 بالا تر بودن Res هست

در مورد اون شمشیر هم اون زنه مو سفیده شمشیر اسپاردا رو برای این فرقه اورده

با سلام

من یادمه خیلی وقت پیش توی یکی از تاپیک های بخش اخبار نوشته بود ساخت DMC4 بر پایه سخت افزار PC بوده پس باید نسخه PC حداقل اگه بهتر نیست بدتر نباشه!

میشه بهتر توصیح بدی؟
راستنش نمیدونم کجا دیدم توی این بازی میشه دشمن را تبدیل موتور سواری کرد؟
اگه میدونی بگید:p
Legendary Dark Knight یک حالت مخصوص PC است که در آن حالت دشمنان صفحه مانیتور شما رو پر میکنند،حتی بعضی جاها گفته شده تعداد دشمنان به صد هم میرسه!
Turbo هم یک حالت مخصوص PC است که سرعت بازی رو زیاد میکنه.مثلا موقعی که نرو در حال تیراندازیه،انگار که داره Chain Gun شلیک میکنه!
موتورسواری؟!؟!؟:lol:

با سلام

فکر کنم منظور ایشون از موتورسواری حالتیه که میپره روی بدن دشمن که خورده روی زمین و بعد باهاش شروع به حرکت کردن با سرعت بالا میکنه!
این حالت توی DMC3 هم بود فکر کنم باید بپری بالای بدن دشمن و یک دکمه خاصی رو بزنی وسپس میتونی با بدن دشمن موتور سواری کنی!:biggrin1:(البته فکر کنم اسکیت کلمه بهتری باشه.)

با سلام

فکر کنم منظور ایشون از موتورسواری حالتیه که میپره روی بدن دشمن که خورده روی زمین و بعد باهاش شروع به حرکت کردن با سرعت بالا میکنه!
این حالت توی DMC3 هم بود فکر کنم باید بپری بالای بدن دشمن و یک دکمه خاصی رو بزنی وسپس میتونی با بدن دشمن موتور سواری کنی!:biggrin1:(البته فکر کنم اسکیت کلمه بهتری باشه.)
سلام
منظورم همین هست دقیقن:)
کسی نمیدونه بشه با دشمن اسکیت سواری کرد:)
اقای LeonSM اگه ببینی اونوقت میفهمی شبیه موتور سواریه مخصوصا نرو؟:-"

آخرین ویرایش:
بله. راست میگه. خیلی جالبه . من که از داخل abilities اکثر قدرت ها رو خریدم تا درست شد. نمیدونم کدومه؟
ولی من که بازی میکنم میرم روی سر دشمنی که افتاده و جهت جلو رو میگیرم و دوبار K رو میزنم.

سلام
ما که نتونستیم DMC 4 رو بازی کنیم حداقل یکی به ما بگه آخرش چی میشه؟

Nero میمیره یا Dante؟ البته خیلی ستمه اگه Dante بمیره.(خودم میشینم تا مدتها براش اشک میریزم):((
راستی یه سوال دیگه : مگه Trish تو DMC 2 نمرد پس چرا حالا برگشته؟:confused:
نقش Lady تو این ماجرا چیه؟
Kyrie چی . دوست نرو. اون میمیره؟

سلام
ما که نتونستیم DMC 4 رو بازی کنیم حداقل یکی به ما بگه آخرش چی میشه؟

Nero میمیره یا Dante؟ البته خیلی ستمه اگه Dante بمیره.(خودم میشینم تا مدتها براش اشک میریزم):((
راستی یه سوال دیگه : مگه Trish تو DMC 2 نمرد پس چرا حالا برگشته؟:confused:
نقش Lady تو این ماجرا چیه؟
Kyrie چی . دوست نرو. اون میمیره؟
من برات PM كردم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or