الان یه پچ داده 1 گیگ کی دانلود کنه ؟
شبا سرعت دانلود میاد پایین میره توی چند روزشب میخوای بخوابی بنداز تو دانلود..
تو وسط روز ۲۰ دقیقه بیشتر طول نکشید !!شبا سرعت دانلود میاد پایین میره توی چند روز
کسی از دوستانی که بازی میکنن از دستینی بن شده ؟
من بن شدم. این همه بازی کردیم آخرش بن شدیم . اگه هم بن شی اصلا آنبن نمیکنن . بانجی فهمیده کپیخوریم ؟؟؟کسی از دوستانی که بازی میکنن از دستینی بن شده ؟
شما dlc رو نصب کرده بودی ؟اره منم 2روزه پیش خواستم به سرورا وصل بشم و اپدیت کنم زد اکانت شما بن شده برای اطلاعات بیشتر به سایت بانجی مراجعه کنید
من نه چیت زدم نه کاری کردم تقریبا 1ماهی هم اصلا وارد بازی نشده بودم!...فکر کردم اشتباهی به جای 1نفر دیگه من بن کردن میخواستم همین روزا با ساپورت بانجی صحبت کنم که الان دیدم 1نفر دیگه هم بن شده پس دیگه احتمالا فهمیده بازی کپی بوده و بن کرده!...ولی اگر فهمیده پس چرا سونی کاری نکرده؟ یعنی اینا از کجا فهمیدن که سونی نفهمیده یا چرا به سونی ریپورت نکردن؟...کلاخیلی عجیبه شاید سونی دیگه زیاد سخت نمیگیره...
شما که اندازه ما بازی نکرده بودیمن بن شدم. این همه بازی کردیم آخرش بن شدیم . اگه هم بن شی اصلا آنبن نمیکنن . بانجی فهمیده کپیخوریم ؟؟؟
همه این گوستو میگن ولی یکی از دوستای خارجیم بازی و دی ال سی رو از استور گرفته بود(مثلا برای حمایت ) فقط به خاطر این که با کاستوم بازی میکرد بن شداره از شما کمتر رفتم ولی بازم لعنت به بانجی . یه سری هام به خاطر داشتن یه ghost shell که اسمش یادم نیست ، بن شدن. تو فروم ها همه میگن این سیستم بن مشکل داره و بصورت wave بن میکنه بانجی .
رضا خدا بگم چیکارت نکنه.بپا از زندگی بن نشیاره منم 2روزه پیش خواستم به سرورا وصل بشم و اپدیت کنم زد اکانت شما بن شده برای اطلاعات بیشتر به سایت بانجی مراجعه کنید
من نه چیت زدم نه کاری کردم تقریبا 1ماهی هم اصلا وارد بازی نشده بودم!...فکر کردم اشتباهی به جای 1نفر دیگه من بن کردن میخواستم همین روزا با ساپورت بانجی صحبت کنم که الان دیدم 1نفر دیگه هم بن شده پس دیگه احتمالا فهمیده بازی کپی بوده و بن کرده!...ولی اگر فهمیده پس چرا سونی کاری نکرده؟ یعنی اینا از کجا فهمیدن که سونی نفهمیده یا چرا به سونی ریپورت نکردن؟...کلاخیلی عجیبه شاید سونی دیگه زیاد سخت نمیگیره...
اره همون dlc که 100kb بود و چندتا ایتم لجندری مجانی میدادشما dlc رو نصب کرده بودی ؟
اگه نصب کرده بودی بن شدن به خاطر اونه
من 8 روز تایم پلی داشتم
رو اب بخندی:dرضا خدا بگم چیکارت نکنه.بپا از زندگی بن نشی
من که دنبال یه نت میگردم دادم مخابراتو قطع کنن از رو خطم هی بازی در میارن کلاه بردارا.ینی دیگه اگه مخابرات بگه نامحدود 2مگ هزار تومنم برنمیگردم روش:dالان بازم لولت پایینتر از منهb-)
منم همین مشکل رو دارمایمیل بدین براتون بفرستم .. تو هاردی که بازی داخلش هست داخل فولدر اصلی بازی کپی و اوررایت کنید