Devil May Cry 4 - PC Thread

::Devil May Cry 4 ::

خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
N_aggressive%20(4).gif

من اینکارو کردم تا حالا هم 3 بار بازیو عوض کردم بازم همین ارورو میده اشکال از کجاست؟ cpu AMD من و کارت گرافیک هم 128 fx یعنی به اینا مربوط میشه؟

من اینکارو کردم تا حالا هم 3 بار بازیو عوض کردم بازم همین ارورو میده اشکال از کجاست؟ cpu AMD من و کارت گرافیک هم 128 fx یعنی به اینا مربوط میشه؟
سیستم رو باید ارتقا بدی;)
حداقل سیستم مورد نیاز:
Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 3 GHz
Memory: 512 MB (1 GB for Vista)
Hard Drive: 8 GB Free
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 6600 SM3 Required)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive

راستی استیل های دانته چجوری عوض میشه؟

یا چرا نمیتونی فن های جدید نرو رو بخری؟
من الان مرحله 12 هستم دیگه فک کنم باید بشه همشونو خرید
برای عوض کردن استیل های دانته که 4 تا هم هست باید دسته ات آنالوگ داشته باشه با فعال کردن آنالوگ ها با جهت های دسته استیل هاشو میتونی عوض کنی.
منم الان مرحله 17 همشو نتونستم بگیرم;)

سلام!
من هنوز وقت نكردم نسخه كامل رو بگيرم فقط تازه دموي بازي بهدستم رسيد!!!:biggrin1::biggrin1:
بازي رو با اين سيستم:
vga:7300gs(overclocked
cpu:3.2HT
ram:2gig
اجرا كردم تو تنظيمات high و رزوليشن ٨�*�*x600 توبدترن جا ١٥ فريم و بهترين جا ٣٢ فريم دارم ميگيرمتو بخش performanece test بازي خيلي عالي فريم ميداد!
اما يه مساله اين كه وقتي تنظيمات گرافيكي رو تغيير ميدم يا start رو ميزنم با يك load نسبت طولاني مواجه ميشم!كسي ميدونه دليلش چيه؟؟
جديد ترين درايور رو هم دارم!جالبم اين هست كه وقتي يكي از mod ها رو انتخاب مكنم load بازي زير١٥ثانيه زمان ميبره!!!كسي ميدونه مشكل چيه:confused:

آخرین ویرایش:
سیستم رو باید ارتقا بدی;)
حداقل سیستم مورد نیاز:
Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 3 GHz
Memory: 512 MB (1 GB for Vista)
Hard Drive: 8 GB Free
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 6600 SM3 Required)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive

برای عوض کردن استیل های دانته که 4 تا هم هست باید دسته ات آنالوگ داشته باشه با فعال کردن آنالوگ ها با جهت های دسته استیل هاشو میتونی عوض کنی.
منم الان مرحله 17 همشو نتونستم بگیرم;)

با کیبورد نمیشه عوض کرد ؟
بعد یعنی داخل بازی همونجا میتونی استیل رو عوض کنی؟

سلام!
من هنوز وقت نكردم نسخه كامل رو بگيرم فقط تازه دموي بازي بهدستم رسيد!!!:biggrin1::biggrin1:
بازي رو با اين سيستم:
vga:7300gs(overclocked
cpu:3.2HT
ram:2gig
اجرا كردم تو تنظيمات high و رزوليشن ٨�*�*x600 توبدترن جا ١٥ فريم و بهترين جا ٣٢ فريم دارم ميگيرمتو بخش performanece test بازي خيلي عالي فريم ميداد!
اما يه مساله اين كه وقتي تنظيمات گرافيكي رو تغيير ميدم يا start رو ميزنم با يك load نسبت طولاني مواجه ميشم!كسي ميدونه دليلش چيه؟؟
جديد ترين درايور رو هم دارم!جالبم اين هست كه وقتي يكي از mod ها رو انتخاب مكنم load بازي زير١٥ثانيه زمان ميبره!!!كسي ميدونه مشكل چيه:confused:

گرافیکت پایینه

7300 جی اس به درد نمیخوره

سلام - دوستان من در مرحله هشتم بعد از آن مرحله ای که اژدها را می کشه گیر کردم - در نهایت به مجسمه
سر سه اژدها که وسط یک میدان است می رسم که سه رنگ داره می رسم وآنجا سه راه وجود داره که وقتی میرم بعد از کشتن همه دوباره سکوی پرتاب درست میشه و می رسم سر جای اولم
آیا کسی می تونه کمک کنه لطفا ؟

کمکککککککککککککک

اقا منم در مرحله هشتم بعد از آن مرحله ای که اژدها را می کشه گیر کردم - در نهایت به مجسمه
سر سه اژدها که وسط یک میدان است می رسم که سه رنگ داره می رسم وآنجا سه راه وجود داره که وقتی میرم بعد از کشتن همه دوباره سکوی پرتاب درست میشه و می رسم سر جای اولم
چه جوری باید اون سنگ های ابی که هر قسمت هست رو بگیرم؟من هر چی میپرم نمیشه؟لطفا سریعتر من رو راهنمایی کنید.ممنون:((.

سلام به همه
شاید شماها بتونید منو درک کنید کسی که 3 نسخه DMC رو بازی کرده حالا نمیتونه نسخه 4 رو بازی کنه حالا اگه من بتونم گرافیک 256 بگیرم حله؟ تورو خدا این داره از فایل اجرایی ایراد میگره .:wallbash: من میدونم سیستمم خیلی پایینه ولی من Devil May Cry میخوام:((:((:((:((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or