Devil’s Third بازی بعدی ایتاگاکی معرفی شد!

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.

thq-logo-10.jpg

امروز GTTV از بازی بعدی استدیو Valhalla Game با رهبری ایتاگاکی پرده برداری کرد.Devil’s Third که یک بازی در سبک FPS خواهد بود نام عنوان بعدی این بازیساز است.
THQ ناشر این بازی است و هنوز حرفی از تاریخ عرضه زده نشده است.ناگفته نماند که این بازی برای PS3 و X360 عرضه خواهد شد.
دو سایت EuroGamer و Kotaku و مجله فامیتسو به زودی مصاحبه هایی با ایتاگاکی منتشر میکنند.

Source

تیزرش رو دیدم ، خیلی باحال بود ، چه حالی میده همه رو تیکه تیکه میشه کرد :biggrin1:

THQ گفت این بازی حدودا 2 سال دیگر منتشر خواهد شد و الان فقط 10 درصد از بازی تکمیل شده!
:eek:
این که به نظر کامل میاد !
همین الان گرافیکش در حد نسل قبله
2 سال دیگه این گرافیک به درد لای جرز میخوره :-"

همین الان گرافیکش در حد نسل قبله
2 سال دیگه این گرافیک به درد لای جرز میخوره :-"
عزیزم قرار نیست دو سال دیگه بازی با همین گرافیک فعلی تحویل داده بشه! مطمعناً پیشرفت خواهد کرد!

آقا چرا بحث می کنید این قدر؟ سازنده، رفتارش، غرورش و اینا رو ول کنید. خود بازی چی داره؟

اون زنه ساموراییه، زد شونه ی اون یکی زنه کماندوه رو برید، عینا جاش جدا شد و بعد که سرش رو برید، رد خون درست و دقیق روی دیوار افتاد. بازی به شدت خشنه و این یعنی زندگی.
خدایی سکانسی که مرده با مینی گان از بالا تا پایین به حریفش رگبار پست و اون هم مثل برف ازش گوشت و خون میریخت به اندازه کل تریلر میرزید :)
میگم Dexter زیاد دیدیا:دی ولی جدا خشونت و خون یعنی زندگی.تفنگ رو بی خیال

همین شمشیر پشت سر این بشر زندگیه:love:
این خونا زندگیه:love:

ولی دیگه خدایش بی انصافیه،این نسل قبل کجاش اینطوری بود؟ولی هنوز جای کار داره.

آخرین ویرایش:
عزیزم قرار نیست دو سال دیگه بازی با همین گرافیک فعلی تحویل داده بشه! مطمعناً پیشرفت خواهد کرد!
در اون صورت موتور گرافیکی بازی باید از اول نوشته بشه ، یعنی خرج اضافی
من که تا حالا همچین چیزی ندیده بودم !!
نمیدونم چرا اصلا از بازی خوشم نیومد و باید بگم اصلا برام جذاب نبود!
ماکان مگه ندیدی چطوری تیکه تیکه میشدن خون میپاشید ، ادم عقده هاش رو خالی میکنه :twisted:
فرض کن شبکه هم داشته باشه :biggrin1:

امتیاز ملاک مقایسه هست اما با توجه به سبک و شرایط زمان عرضه بازی!

مثلاً نینجا گایدن 2 زمان خودش در حد 81 بوده(مثال زدم)

نمیدونم والله ولی شما تو همون تاپیک قبلی اصرار بر این داشتی که ملاک نیست ! بعد الان شد ملاک ! شما به من بگو پس ملاک یه بازی چیه من که قانع نشدم :(
حالا نمیدونم کجا گفتم امتیاز ملاک نیست ؟!

هرچیزی میسازه خوف هست رو قبول ندارم ! کلآ NG II که چیز فوق العاده ای نبود (نمیگم متوسط بود , ولی شاهکار هم نبود) سری DoA هم که با اینکه طرفدارای متعصبی داره ولی توی سبک خودش اول یا حتی دوم و شاید سوم هم نیست ! قضیه NG I فرق میکنه و واقعآ شاهکاری در سبک خودش بود ولی از اون زمان تا امروز دیگه چیزی در اون حد از ایشون ندیدم
اریا به نظرم که بازی های استاد اهل فن برادر ایتاکاگی تمامی این 3 مورد رو داشته ! حالا مورد 2 رو شاید کمتر ولی بازی هایی که میسازه همگی دارای سبک جدیدی هستند و به نوعی تحول :p محسوب میشند !

بنده نگفتم انجین بازی رو به کل عوض میکنن, گفتم پیشرفت! مثل چیزی که در GOW3 دیدیم البته شاید!

نمیدونم والله ولی شما تو همون تاپیک قبلی اصرار بر این داشتی که ملاک نیست ! بعد الان شد ملاک ! شما به من بگو پس ملاک یه بازی چیه من که قانع نشدم :(

ملاک : امتیاز و فروش و زنده موندن نامشه آریا هم گفت ولی امتیاز بازیهارو باید با شرایط زمان عرضشون و سبکشون و این مسائل مقایسه کرد!

اریا به نظرم که بازی های استاد اهل فن برادر ایتاکاگی تمامی این 3 مورد رو داشته ! حالا مورد 2 رو شاید کمتر ولی بازی هایی که میسازه همگی دارای سبک جدیدی هستند و به نوعی تحول :p محسوب میشند !
متآسفانه بازیهای استاد از نظر فروش هم وضعیت خیلی خوبی ندارن :دی نمیدونم آمار VGChartz تا چه حد صحیح هست ولی طبق آمار این سایت NG II حتی 1 میلیون نسخه هم نفروخته روی 360 و Dead or Alive 4 هم حدود 1 میلیون فروخته. در بدترین حالت که آمار سایت اشتباه باشه هم هنوز آمار چشمگیری نیست !
تحول :دی شاید بشه در مورد NG I چیزهایی گفت ولی در مورد بقیه بازیهاش ... :دی

والا MS 2 , GOW 3 هم تریلر های اولیه شون دست کمی از فاجعه نداشتند منتها وقتی عرضه شدند همه انگشت به دهان موندند. توی 2 سال خیلی کارها میشه کرد.
ایتاگی یک چیزش خوبه هر بازی که میسازه کاملا منحصر به فرد هست و واقعا شباهتی به بازی های دیگه نداره.
اگه کسی بیاد بگه Tekken و doa شبیه هم هستند می فهمم واقعا از بازی مبارزه ای چیزی نمی دونه :دی
ولی طبق آمار این سایت NG II حتی 1 میلیون نسخه هم نفروخته روی 360
اریا امار VC در سطح بقال سر کوچه ماست. NG2 اشتباه نکنم خوده MS اعلام کرد که فروش بازی 1 میلیون بیشتر شده ( حدود 2 ماه بعد از عرضه بازی ) نسخه Sigma 2 هم 500 هزار نسخه فروخته طبق امار Tecmo . امارش خوبه اصولا بازی خیلی سخت خوب نمی فروشند.

میگم Dexter زیاد دیدیا:دی ولی جدا خشونت و خون یعنی زندگی.تفنگ رو بی خیال همین شمشیر پشت سر این بشر زندگیه:love:
این خونا زندگیه:love:

ولی دیگه خدایش بی انصافیه،این نسل قبل کجاش اینطوری بود؟ولی هنوز جای کار داره.

به جناب دکستر مورگان چی کار داری؟ :cheesygri
نه، کلا از زمانی که با MK2 آشنا شدم، خون و خشونت معیار اولم توی لذت بردن از بازی شدن. این تریلر هم نه تنها تو زمینه خشونت عالیه و حتی از NG2 خود ایتاگاکی سن هم بهتره، بلکه خشونتش از دید گیم پلی هم Fun به نظر می رسه مخصوصا سکانس Mini-gun زدن اون کارکتر مرد که حریفش رو هوا پرپر می شه با تیرای این!

الا MS 2 , GOW 3 هم تریلر های اولیه شون دست کمی از فاجعه نداشتند منتها وقتی عرضه شدند همه انگشت به دهان موندند. توی 2 سال خیلی کارها میشه کرد.

والا ما تا جای که یادمون با نمایش GOW 3 همه انگشت به دهن بودن
لابد الانم KZ3 فاجعست اولین نمایش بازی باید برای زمان خودش گرافیک داشته باش که حداقل
راضی کننده باش حالا انگشت به دهن پیش کشش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or