Devil’s Third بازی بعدی ایتاگاکی معرفی شد!

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

thq-logo-10.jpg

امروز GTTV از بازی بعدی استدیو Valhalla Game با رهبری ایتاگاکی پرده برداری کرد.Devil’s Third که یک بازی در سبک FPS خواهد بود نام عنوان بعدی این بازیساز است.
THQ ناشر این بازی است و هنوز حرفی از تاریخ عرضه زده نشده است.ناگفته نماند که این بازی برای PS3 و X360 عرضه خواهد شد.
دو سایت EuroGamer و Kotaku و مجله فامیتسو به زودی مصاحبه هایی با ایتاگاکی منتشر میکنند.

Source

من تریلرشو تو گیم تریلرز دیدم. گرافیکش زیاد بالا نبود. کلا فکر نکنم بازی خوبی بشه.
بعله شما کاملا صحیح متین و درست می فرمایید. یه سوال داشتم داستان بازی چطور بود چون می گن اصلا تعریفی نداره و از گوشه کنار شایعه شده گیم پلی مضخرفی هم داره.

بعله شما کاملا صحیح متین و درست می فرمایید انوقت یه سوا داشتانش چطور بود چون می گن اصلا تعریفی نداره و از گوشه کنار شایعه شده گیم پلی مضخرفی هم داره.
خوب چرا تریلرشو نمیبینید؟ حجمش کمه. گیم پلیش به نظرم بد نیومد. تو تریلرم چیزی از داستان نگفتن.

من تریلرشو تو گیم تریلرز دیدم. گرافیکش زیاد بالا نبود. کلا فکر نکنم بازی خوبی بشه.
مگه همه چیز گرافیکه ؟! با اینکه گرافیک خیلی مهمه ولی خوب نبودنش دلیل بر بد بودن بازی نیست که . تازه این اولین تریلر بازی بود فکر نکنم ایتاگاکی بازیه بدی بسازه

- اون FPS غلط نگارشی VG247 بود. سبک بازی را بهتره بگیم: shooter+ melee combat ( ایتاکاگی معتقده که سبک بازی منحصر به فرده و تنها از استدیوی Valhalla، ساخت چنین بازی بر میاد).

- چند Art از بازی:

- دانلود تریلر:
11 مگابایت

- ایتاکاگی در مصاحبه خودش گفته که این بازی را با NG یا DMC مقایسه نکنید چون ربطی به اون‌ها نداره.

- داستان یک سری ارتباطاتی با Kessler Syndrome داره( نظریه افزایش زباله‌های فضایی که توسط ناسا منتشر شده). به گفته ایتاگاکی، داستان بازی ترکیبی از واقعیت، فانتزی و آینده‌گرایی ‌ست.

- درجه خشونت بازی هم کاملا متناسب با خون‌خواران عزیز در نظر گرفته شده.

- بازی در مراحل اولیه ساخت به سر می‌بره و تا وقتی به طرز وحشتناکی عالی نشه، منتشر نخواهد شود. ایتاگاکی گفته شاید حدود 2 سال دیگه!

آخرین ویرایش:
دوستان گيم ژلي رو ولش كنيد، اين قسمت رو بچسبيد:

ناگفته نماند که این بازی برای PS3 و X360 عرضه خواهد شد.

مگه قرار نبود مايكروسافت حامي مالي اينا بشه و همش انحصاري بازي بسازن؟

خوبه،به به -بچه گفتن بازیش اشپزیه راست گفتن:دی -این بشر هم فهمیده پول تو FPS هست
مگه قرار نبود مايكروسافت حامي مالي اينا بشه و همش انحصاري بازي بسازن؟
جدا فکر میکنی حاضره همچین کاری بگنه؟مگه برو بکس نینجا نبودن؟ انحصاری برای یک شرکت تازه کاره و نو پا خدایش خودم هم فکر میکردم انحصاری نباشه.حالا ببینیم بازیش چطور میشه،بعدا زنگ میزنم انحصاریش کنه:دی

خوبه،به به -بچه گفتن بازیش اشپزیه راست گفتن:دی -این بشر هم فهمیده پول تو FPS هست

جدا فکر میکنی حاضره همچین کاری بگنه؟مگه برو بکس نینجا نبودن؟ انحصاری برای یک شرکت تازه کاره و نو پا خدایش خودم هم فکر میکردم انحصاری نباشه.حالا ببینیم بازیش چطور میشه،بعدا زنگ میزنم انحصاریش کنه:دی
وقتي اين شركت توي فاميتوس معرفي شد گفته شد با حمايت مايكرو براي ساخت بازي براي اين كنسول و ...

اين ايتاگاكي از اول خيلي با مايكرو جور بود و وقتي از TN جدا شد همه گفتن مايكرو زير پر و بالش رو ميگيره و ايتا هم فقط انحصاري 360 بازي ميسازه!

من كه اصلا فكرشم نميكردم براي PS3 هم بازي بسازه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or