Devil May Cry 4 - PC Thread

::Devil May Cry 4 ::

خب بالاخره ديديم اين بازي تاپيكي نداره يه تاپيك زديم اگه هم داشت به بزرگي خودتون ببخشين
N_aggressive%20(4).gif

تورو خدا به من بگید بازی از کجا شروع میشه؟
راستی در جواب شما doghriمن الان خیلی وقته منتظر DMC4هستم برای همینه میگم دیگه صبرم تموم شد.
الان چند وقته که copcomما رو سر کار گذاشته؟ نه شما بگو؟:((

تورو خدا به من بگید بازی از کجا شروع میشه؟
راستی در جواب شما doghriمن الان خیلی وقته منتظر DMC4هستم برای همینه میگم دیگه صبرم تموم شد.
الان چند وقته که copcomما رو سر کار گذاشته؟ نه شما بگو؟:((

خوب منم صبرم تموم شده ولی دیگه آخرشه دیگه داره تمام میشه:biggrin1:
سرکار نیستیم خوب باید رو بازی بیشتر کار بشه که از این کنسولیش :sick: بهتر باشه یا نه؟:biggrin1:

سرکار نیستیم خوب باید رو بازی بیشتر کار بشه که از این کنسولیش :sick: بهتر باشه یا نه؟:biggrin1:
سلام
اتفاقا به نظر من سرکاریم !!
مثلا میخای چیش از این نسخه کنسولیش بهتر شه ؟
5 ماهه منتظر این بازیم هنوزم تا روزی که بازی عرضه نشه امید ندارم که بازم تاخیر نخوره از بس که این کاپکام مارو به خاطر کنسولها سر این بازی سر کار گزاشته.
فک کنم دیر اومدنش فقط به خاطر فروش بیشتر نسخه کنسولیش باشه.

سلام
5 ماهه منتظر این بازیم هنوزم تا روزی که بازی عرضه نشه امید ندارم که بازم تاخیر نخوره از بس که این کاپکام مارو به خاطر کنسولها سر این بازی سر کار گزاشته.
همه چی که الکی نیست داداش من !!!:cheesygri
بلاخره بعد این همه تاخیر یه کرمی چیزی به بازی یاید اضافه کنن یا نه؟
گرافیک بازی بالاتر میره (البته یه کم) باگ هاشم رفع میشه !!!
ما pc باز ها باید بریم خدا رو شکر کنیم که اول واسه کنسول میاد بعد واسه pc !!!!!!!

ما pc باز ها باید بریم خدا رو شکر کنیم که اول واسه کنسول میاد بعد واسه pc !!!!!!!
داداش شما تو هر تاپیکی میری به اینو اون گیر میدی میخای بگی مثلا یه چیزی میدونی ؟
من نظرمو گفتم . بدشم کی گفته کرافیکش بالاتره ؟
رزولوشن های بالاتری داره نسبت به کنسول که اونم همه مانیتور خفن ندارن که از اونش لذت ببرن.

سلام
برو خدارو شکر کن داره حالا واسه PC میاد گرافیکش صدرصد بهتره
بعدشم اینکه این بازی اصلا واسه کنسول هست واسه چی کپکام سرکارمون بزاره
شما باید با دیدن نسخه دزدی AC که 2 ماه زودتر اومد میفهمیدی بازی چه مشکلاتی داشته
باگ و .....
پس صبر کن کپکام الکی بازی را به عقب نمی اندازه 18 تیر راحت بشین بازیش کن فعلا من در کف ALONE هستم :biggrin1:

این تیکه آخرشو نفهمیدم یعنی چون واسه کنسول اومده حتما عالی هست؟ خیر اینجور نیست مثل اینکه نمیدونی هنوز کنسول دارا تو کف CRYSIS هستند به دلیل اینکه کنسول ها قدرت کشیدن چنین گرافیکهایی را ندارند

داداش شما تو هر تاپیکی میری به اینو اون گیر میدی میخای بگی مثلا یه چیزی میدونی ؟
من نظرمو گفتم . بدشم کی گفته کرافیکش بالاتره ؟
رزولوشن های بالاتری داره نسبت به کنسول که اونم همه مانیتور خفن ندارن که از اونش لذت ببرن.
فکر نکنم دعوا کرده باشه داره نظر میده
دیگه گیم چی هست بخواهیم در محیط دوستانه به جون هم بیوفتیم :biggrin1:
در ضمن کپکام الکی DX10 برای بازی گذاشته ؟
تاحالا بازی را با DX10 اجرا کردی تا بفهمی گرافیک یعنی چی؟

کوتاه بیا داداش:punish:
لطفا در تاپیک دعوا نکنید.

روغنشو زیاد نکن محمد :biggrin1:

این تیکه آخرشو نفهمیدم یعنی چون واسه کنسول اومده حتما عالی هست؟ خیر اینجور نیست مثل اینکه نمیدونی هنوز کنسول دارا تو کف CRYSIS هستند به دلیل اینکه کنسول ها قدرت کشیدن چنین گرافیکهایی را ندارند

شما تا 100 سال ديگه هم بگو تو كف Crysis در كل كاري ندارم اما همين بسه كه بدوني موتور بازي مولتي شد رفت !!! اين قضيه PC . كنسول ديگه داره ميره رو مخ . شما ميخواي DMC حتما اول براي PC بياد ؟؟؟ بازي از اول كنسولي بوده و هست از شماره 3 به بعد بر روي PC عرضه شده حالا اينكه Crysis بر روي كنسول نيموده چه ربطي داره به DMC خدا داند !!!!!!!!!! 4 روز بعد هم مياند ميگند ما ضد كنسول و فلان ولي هنوز نمدونند هر كي گفت من PC دوست دارم از كنسول بدم مياد نشد PC باز !!!!
......................................
بازي هنوز اتو ايم داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or