Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
من تازه پیش نمایش رو خوندم و تا اونجایی که فهمدم خیلی شبیه به Crysis هست.راستش من زیاد با Crysis حال نکردم چون به نظرم کنترلش خشک بود و نمیشد به موقع کار های لازم رو کرد(البته روی کنسول رفتم)
میخواستم بدونم که Deus Ex باحال تر از Cysis هست؟
ممنون

Deus Ex يك بازی RPG هست اما Crysis يك بازی شوتر اين 2تا رو با چه چيزشون مقايسه كرده؟

من نسخه ناقص ماموريت اول رو بازی كردم خوشم اومد. اگه از بازی های RPG خوشت مياد از اين هم حتما خوشت مياد.

من تازه پیش نمایش رو خوندم و تا اونجایی که فهمدم خیلی شبیه به Crysis هست.راستش من زیاد با Crysis حال نکردم چون به نظرم کنترلش خشک بود و نمیشد به موقع کار های لازم رو کرد(البته روی کنسول رفتم)
میخواستم بدونم که Deus Ex باحال تر از Cysis هست؟
ممنون

ماهیت بازی رو بردی زیر سوال ! بازی یه چیزی مثه Alpha protocol ( البته خیلی با کیفیت تر :دی ) با المان های RPG خیلی بیشتری هست . چون نسخه اول بازی رو بازی نکردی نمی تونم براش مثال بیارم اما اگه میخوای نسخه اول بازی رو دانلود کن HR شبیه همونه فقط المان های RPG ـیش از نسخه اول کمتره و بعضا خیلی کمتر .

آخرین ویرایش:
ماهیت بازی رو بردی زیر سوال ! بازی یه چیزی مثه Alpha protocol ( البته خیلی با کیفیت تر :دی ) با المان های RPG خیلی بیشتری هست . چون نسخه اول بازی رو بازی نکردی نمی تونم براش مثال بیارم اما اگه میخوای نسخه اول بازی رو دانلود کن شبیه همونه فقط المان های RPG ـیش از نسخه اول کمتره و بعضا خیلی کمتر .

نسخه ی دوم :d

نه خیر همون نسخه اول درسته .

حالا که ویرایش کردی خوب شد :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Farh@d
تو این فقر و این خشک سالی بازی همین یکی هم غنیمته . هرچی باشه دایرکت ۱۱ داره . باید منتظر بود و دید . کلا گرافیکش سوای زرد بودن کلی بازی شاید حرف هایی برای گفتن داشته باشه . !!!!!!!!

تو این فقر و این خشک سالی بازی همین یکی هم غنیمته . هرچی باشه دایرکت ۱۱ داره . باید منتظر بود و دید . کلا گرافیکش سوای زرد بودن کلی بازی شاید حرف هایی برای گفتن داشته باشه . !!!!!!!!
ديگه كدوم فقر رضا ؟؟
به قول معروف يك ماه ديگه Our Turn :d

یعنی کم ببیمک بخاطر این که گرافیکش رو هایپ کردین تاپیک رو ترول کننا ! :دی
این بازی هم کاملا PC Gamer پسنده گیم پلیش پس نزنین تو سر گرافیکش و هایپش نکنین رو گیم پلی مانور بدین :دی

ابالفضضضضضضل!!! :blink: :blink:

بازی چه امتیازهایی داره می گیره!!

Eurogamer – 9
Strategy Informer – 9.5
GamerFitNation – 9
TheSixthAxis – 9
PlanetXbox360 – 8.8
LazyGamer.Net – 9.3
PC Gamer – 94/100
WorthPlaying – 9.7
Edge – 9
ComputerandVideogames – 94/100
IGN – 9
Digital Spy – 5/5
Destructoid – 9.5
Joystiq – 4.5/5
Videogamer – 9
1Up – A/A+
IncGamers – 10
Gamefront – 95/100

صد رحمت به امتیازهای ویچر 2! واقعا به تریلرهاش همچین نمی اومد گرافیک بالایی داشته باشه. احتمالا گیم پلیش ترکونده (که بهتره از گرافیک خوب به نظر من).

ظاهرا آبروی خودش رو خریده این سری Deus Ex بعد از اون افتضاحی که Invisible War به بار آورد!

لینک دانلودش هم که توی انجمن های وارز پر شده (البته هنوز این سایت های ایرانی که لینک مستقیم میدن نذاشتنش).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or