Deus Ex : Human Revolution | PS3

اقا این بازیDeus Ex : Human Revolution
چه قدر جیگره !!!
خیلی لذت بخشه از خود شخصیتش ادام جنسون بگیر تا فضای خاص و ماشینی بازی که همیشه یک رنگ طلایی متمایل به قهوه ای داره و گیم پلی هم که محشره مخصوصا وقتی به صورت سوم شخص میشه

سلام بر دوستان.
دوستانی که این بازی رو انجام دادن لطف کنن بگن این بازی ارزش 60 65 هزار تومن واسه خرید رو داره؟ راستی مولتی پلیر هم داره؟ اگه آره تو پک بازی کدی چیزی هست؟

سلام بر دوستان.
دوستانی که این بازی رو انجام دادن لطف کنن بگن این بازی ارزش 60 65 هزار تومن واسه خرید رو داره؟ راستی مولتی پلیر هم داره؟ اگه آره تو پک بازی کدی چیزی هست؟

بازی رسید دستم. ۳۰ مین بازی کردم.
تا الان بازی عالیه ولی شاید از سبکه بازی خوشت نیاد.

به نظر من هر کی از سبک RPG خوشش میاد یکی از بهترین گزینه هاست من فعلا نسخه PC رو گرفتم تا ببینیم چه جوریاست ........از لحاظ گرافیکی یه کم پایین هستش ولی در کل بازیه خیلی خوبیه.....راستی بخش مولتی هم نداره یعنی تو همچین سبکی اصلا جور در نمیاد

کلا با عقل جور درنمیاد بری این بازی رو اریج بگیری .... :) من رو 360 هم زورم میاد بازیش کنم :دی زیاد خوشم نیومد ...
کلا این سبک از بازی ها سلیقه ای هستش و ممکن هستش که به مزاج بعضی ها خوش نیاد.من که از بازیش خیلی خوشم اومد.

(
تو اون مرحله كه اون مرده كه اسمش يادم نيست(:d) تو زندان رو تخت خوابيده وقتي ميرسيم پيشش چي كار بايد بكنيم ؟‌هيچ اتفاق خاصي نميفته ... !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or