Devil May Cry 4 - PC Thread

::Devil May Cry 4 ::

خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
N_aggressive%20(4).gif

بالاخره نتونستم تحمل کنم رفتمو بازی رو روی XBOX360تو گیم نت بازی کردم خب گرافیک بازی که 20 بود اصلا چرا 20 صده.
تا مرحله 3 بازی کردم حرکات نرو واقعا نرمه حتی بهتر از دانته . ولی به نظر من هیچی pc نمیشه اما خب واسه همین DMC بازی کردن باید کلی computer رو تغییر بدیم .(منظورم اینکه کامپیوتر قطعات جدیدی میخواد.) خب وقتی با بابام راجع به این مسئله حرف زدم گفت شاید بتونم سال دیگه سیستمو واست جور کنم.
حالا شما ببینید بعد از این همه وقت که copcom دست از سر کار گذاشتن ما برداشته و قراره بازی برای pcبیاد تو اون امکانات کافی رو نداشته باشی و بابات بهت بگه سال دیگه.
شما به من بگید چی کار کنم اینطور که پیداست آرزوی DMC4 بازی کردنو به گور میبرم.

بالاخره نتونستم تحمل کنم رفتمو بازی رو روی XBOX360تو گیم نت بازی کردم خب گرافیک بازی که 20 بود اصلا چرا 20 صده.
تا مرحله 3 بازی کردم حرکات نرو واقعا نرمه حتی بهتر از دانته . ولی به نظر من هیچی pc نمیشه اما خب واسه همین DMC بازی کردن باید کلی computer رو تغییر بدیم .(منظورم اینکه کامپیوتر قطعات جدیدی میخواد.) خب وقتی با بابام راجع به این مسئله حرف زدم گفت شاید بتونم سال دیگه سیستمو واست جور کنم.
حالا شما ببینید بعد از این همه وقت که copcom دست از سر کار گذاشتن ما برداشته و قراره بازی برای pcبیاد تو اون امکانات کافی رو نداشته باشی و بابات بهت بگه سال دیگه.
شما به من بگید چی کار کنم اینطور که پیداست آرزوی DMC4 بازی کردنو به گور میبرم.

یعنی باید تمام قطعات کامپیوترت رو تغییر بدی!!!!مگه سیستمت چیه؟

در ضمن کپکام الکی DX10 برای بازی گذاشته ؟
تاحالا بازی را با DX10 اجرا کردی تا بفهمی گرافیک یعنی چی؟
سلام
والا من با dx10 و dx9 بنچمارکه بازیو اجرا کردم هیج فرقی که تو گرافیک ندیدم هیچی همش یکی دو فریم با هم فرق داشتن.
بره ما ها که مانیور هامون 17 اینچه یا 19 فک نمیکنم dx10 فرق خاصی داشته باشه.
در ضمن من میفهمم گرافیک یعنی چی شماهم یکم تو حرف زدن با دیگران ادبیاتتو بهتر کن.

سلام
شما توی یه مانیتور 17 اینچ میتونی جزئیات دقیقو ببینی یا یه LCD 32" ?
حالا بی خیال من که در توانم نیست با کاربر فعال بحث کنم
جزیات اره ولی تو اومدی گفتی DX10 اگه DX10 قرار بود قابل لمس و دیدن باشه میتونه خودشو نشون بده همون طور که تو با یه مانیتور معمولی هم میتونی فرق بین DX8 و DX9 رو ببینی:دی الان مشکل اصلی اینه که DX10 تو هیچ بازیی فرقی رو ایجاد نمیکنه و بازیی مثل GOW و DMC هم که امکان استفاده از DX10 رو دارن عملا هیچ تفاوتی رو ایجاد نمیکنن

آقا محمد جدی این مینیموم سیستمه !!!!!!!!!
اونیکه من دیده بودم واسه این بازی که این شکلی نبود؟:confused:

آره همین بود دیگه. چند صفحه پیش هم گذاشته بودم.
Recommended هم اینه :رم 2 گیگ-CPU Core 2 dou و گرافیک 8600
پ.ن:واسه اینکه با محمد جان(M.G.S) اشتباه نشه، به من بگید محمد صفا یا صفا.
فکر کنم تنها محمد صفایه سایت من باشم.:cheesygri

ما هم بالاخره موفق به انجام دمو شدیم!:cheesygri باید بگم که بازی عالی برای Optimize PC شده.
روی HIGH هیچ وقت فریم از 30 پایین نیامد! ولی خوب یه نمه Lag میزد.
در یک کلمه عالی بود.
سیستم من 7600GS -Ram 1gig-CPU 3.00 :blushing:

این بازی راحت برای من روی 60 فریم اجرا میشد(بالاترین تنظیمات) و افت فریم هم حتی در حالت های ویژه هم در حد 3-4 فریم بود. حالا دوستان این زمان سنجی رو که گزاشتند حداکثر تا کجای بازی میتونیم بریم؟ (خیلی سریع)؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or