Devil’s Third بازی بعدی ایتاگاکی معرفی شد!

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

thq-logo-10.jpg

امروز GTTV از بازی بعدی استدیو Valhalla Game با رهبری ایتاگاکی پرده برداری کرد.Devil’s Third که یک بازی در سبک FPS خواهد بود نام عنوان بعدی این بازیساز است.
THQ ناشر این بازی است و هنوز حرفی از تاریخ عرضه زده نشده است.ناگفته نماند که این بازی برای PS3 و X360 عرضه خواهد شد.
دو سایت EuroGamer و Kotaku و مجله فامیتسو به زودی مصاحبه هایی با ایتاگاکی منتشر میکنند.

Source

کسی میدونه معنی بازی چی میشه؟!
این اگه Legendary ـه، منم رییس جمهور آمریکام... البته تو یه مورد واقعاً افسانه ایه اونم در ساخت nuclear b00bs
من به شوخی گفتم، آخه این مردک کجاش افسانه ایه؟!:biggrin1:
یه چیزی که سومـه و مال شیطانه :دی
:دی!!!!!!!
ولی بعضی ها قبول ندارند و فقط کوجی رو قبول دارند! :cheesygri
کوجی چیه؟! استاد کوجیما:دی

آخرین ویرایش:
وقتي اين شركت توي فاميتوس معرفي شد گفته شد با حمايت مايكرو براي ساخت بازي براي اين كنسول و ...

اين ايتاگاكي از اول خيلي با مايكرو جور بود و وقتي از TN جدا شد همه گفتن مايكرو زير پر و بالش رو ميگيره و ايتا هم فقط انحصاري 360 بازي ميسازه!

من كه اصلا فكرشم نميكردم براي PS3 هم بازي بسازه!
شاید یه سر تا کنفرانش Microsoft هم اومد و ...:biggrin1:

خب تریلرش که خوب به نظر میرسید. خشونتشم که عالی بود. بخشهای شمشیرزنیش هم که خوب بود. پس کجاش بد بود؟ اهان اهنگش بد بود:biggrin1:
لطفا یکی عنوان خبر رو تصحیح کنه.اومدم تو تایپیک یهو با عنوا fps روبه رو شدم داشتم سکته میزدم.:biggrin1:

ایول بسی خوشحال شدیم ! خدا کنه یه چیزی در بیاد در حد Ninja gaiden ! البته ایشون افسانه ای هستند ولی بعضی ها قبول ندارند و فقط کوجی رو قبول دارند! :cheesygri

تریلرش شبیه این بازیهای درپیتی بود ! اگه اسم ایتاگاکی قبل از تریلر نبود احتمالآ نصف دوستان تحویلش نمیگرفتن ! (نظر شخصی هست ولی در هر حال آماده هر گونه حمله و بمب گذاری هستیم :دی)
من که کلا نمیخواستم این ... رو دانلود کنم:دی روی سوتی فرخ بجای تریلر KZ3 دانلود کردم:دی
ولی خدایش هرچی نگاه کردم به دلم اصلا ننشست.یجورایی Vanquish اومد تو ذهنم -گفتم تا اون ههست نگاه به این حرامه:دی-امید وارم رو به جلوتر برن،تازه اول کارشوه و تا انتشار بازی خیلی فاصلست.کلا اصل بازی توی بازی های ایتاگاکی گیمپلی و خشونت بالاست -امیدوارم اینم همینطور باشه

جدا معنی اسمش چی میشه؟ یک سوم شیطان میه؟شیطان ثالث میشه:دی قسمت سوم نون بربری میشه؟:دی

• Like
Reactions: ДядsЙ
البته ایشون افسانه ای هستند ولی بعضی ها قبول ندارند و فقط کوجی رو قبول دارند! :cheesygri
خب باید ببینیم تعریف افسانه ای چی هست !
کارنامه استاد به شرح زیر هست :
Ninja Gaiden : 91/100
Ninja Gaiden Black : 94/100
Ninja Gaiden II : 81/100
Ninja Gaiden: Dragon Sword : 83/100

Dead or Alive : 84/100
Dead or Alive 2 : 91/100
Dead or Alive 3 : 87/100
Dead or Alive 4 : 85/100
Dead or Alive Xtreme : 73/100
Dead or Alive Xtreme 2 : 53/100

اگه ایشون با این میانگین نمرات , افسانه ای حساب بشن , 10 ها نفر دیگه باید سوپر افسانه ای و مگا افسانه ای باشن :دی

اگر این بابا افسانه است، پس منم سارا ام ! حداقل حرمت کلمه افسانه ای رو نگاه دارید :دی تریلر هم دیدم، ای کاش نمیدیدم! با این میخواستن تو E3 خون به پا کنن؟!
چیز خیلی شاخی به نظر میاد، خوشمان آمد...:دی
شما به سِمَت پنکه دوم ارتقا پیدا کردید. بسه دیگه بابک :دی

آخرین ویرایش:
این اگه Legendary ـه، منم رییس جمهور آمریکام... البته تو یه مورد واقعاً افسانه ایه اونم در ساخت nuclear b00bs

چدا فقط همین کارو بلده !
Extreme ساخت فقط برای به رخ کشیدن تواناییهاش در ساخت ****:biggrin1:!

تو این تریلرم هی نشون میداد مردک منحرف:biggrin1:!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or