Devil May Cry 4 - PC Thread

::Devil May Cry 4 ::

خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
N_aggressive%20(4).gif

اقا منم در مرحله هشتم بعد از آن مرحله ای که اژدها را می کشه گیر کردم - در نهایت به مجسمه
سر سه اژدها که وسط یک میدان است می رسم که سه رنگ داره می رسم وآنجا سه راه وجود داره که وقتی میرم بعد از کشتن همه دوباره سکوی پرتاب درست میشه و می رسم سر جای اولم
چه جوری باید اون سنگ های ابی که هر قسمت هست رو بگیرم؟من هر چی میپرم نمیشه؟لطفا سریعتر من رو راهنمایی کنید.ممنون:((.

شما اول مستقیم میریی بعد پایین بهد بالا تا به دروازه برسی

سلام.
میبخشید این بازی گیم پد منو نمیشناسه درست.یعنی یه جورایی انالوگ ها ش کار نمیکنه/
چه کار میشه کرد؟
ممنون میشم جواب بدید.
ولی بازی خوبی بنظر میاد!

سلام
راستش یک سوال دارم چرا نرو دست راستش اینجوریه؟
شماره قبل دستاش اینطوری نبود:blushing:
انگار تو یه مبارزه با شیطان ها اینجوری شده..اونی که تو شماره قبل بود نرو نبود...ورجیل بود.برادر دانته

ولی من خودم هم هنوز دقیق نمیدونم دستش چرا اینجوری شد..اگه کسی دقیق میدونه بگه...فکر نکن فقط همینی باشه که با شیطانا جنگیده اینجوری شده بلاشه.

آخرین ویرایش:
بچه یه حدس جالب...تو dmc 3 آخر بازی شمشیر اسپاردا دسته ورجیل بود...من نفهمیدم شمشیر اسپاردا رو چجوری بدست اوردن این فرقه تو dmc4 ...اگرم توجه کرده باشین اون روح شیطانی که پشته نرو هستش آبیه...مثل ورجیل...من حدس میزنم اون روحه ورجیل باشه...شایدم اشتباه باشه...فقط یه حدسه.

میبخشید این بازی گیم پد منو نمیشناسه درست.یعنی یه جورایی انالوگ ها ش کار نمیکنه/
چه کار میشه کرد؟
اول بازی قبل از اینکه بری تو بازی یه لانچر داره از اونجا دکمه ها رو set کن ببین درست میشه
شماره قبل دستاش اینطوری نبود
تو شماره قبل شخصیت اصلی بازی Dante بود nero نبود
راستش یک سوال دارم چرا نرو دست راستش اینجوریه؟
از گذشته نرو تو بازی چیزی گفته نمیشه ولی گفته میشه که نرو هم خوی شیطانی داره مثل دانته که توی شماره قبل ظاهرش تغییر میکرد
شایعاتی هم هست که گفته میشه نرو پسر ورجیل یعنی برادر زاده دانته هست
انگار تو یه مبارزه با شیطان ها اینجوری شده
بالا توضیح دادم
ونی که تو شماره قبل بود نرو نبود...ورجیل بود.برادر دانته
ورجیل تو نسخه قبل شخصیت قابل بازی نبود فقط اگر بازی رو تموم میکردی میتونستی بازی رو یه بار با ورجیل بری
تو dmc 3 آخر بازی شمشیر اسپاردا دسته ورجیل بود...من نفهمیدم شمشیر اسپاردا رو چجوری بدست اوردن
اون شمشیر توسط دو تیکه گردنبد های ورجیل و دانته به دست ورجیل افتاد
اگرم توجه کرده باشین اون روح شیطانی که پشته نرو هستش آبیه...مثل ورجیل...من حدس میزنم اون روحه ورجیل باشه
شایعاتی هم هست که گفته میشه نرو پسر ورجیل یعنی برادر زاده دانته هست

ویرایش:
درست گفته نمیشه که شمیشر چه جوری به دست اینا افتاده کلا تو داستان بازی جا برای توضیح بیشتر بود ولی تو این زمینه به نظر من سطحی کار شده یا اینکه این اطلاعات رو برای شماره بعدی گذاشتن

آخرین ویرایش:
من دیروز بازی رو گرفتم . واقعا این ژاپنی ها شعور خودشونو با این بازیه زیبا نشون دادن جای دوربینها انیمیشن بازی محیطها واقعا آدم باید برای این آدما دعا کنه !!!!

خیلی وقت بود بازیه ژاپنی نکرده بودم واقعا لذت بردم . این آمریکاییها و اروپاییها فقط تکنیک دارن ولی خیلی از بازیهاشون روح نداره .

من دیروز بازی رو گرفتم . واقعا این ژاپنی ها شعور خودشونو با این بازیه زیبا نشون دادن جای دوربینها انیمیشن بازی محیطها واقعا آدم باید برای این آدما دعا کنه !!!!

خیلی وقت بود بازیه ژاپنی نکرده بودم واقعا لذت بردم . این آمریکاییها و اروپاییها فقط تکنیک دارن ولی خیلی از بازیهاشون روح نداره .
تو این سبک بازی ها ژاپنی ها حرفی واسه گفتن نمیزارن..کاراشون بی نقصه تو این سبکا مخصوصا.
کلا قوی ی تخیله خیلی خوبی دارن.دمو هایی که برا بازیا میسازن معرکس...آدم کف میکنه...من کلا یکه از دلایلی که بازی های ژاپنیو بیشتر دوس دارم برا همین دمو های زیاده بازیه...بازیو از یکنواختی در میاری.

دوستان به نظر شما نسخه ی pc بهتر از 360 بود؟؟؟؟؟؟
اخه قرار بود بهتر باشه!!!!!!!!

من برای 360 دشو ندیدم ولی اینو میدونم که امسال لید پلتفرم capcom pc هستش و همین میتونه دلیل بر بهتر بودن بازی برای PC باشه . و البته RE5 برای PC 100% بنظر میرسه :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or