shefer
کاربر سایت
عجب توصیف کاملی! اگه به این توصیف عجیب شما باشه که خب منم میگم تو deus ex فقط ادم میکشم و غول! چه با مخفی کاری چه چه بدون مخفی کاری! اتفاقا انمیشنهای داغون و گرافیک متوسط بازی هم در هر چه بدتر کردن تجربه بازی بهم کمک میکنن...نه دیگه انقد هم تو سر بازی نزنید!
از نظر شخصیت پردازی و داستان که حرف نداره! فک کنم در این دو تا مبحث کسی شک نداشته باشه که این بازی چیزی واسه سازنده ها کم نذاشتن.(با توجه به تریلرها و گیم پلی و مطالبی که پیرامونش دیدم).
میمونه گیم پلی! که من میتونم بگم سینگل پلیرش از رقیب های خودش که امسال میان خیلی بهتره.به دلیل تنوعی که در گیم پلی داره. شما میتونید یه جا رو کلا تیراندازی کنید و همه رو له کنید یه جا مخفی کاری برید.باس های متنوع. تو محیط ها و اطراف شهرهای مختلف کاوش کنید.کلی کار واسه انجام دادن است.
ولی fps های دیگه رو چه عرض کنم. مثلا همین کرایسیس گرافیک وحشتناک عالی ای داره ولی وقتی چند تا ویدئو از گم پلیش دیدم گفتم اوه یعنی من کل بازی باید فقط این کارو کنم؟ اصلا میتونم یه ساعت هم ادامه بدم؟تو شهر ول بگرد در حالی که تمام ساختمونها و اطرافت داره تخریب میشه فضایی های اطرافتو بکش. فقط همین. اون وقت اینو با deus ex مقایسه کنید.شوتر های دیگه هم همین طور منتها جاش اینجا نیست.الان با این وضعیت اکثرا این ها رو بخاطر مولتی پلیرشون بازی میکنن.
این که نشد حرف برادر من! تو کرایسیس یا هر بازی دیگه ای چیزی وجود داره به نام روند بازی که با پیش رفتن در اون همه چیز تغییر میکنه و ضرب اهنگش تند تر میشه . ازطرفی اونقدر هم گیم پلی عالی و قابل توجهی crysis2 داره که وقتی در کنار گرافیک عظیمش قرار میگیره، تقریبا هر کسی رو به سمت خودش جذب کنه.
فعلا که من تو deus ex چیزی جز هایپهای عجیب غریب درباره داستانش ندیدم. چیزهایی هم که تا حالا از گیم پلی بازی دیدم در حد یه بازی متوسط بوده نه خفن.به خصوص اون بخش انیمیشنهاش به شدت تو ذوق میزنه.به هر حال همه چیز داستان نیست و سازنده ها باید بتونن یه اکش خوش ساخت و با کیفیت رو در کنار یه روند عالی قرار بدن که فعلا حداقل من چنین چیزی رو توش ندیدم...