:
evil May Cry 4 ::
خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
اقا منم در مرحله هشتم بعد از آن مرحله ای که اژدها را می کشه گیر کردم - در نهایت به مجسمه
سر سه اژدها که وسط یک میدان است می رسم که سه رنگ داره می رسم وآنجا سه راه وجود داره که وقتی میرم بعد از کشتن همه دوباره سکوی پرتاب درست میشه و می رسم سر جای اولم
چه جوری باید اون سنگ های ابی که هر قسمت هست رو بگیرم؟من هر چی میپرم نمیشه؟لطفا سریعتر من رو راهنمایی کنید.ممنون.
شما اول مستقیم میریی بعد پایین بهد بالا تا به دروازه برسی

انگار تو یه مبارزه با شیطان ها اینجوری شده..اونی که تو شماره قبل بود نرو نبود...ورجیل بود.برادر دانتهسلام
راستش یک سوال دارم چرا نرو دست راستش اینجوریه؟
شماره قبل دستاش اینطوری نبود:blushing:
اول بازی قبل از اینکه بری تو بازی یه لانچر داره از اونجا دکمه ها رو set کن ببین درست میشهمیبخشید این بازی گیم پد منو نمیشناسه درست.یعنی یه جورایی انالوگ ها ش کار نمیکنه/
چه کار میشه کرد؟
تو شماره قبل شخصیت اصلی بازی Dante بود nero نبودشماره قبل دستاش اینطوری نبود
از گذشته نرو تو بازی چیزی گفته نمیشه ولی گفته میشه که نرو هم خوی شیطانی داره مثل دانته که توی شماره قبل ظاهرش تغییر میکردراستش یک سوال دارم چرا نرو دست راستش اینجوریه؟
بالا توضیح دادمانگار تو یه مبارزه با شیطان ها اینجوری شده
ورجیل تو نسخه قبل شخصیت قابل بازی نبود فقط اگر بازی رو تموم میکردی میتونستی بازی رو یه بار با ورجیل بریونی که تو شماره قبل بود نرو نبود...ورجیل بود.برادر دانته
اون شمشیر توسط دو تیکه گردنبد های ورجیل و دانته به دست ورجیل افتادتو dmc 3 آخر بازی شمشیر اسپاردا دسته ورجیل بود...من نفهمیدم شمشیر اسپاردا رو چجوری بدست اوردن
اگرم توجه کرده باشین اون روح شیطانی که پشته نرو هستش آبیه...مثل ورجیل...من حدس میزنم اون روحه ورجیل باشه
تو این سبک بازی ها ژاپنی ها حرفی واسه گفتن نمیزارن..کاراشون بی نقصه تو این سبکا مخصوصا.من دیروز بازی رو گرفتم . واقعا این ژاپنی ها شعور خودشونو با این بازیه زیبا نشون دادن جای دوربینها انیمیشن بازی محیطها واقعا آدم باید برای این آدما دعا کنه !!!!
خیلی وقت بود بازیه ژاپنی نکرده بودم واقعا لذت بردم . این آمریکاییها و اروپاییها فقط تکنیک دارن ولی خیلی از بازیهاشون روح نداره .