Destiny | PSN

بادرود با دوستان . نمیدونم سوالم مربوط به تاپیک هست یا خیر ، من ورژن ps3 رو به ۴.۶۵ بردم و آی دی آنلاین هم دارم میخواستم بپرسم اگه بازی destiny رو دانلود کنم میتونم بازی کنم ؟ اینترنتم هم نامحدود یک مگابیت هستش .... چون تا حالا آنلاین بازی نکردم ...

بادرود با دوستان . نمیدونم سوالم مربوط به تاپیک هست یا خیر ، من ورژن ps3 رو به ۴.۶۵ بردم و آی دی آنلاین هم دارم میخواستم بپرسم اگه بازی destiny رو دانلود کنم میتونم بازی کنم ؟ اینترنتم هم نامحدود یک مگابیت هستش .... چون تا حالا آنلاین بازی نکردم ...
بله میشه.
ادد کنید
reza-persian

دوستان گرامی من گیم رو ریختم یه آپدیت ۲۴ مگی هم داشت انجام شد ، singing هم شدم آرم اول بازی هم میاد فقط تا میخواد اجرا بشه مینویسه
Problem reading game content. Please close and restar destiny to try again
کسی از دوستان میدونه مشکل کجاست چند بار هم از اول رفتم همین پیغام میاد :(
۴۰ گیگابایت هم فضا خالی کردم در هارد باز هم نشد

آقا مشکل اون ارور صفحه سیاه رو پیدا کردم هرکی بهش برخورد بگه اینجا توضیح بدم

یه سوال ؟ منظور بچه ها از اینکه میگن من رو ادد کنید چی هستش ؟ برای بخش مولتی پلیره ؟ چون من الان بصورت سینگل دارم بازی میکنم ..

Last edited by a moderator:
یه سوال ؟ منظور بچه ها از اینکه میگن من رو ادد کنید چی هستش ؟ برای بخش مولتی پلیره ؟ چون من الان بصورت سینگل دارم بازی میکنم ..

همون مراحلی رو که تک نفره میری با دو تا همراه میتونی بری.مراحل بالاش خیلی سخت تر میشه اصلا یه نفره نمیشه رفت.همه لذت بازیش به تیمی بازی کردنه

آقا من تو قسمت tower که همه بازیکنهای دیگه هستن نمیدونم کلا چطوری با تیم باشم .. چطور میشه چند نفر رو پیدا کرد ؟ اگه مثلا یک نفر رو که میشناسم همین گیم رو در حال بازی باشه چطور میتونم پیداش کنم و ادد کنم ؟ ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or