Deus Ex : Human Revolution | PS3

نه دیگه انقد هم تو سر بازی نزنید!
از نظر شخصیت پردازی و داستان که حرف نداره! فک کنم در این دو تا مبحث کسی شک نداشته باشه که این بازی چیزی واسه سازنده ها کم نذاشتن.(با توجه به تریلرها و گیم پلی و مطالبی که پیرامونش دیدم).
میمونه گیم پلی! که من میتونم بگم سینگل پلیرش از رقیب های خودش که امسال میان خیلی بهتره.به دلیل تنوعی که در گیم پلی داره. شما میتونید یه جا رو کلا تیراندازی کنید و همه رو له کنید یه جا مخفی کاری برید.باس های متنوع. تو محیط ها و اطراف شهرهای مختلف کاوش کنید.کلی کار واسه انجام دادن است.
ولی fps های دیگه رو چه عرض کنم. مثلا همین کرایسیس گرافیک وحشتناک عالی ای داره ولی وقتی چند تا ویدئو از گم پلیش دیدم گفتم اوه یعنی من کل بازی باید فقط این کارو کنم؟ اصلا میتونم یه ساعت هم ادامه بدم؟تو شهر ول بگرد در حالی که تمام ساختمونها و اطرافت داره تخریب میشه فضایی های اطرافتو بکش. فقط همین. اون وقت اینو با deus ex مقایسه کنید.شوتر های دیگه هم همین طور منتها جاش اینجا نیست.الان با این وضعیت اکثرا این ها رو بخاطر مولتی پلیرشون بازی میکنن.
عجب توصیف کاملی! اگه به این توصیف عجیب شما باشه که خب منم میگم تو deus ex فقط ادم میکشم و غول! چه با مخفی کاری چه چه بدون مخفی کاری! اتفاقا انمیشنهای داغون و گرافیک متوسط بازی هم در هر چه بدتر کردن تجربه بازی بهم کمک میکنن...
این که نشد حرف برادر من! تو کرایسیس یا هر بازی دیگه ای چیزی وجود داره به نام روند بازی که با پیش رفتن در اون همه چیز تغییر میکنه و ضرب اهنگش تند تر میشه . ازطرفی اونقدر هم گیم پلی عالی و قابل توجهی crysis2 داره که وقتی در کنار گرافیک عظیمش قرار میگیره، تقریبا هر کسی رو به سمت خودش جذب کنه.
فعلا که من تو deus ex چیزی جز هایپهای عجیب غریب درباره داستانش ندیدم. چیزهایی هم که تا حالا از گیم پلی بازی دیدم در حد یه بازی متوسط بوده نه خفن.به خصوص اون بخش انیمیشنهاش به شدت تو ذوق میزنه.به هر حال همه چیز داستان نیست و سازنده ها باید بتونن یه اکش خوش ساخت و با کیفیت رو در کنار یه روند عالی قرار بدن که فعلا حداقل من چنین چیزی رو توش ندیدم...

عجب توصیف کاملی! اگه به این توصیف عجیب شما باشه که خب منم میگم تو deus ex فقط ادم میکشم و غول! چه با مخفی کاری چه چه بدون مخفی کاری!
خب شما نمیتونی این کارو کنی! دلیلشم مشخصه شما اصلا نمیدونی این بازی چی هست و اگه یه خرده از گیم پلیش اطلاع داشتی این حرفو نمیزدی!
شما برای رسیدن به مقصودتون در بازی باید کارهای مختلفی انجام بدید از جمله ارتباط با دیگران. مثلا تو یه دمویی که از بازی نشون میداد برای وارد شدن به یه کاواره چند راه داشتید مثل رشوه دادن به نگهبان! کشتنش! وارد شدن از جای دیگه! وقتی وارد میشدید باید دنبال شخص خاصی میگشتید و از اونجا باید با دیگران صحبت میکردید و اطلاعات میگرفتید. بعدش هم از یه جا باید کارت امنیتی پیدا میکردید تا از یه جاهای خاصی عبور کنید. و ...
و بعد از اون هم اکشنش رو نشون دادن! این بازی تقریبا یه اکشن rpg هست. و اگه شما سابقه بازی کردن نسخه های قبلی این بازی بخصوص شماره اولو داشتید هیچ وقت نمیومدید گیم پلی این بازی رو با گیم پلی زیقی و خسته کننده کرایسیس مقایسه کنید!

این که نشد حرف برادر من! تو کرایسیس یا هر بازی دیگه ای چیزی وجود داره به نام روند بازی که با پیش رفتن در اون همه چیز تغییر میکنه و ضرب اهنگش تند تر میشه .
منظورت گرافیک و شرایط محیطی و موسیقیه بازیه. اره؟

زطرفی اونقدر هم گیم پلی عالی و قابل توجهی crysis2 داره که وقتی در کنار گرافیک عظیمش قرار میگیره، تقریبا هر کسی رو به سمت خودش جذب کنه.
والله ما که چیزی ندیدیم. گیم پلی یکنواخت!یکنواخت! یکنواخت! با چیزایی که ازش دیدم بعد از 10 دقیقه برام خسته کننده شد.
گیم پلی ای که هرکسی رو به سمت خودش جذب کنه گیم پلی بازی مثل بایوشاکه! (نسخه اول و سومی که قراره بیاد) حالا چون اینجا بحث فقط سر بازی شوتره منم این مثالو زدم.
همون طور که گفتم شوتر های امروزی با این سبک و سیاق رو اکثرا واسه مولتی پلیرشون بازی میکنن بعضی ها هم مثل شما چون یه گرافیک خیلی خفن دیدن جوگیر شدن همه چیز دیگه رو فراموش کردن!
single player شوترهایی مثل کرایسیس،کیلزون،rage (همون borderlands 2 با گرافیک عالی)،gears of war هیچ کدوم چیز مالی نیستن. البته کرایسیس با فاصله زیادی گزینه اخره!

اتفاقا انمیشنهای داغون و گرافیک متوسط بازی هم در هر چه بدتر کردن تجربه بازی بهم کمک میکنن...
تا حدودی باهاتون موافقم با این که انیمیشن ها و گرافیک قوی ای نداره!ولی قابل قبوله!گرافیک بصریش هم خیلی خوبه. بهتر از اینه که گرافیک خیلی خفنی داشته باشه ولی گیم پلیش عین قرص خواب باشه!
شما هم اگه خیلی دنبال این هستی که یه گرافیک تکنیکی خیلی خفن ببینی و همه چیز با واقعیت مو نزنه و طبیعی باشه خب چرا داری بازی میکنی چه کاریه؟ یه ده دقیقه از خونه بزن بیرون و خوب به محیط اطرافت توجه کن.اون موقع شاید بیشتر از گرافیکش خوشت بیاد و صد البته اون موقع شاید متوجه بشی بازی کردن موضوعی متفاوته و باید ازش لذت ببری و اینجا چیزی به نام گرافیک بصری بیشتر به این قضیه کمک میکنه تا گرافیک تکنیکی!

خدارو شکر بازی هایی مثل bioshock , the last guardian, diablo,okami,god of war و... هنوز هستن تا صنعت گیم بیشتر از این بیخود نشه!

من يكي از طرفداران سخت اين بازي هستم به خاطر جو اش وحال و هوايي كه داره
يه سوال دارم بازي همش توي FPS موقع بازي كردن ؟؟؟
اي كاش اين همه بازي رو عقب نمي انداختن و اون مشكلات كوچيك گيم پلي مثل مهمات بي نهايت رو درست كنن

[TABLE="width: 1, align: center"]
[TR]
[TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

[TD="class: font-small, bgcolor: #ffffff, align: center"]

[/TD]
[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #ffffff, align: center"]

[/TD]

[/TD]
1
[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

[/TD]
[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #ffffff, align: center"] [/TD]

دوستان چه خبر کسی این بازی رو نگرفته قیمت ندارین ؟؟؟ اون آقایی که طرفدار این بازی بود میشه بیاد لطف کنه توضییحات و راهنمایی بده شاید ترغیب شدیم به خریدنش با وجود رزیستنس 3 !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or