Deus Ex : Human Revolution | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همین الان چن تا شات دوستان گالری ازش گذاشتن که تو اون گرافیکش عالیه !:d
صفحه اولو خودت بخون چی نوشتی رفیق :دی
بعدم مدت زمانه زیادی تا عرضش مونده !
میدونم چی نوشتم :d خودم اولین تصاویرو که دیدم کف کردم ولی این ویدئوای که دیشب دیدم با کیفیت خوبشو دانلود کردم ولی یکمی به نظرم محیط بازی گرافیکش پائین میزد اما به قول شما زمان زیادی مونده تا ارزه :x
اما خدائی خیلی باحال ادم میکشه مخصوصا وقتی نامرئی میشه :>:))
راستی یه سوال تو این بازی از رنگ زرد خیلی استفاده شده کسی دلیلشو میدونه؟

• Like
Reactions: T Elite x
زردیش یه جورایی تم بازی رو سنگین میکنه :دی
خیلی به این بازی میاد :دی
پ.ن:یکی از این بر و بچ پلاس یه کلوب برا این بازی و Rage بسازه در کف بیدیم :دی

من تریلرشو دیدم , ingame بازی با cG زمین تا آسمون فرق می کنه . aa بازی به نظر جالب نمی یاد .
انیمیشن کارکترها تو بازی ضعیفه ...
گیم پلیش منو یاد perfect dark میندازه ...

من تریلرشو دیدم , ingame بازی با cG زمین تا آسمون فرق می کنه . aa بازی به نظر جالب نمی یاد .

میگم تریلر ingame رو لینک میدین ؟
تا اونجایی که ما میدونیم 1 سال به عرضه بازی مونده پس نگران aa و گرافیک نباش !

من نمیگم گرافیک بازی خیلی خوبه یا خیلی بده یا اصلا نظر خاصی نمی خوام بدم اما... از یه تریلر به اون کوتاهی که ما هم دیدم شما چطوری این همه برداشت قطعی در مورد جزئیات داری! قضاوت سریع= قضاوت غلط!

اگر تریلر طولانی از داخل بازی داری بده ما هم ببینیم!

من نمیگم گرافیک بازی خیلی خوبه یا خیلی بده یا اصلا نظر خاصی نمی خوام بدم اما... از یه تریلر به اون کوتاهی که ما هم دیدم شما چطوری این همه برداشت قطعی در مورد جزئیات داری! قضاوت سریع= قضاوت غلط!

اگر تریلر طولانی از داخل بازی داری بده ما هم ببینیم!
دقیقا !
حدود 20 ثانیه از بازی رو بیشتر نشون ندادن !
بیشترش cg بود !
بعدشم من که تو اون 20 ثانیه دیدم گرافیک بازی خیلی خوبه تازه حدود 1 سال دیگه عرضه میشه بازی !
میشه کارای گرافیکی رو اخر کار انجام داد مهم اینه که سر داستان و گیم پلی شتابزدگی نکنن !

تو همین تریلر قسمت های کمی از بازی نشون میده , من یکم دقیق نگاه کردم , نظراتمو گفتم ...
انیمیشن صورت و حرکت خیلی ضعیفه ...
لبه های بازی ضعیفه ...
احساس می کنم تکسچر جالبی هم نداره ...
امیدوارم تا یکسال دیگه برطرف بشه , منم از استیل این یارو خیلی خوشم اومد دوست دارم بازی خوبی بشه

تو همین تریلر قسمت های کمی از بازی نشون میده , من یکم دقیق نگاه کردم , نظراتمو گفتم ...
انیمیشن صورت و حرکت خیلی ضعیفه ...
لبه های بازی ضعیفه ...
احساس می کنم تکسچر جالبی هم نداره ...
امیدوارم تا یکسال دیگه برطرف بشه , منم از استیل این یارو خیلی خوشم اومد دوست دارم بازی خوبی بشه
شما با چه ککیفیتی دیدین ؟
میشه از قسمتایی که میگین اسکرین شات بگیرین بزارین ؟

من همین فایل 15-16 مگی دانلود کردم ...
حالا چرامی زنی !
بازی میاد مشخص می شه . همون اسپلینتر سل نبود که تو تریلرها گرافیکش خوب بود ولی بازی اصلی اینطور نشد .
اینم یک بازی معمولی می شه (از لحاظ گرافیک ) وگرنه به خاطر گیم پلی متنوعش باید بازی خوبی باشه ...

من همین فایل 15-16 مگی دانلود کردم ...
حالا چرامی زنی !
بازی میاد مشخص می شه . همون اسپلینتر سل نبود که تو تریلرها گرافیکش خوب بود ولی بازی اصلی اینطور نشد .
اینم یک بازی معمولی می شه (از لحاظ گرافیک ) وگرنه به خاطر گیم پلی متنوعش باید بازی خوبی باشه ...

بابا یه 1 سالی به عرضه بازی مونده 1 !
2 این بازی فقط بخش سیگل داره و خود eidos گفته نمی خوایم هیچ کم و کاستی داشته باشه تو بخش سینگل
3 اسپلینتر قضیش فرق میکرد چون از یه موتور ضعیف استفاده میکرد جوری که من فهمیدم موتور بازی ارتقا یافته موتور اخرین تومب رایدر هست

ویرایش :
اینجا 2 تا عکس ingame از بازی هست که ببینیش بد نیست
کیفیت بافت ها با توجه به تم محیط خیلی خوبه
این چند تا عکسو نگا تکسچر داره ازش میریزه !
AA هم با توجه به نسخه 360 بودن عالیه !

اقا انجمن این لینکو سانسور میکنه صبر کن لینکشو برا میزارم همه عکساشو نگا کن :دی
فقط اون سه تا ستاره داخل لینکو درست کن !:دی
http://www.gamespot.com/xbox360/action/deu***3/images.html?tag=gallery_summary;image_index

آخرین ویرایش:
Conviction دقیقا از نظر گرافیکی همونی بود که تو تریلرهاش نشون دادن.حالا شما وقتی تریلرهارو دیدی فکر ِ دیگه ای کردی قضیش فرق میکنه.
بابا یه 1 سالی به عرضه بازی مونده 1 !
2 این بازی فقط بخش سیگل داره و خود eidos گفته نمی خوایم هیچ کم و کاستی داشته باشه تو بخش سینگل
3 اسپلینتر قضیش فرق میکرد چون از یه موتور ضعیف استفاده میکرد جوری که من فهمیدم موتور بازی ارتقا یافته موتور اخرین تومب رایدر هست

http://www.gamespot.com/xbox360/action/deus'ex3/images.html?tag=gallery_summary;image_index
انجین بازی ارتقا یافته ی UnrealEngine2.5 بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or