:
evil May Cry 4 ::
خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
سیستم رو باید ارتقا بدیمن اینکارو کردم تا حالا هم 3 بار بازیو عوض کردم بازم همین ارورو میده اشکال از کجاست؟ cpu AMD من و کارت گرافیک هم 128 fx یعنی به اینا مربوط میشه؟

برای عوض کردن استیل های دانته که 4 تا هم هست باید دسته ات آنالوگ داشته باشه با فعال کردن آنالوگ ها با جهت های دسته استیل هاشو میتونی عوض کنی.راستی استیل های دانته چجوری عوض میشه؟
یا چرا نمیتونی فن های جدید نرو رو بخری؟
من الان مرحله 12 هستم دیگه فک کنم باید بشه همشونو خرید

همون NORMAL و HARD خودمونه.سلام بازی دو مد Human , Devil Human داره آیا توزیع میدید که هر کدام از این دو مد چی هستند .
سیستم رو باید ارتقا بدی
حداقل سیستم مورد نیاز:
Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 3 GHz
Memory: 512 MB (1 GB for Vista)
Hard Drive: 8 GB Free
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 6600 SM3 Required)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
برای عوض کردن استیل های دانته که 4 تا هم هست باید دسته ات آنالوگ داشته باشه با فعال کردن آنالوگ ها با جهت های دسته استیل هاشو میتونی عوض کنی.
منم الان مرحله 17 همشو نتونستم بگیرم![]()
سلام!
من هنوز وقت نكردم نسخه كامل رو بگيرم فقط تازه دموي بازي بهدستم رسيد!!!:biggrin1::biggrin1:
بازي رو با اين سيستم:
vga:7300gs(overclocked
cpu:3.2HT
ram:2gig
اجرا كردم تو تنظيمات high و رزوليشن ٨�*�*x600 توبدترن جا ١٥ فريم و بهترين جا ٣٢ فريم دارم ميگيرمتو بخش performanece test بازي خيلي عالي فريم ميداد!
اما يه مساله اين كه وقتي تنظيمات گرافيكي رو تغيير ميدم يا start رو ميزنم با يك load نسبت طولاني مواجه ميشم!كسي ميدونه دليلش چيه؟؟
جديد ترين درايور رو هم دارم!جالبم اين هست كه وقتي يكي از mod ها رو انتخاب مكنم load بازي زير١٥ثانيه زمان ميبره!!!كسي ميدونه مشكل چيه:confused:
با اعداد 1،2،3،4 کیبرد میتونی استیل های دانته رو عوض کنی.با کیبورد نمیشه عوض کرد ؟
بعد یعنی داخل بازی همونجا میتونی استیل رو عوض کنی؟

.