Devil’s Third بازی بعدی ایتاگاکی معرفی شد!

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

thq-logo-10.jpg

امروز GTTV از بازی بعدی استدیو Valhalla Game با رهبری ایتاگاکی پرده برداری کرد.Devil’s Third که یک بازی در سبک FPS خواهد بود نام عنوان بعدی این بازیساز است.
THQ ناشر این بازی است و هنوز حرفی از تاریخ عرضه زده نشده است.ناگفته نماند که این بازی برای PS3 و X360 عرضه خواهد شد.
دو سایت EuroGamer و Kotaku و مجله فامیتسو به زودی مصاحبه هایی با ایتاگاکی منتشر میکنند.

Source

وقتي اين شركت توي فاميتوس معرفي شد گفته شد با حمايت مايكرو براي ساخت بازي براي اين كنسول و ...

اين ايتاگاكي از اول خيلي با مايكرو جور بود و وقتي از TN جدا شد همه گفتن مايكرو زير پر و بالش رو ميگيره و ايتا هم فقط انحصاري 360 بازي ميسازه!

من كه اصلا فكرشم نميكردم براي PS3 هم بازي بسازه!

جواب دندان شکن ایتاگاکی:

" اگه قضیه در مورد " دختر" باشه، میتونم بگم یکی را بیشر از بقیه دوست دارم اما وقتی داریم در مورد سخت‌افزار صحبت می‌کنیم، هیچکدوم را به دیگری ترجیح نمیدم".

جواب دندان شکن ایتاگاکی:

" اگه قضیه در مورد " دختر" باشه، میتونم بگم یکی را بیشر از بقیه دوست دارم اما وقتی داریم در مورد سخت‌افزار صحبت می‌کنیم، هیچکدوم را به دیگری ترجیح نمیدم".
wow........
خيلي با جوابش حال كردم!:dشبيه اين پيرمرد چيزا جواب داده!:d

وقتي اين شركت توي فاميتوس معرفي شد گفته شد با حمايت مايكرو براي ساخت بازي براي اين كنسول و ...

اين ايتاگاكي از اول خيلي با مايكرو جور بود و وقتي از TN جدا شد همه گفتن مايكرو زير پر و بالش رو ميگيره و ايتا هم فقط انحصاري 360 بازي ميسازه!

من كه اصلا فكرشم نميكردم براي PS3 هم بازي بسازه!
وقتی مایکروسافت ناشر بازی نیست، انتظار داشتی بازی مولتی نشه؟:دی اونم برای یک شرکت تازه تاسیس که انحصاری زدن به این شکل ریسک بزرگیه!

خیلی دیگه از سازنده ها هم با شرکت های خاصی جور بودن، ولی خُب پول همه چی رو تغییر میده...:دی

• Like
Reactions: 孢子
واقعآ ایتاگاکی نمیتونه دیگه برای من چیزی مثل NGبسازه!

این بازی هم خوبه اصلآ با تفنگش حال نکردم!اصلآ! باید با شمشیر نصف کنی تفنگ مال ترسوهاست!:biggrin1:

بازم خوبه به این زودی ها منتشر نمیکنه حداقل خیالمون از اینکه مولتی بودن باعث افت کیفیت دو نسخه بشه راحته!

آخرین ویرایش:
خوب من فكر ميكردم مايكرو اصلا ناشرش ميشه!:دي
ماکان تو خیلی فکرا میکنی:دی(البته پچر اصلا فکر نمکنه:دی)!ولی من دیروز که فهیدم بازی رو میخواد معرفی کنه100% مطمئن شدم انحصاری نیست چون از ms بعیده بازی رو زودتر معرفی کنه

عجب چیزی بود!
از اون بازی هاست که با دیدن تریلرش با خودم گفتم میتونه شاهکار بشه!
تو خشونت هم که فکر کنم رقیب نداشته باشه!از همین چند دقیقه معلوم بود!ببینیم چیکار میکنه...:دی

این الان TPS بود اگر خدا بخواد دیگه ؟
منم فکر نمیکردم مولتی بشه! :d ولی شد! :d
کاش تفنگ تو بازی نبود! همون شمشیر خوبه دیگه! نیازی به تفنگ و این چیزا نیست! خدا داده تیرکمون و شوریکن و از اینجور چیزا :d

هر چی میخواد باشه فقط خشونتش بسیار بالا باشه چیز دیگه نمیخوایم.:دی
چقدر این بابا خوشحاله! هیچ بازی سازی نمیاد انقدر از خودش تعریف کنه، اونوقت ایشون تو تریلر بازیش مینویسه From Legendary Creartor :laughing:
خُ مگه Legendary نیست؟!:دی

گفته به NG و DMC فکر نکنین، خب به Bayonetta فکر میکنیم:biggrin1:
تریلر که چیز خارق العاده ای نشون نمیده. یخورده پروژه پیشرفت کنه ببینیم چیکار کرده این آقای قشنگ و با اعتماد به نفس بالا!

تریلرش شبیه این بازیهای درپیتی بود ! اگه اسم ایتاگاکی قبل از تریلر نبود احتمالآ نصف دوستان تحویلش نمیگرفتن ! (نظر شخصی هست ولی در هر حال آماده هر گونه حمله و بمب گذاری هستیم :دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or