Demon's Souls

خواستید بفروشید بازیتونه من خریدارم !!!

مردم بس که اومدم اینجا همه دارن تعریف میکنن !!!

گیم پلی مفیدش چند ساعته ؟

استاد سبک باشی یک بار هم نمیری توش نزدیک 20 ساعت من نزدیک 30 ساعت بازی کردم و هنوز تموم نشده البته دیگه آخراشم....تازه کم مردم توی بازی.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
یکی از ایراد هایی که نقاد ها از بازی گرفتن همین گستردگی کلاس ها هست و هیچگونه توضیح مفیدی هم در مورد اون ها داده نشده...
یکی بیاد یه کمی توضیح بده...لطفا...:biggrin1:

توی دفترچه یه توضیح مختصر داده در مورد کلاس ها ولی من به همه پیشنهاد میکنم بروند سراغ
Royalty
که از همه بهتره از دیدم من با سه تا کلاس دارم بازی میکنم و اون از همه بهتره

استاد سبک باشی یک بار هم نمیری توش نزدیک 20 ساعت من نزدیک 50 ساعت بازی کردم و هنوز تموم نشده البته دیگه آخراشم....تازه کم مردم توی بازی.:biggrin1:

از اون بازیاس که آدم دوست داره تموم نشه پس !!!

من که خیلی دوست دارم بازیش کنم ولی بچه های سایت قیمتاشون یکم غیر منصفانس !!

من بازی رو تموم کردم فکر کنم اولین نفری باشم که تو ایران بازی رو تموم کرده 35 ساعت طول کشید تا تموم بشه فقط یه کلمه میتونم بگم بی نظیر بهترین پیچیده ترین و..... بازی rpg هست که شاید توی این 10 سال برای کنسول ها عرضه شده شما هر کاری میتونید توی بازی بکنید میتونید یه باس رو قبل از اینکه حتی بهش برسید بکشید و خیلی کارهای دیگه اتفاق هایی که نسبت به ct و wt شما میفته و خیلی چیز های دیگه.
پ.ن:سهراب جان کی بریم شام خوردن؟

زودتر از من تموم کردی؟؟؟؟؟ای بابا من شکست خوردم...
در خدمتم آقا اگر تهرانی پیام خصوصی بده بریم.

من خودم سالهاست 360 دارم و اصلا یه فکره خریده PS3 هم نیفتادم. ولی اگه یه بازی، فقط یه بازی باشه که بخوام بخاطرش PS3 بخرم همین Demon's Souls هست. بچند دلیل:
اولا اینکه کاره Atlus هست که من بشخصه عاشقشونم و کلا مشهورا تو ساختنه RPG هایه سخت که همین سختیش خیلی خوبه.
دوم اینکه یه جورایی میره تو مایه Dungeon Crawler من بشخصه معتاده این سبکم.
در کل تنها بازیی هست که افسوس میخورم چرا هنوز نتونستم تجربش کنم.

منم بازی رو تموم کردم البته یه مدتی بخاطر سفر و بعدش بازی کردن Dragon Age کنارش گذاشته بودم کلا 40 ساعت طول کشید تموم بشه با Soul level 84 هم باس آخر رو کشتم.......

بازی چقدر سخته ؟
نیما سختی بازی به نبود Checkpoint و سیو کردن محدود نمیشه . اولا این که تا وقتی Boss اون بخش رو نکشی و به نکسوس نری نمیتونی بازی رو سیو کنی .
سختی بازی طاقت فرسا بودنشه که اگر حوصله بازی رو نداشته باشی نمیتونی ادامه بدی چون با هر بار مردن تمام Soul هایی که به دست آوردی نابود میشه .

یکی دیگه از ایرادات بازی که سخت ترش میکنه اینه که تو بازی pause نداریم. این برای امثال من که عادت دارن به اینجوری بازی کردن خیی دردناکه!!!لعنت بهشون.منظورم اینه که برای کار با منوها نمیتونید بازی رو پاز کنید و دشمنان (روح ها) همچنان بهتون حمله میکنند. ولی اگه به همه چیز توجه کنید و از سلاح ها و اسپل های هماهنگ با نوع بازیتون استفاده کنید بازی فوق العاده میشه. مثلا من الان به این نتیجه رسیده که two handed sword بهترین جوابو میده! بخصوص که فایربیسد هم هستن!
----------------------------------------------------------
من پیش بینی میکردم DA بشه بهترین بازی از نظر GS ولی این شد. خداییش اگه قبلش اینو بازی میکردم پیش بینیم همین بود.

خب من يه توضيح نسبتا طولاني در مورد اين بازي واسه كساني كه هنوز نتونستن اين يازي رو انجام بدن بگم!

اقا بازي هر ثانيه save ميشه !مثلا شما هرچيزي رو كه از روي جسد هاي بازي يا يه سري از enemy هاي بازي (به طور مشخص اكثر اونايي كه آتشي رنگن و شما بعد از كشتنشون يه سري آيتم بدست مياريد يا به عنوان مثال همون اژدهاي قرمز مرحله دو archstone of the small king بازي كه وقتي بكشيدش هرچقدرم كه بعدش بميريد و از نو شروع كنيد ديگه اون اژدها وجود نداره) برميداريد اگه بعدش بميريد و از نو شروع كنيد ديگه اونا رو بهتون نميده. يا مثلا حلقه هايي كه ميگيري و حتي اون گياه هاي دارويي!
ولي چيزي كه دوستان ازش به عنوان اشكال نام ميبرن اكثر دشمنا هستن كه وقتي شما اونا رو ميكشيد و به باس ميريسد اگه از باس شكست بخوريد وقتي از اول اون مرحله شروع كنيد دوباره با اون دشمنا رودررو ميشيد. اين يه بدي داره اونم اينه كه بازي رو سخت ميكنه و يه خوبي داره اونم اينه كه تو مراحل بالاتر كه شما واسه اپگريد كردن به souls بيشتري احتياج داريد ميتونيد به اون مراحل قبلي برگرديد و با كشتن اونا (هرچند كه باس اون مرحله رو كشته باشيد باز دشمناي سطح پايين تر وجود دارن) souls بدست بياريد!
در مورد اينكه شما وقتي بميريد تكليف souls هاتون چي ميشه بايد بگم مثلا اگه شما 10000 تا soul داشته باشي و بميري به شما يه بار فرصت داده ميشه تا اگه تو شروع مجدد بازي به همون نقطه كه مرديد برسيد دوباره souls هاي قبليتونو پس بگيريد. مثلا اگه تو شروع مجدد براي اينكه به اون نقطه برسيد 2000 تا soul جمع كرده باشيد با اون 10000 تا قبلي ميشه 12000 تا و اگه با اون 2000 تا soul قبل از رسيدن به اون نقطه بميريد اون 10000 تا قبلي ميپره و شما تو تلاش مجدد بايد سعي كنيد به اون نقطه اي كه اخرين بار مرديد برسيد منتها اين بار 2000 تا soul كاسب ميشيد. همين طور تا اخر! حالا سخت بود يا منطقي؟
سختي كار تو اينه كه معمولا شما وقتي هر باسو ميكشيد از همون جا بايد مرحله بعدي رو شروع كنيد و بعد از هربار مردن تا رسيدن به باس بعدي بايد مرتب از همون جا بازي رو اغاز كنيد تا به باس برسيد يعني بازي checkpoint نداره ولي هر لحظه save ميشه! البته همه باس هاشون اينجوري نيستند كه كل راهي رو كه واسه رسيدن به اون باس، قبلش طي كردين رو دوباره بعد از مرگ واسه رسيدن به باس طي كنيد. مثلا توي همون مرحله اول وقتي شما اهرم دروازه رو جا به جا كنيد و بعدش بميريد ديگه لازم نيست كل قلعه رو دور بزنيد تا به باسش برسيد! باس همون روبروي جاييه كه از نو شروع ميكنيد.
اين در مورد سوالاتي بود كه دوستاني كه هنوز نتونستن اين بازي رو كنن گفتم.
اگه بخوام نظرمو در مورد بازي بدم بايد بگم كه به نظر من بازي محشر بود(ميگم بود چون بالاخره تونستم بعد از87 ساعت تمومش كنم) نوآوري هاي زيادي داشت محيط و دشمنا و اكثر ايتم هاي هر archstone با ديگري فرق داشت. به نظرم سازندگان بازي به خوبي بازي رو روايت كرده بودن. تنوع تو سلاح ها خوب بود. مثلا من با اين شمشير (dragon sword) dragonخيلي حال كردم بعد از چند بار اپگريد خيلي توپ ميشه! باس هاي بازي هم متنوع اند از هر نظر! من با maiden Astraea خيلي حال كردم.جو فوق العاده اي داشت اهنگي كه ميزد و رابطه بين maiden و شواليه اش چه قبل از مرگ شواليه نقره اي چه بعدش با حرفايي كه ميزد خيلي باحال بود. يه جورايي حماسه و عشق با هم تركيب كرده بود. به نظر من بد قلق ترين باس بازي maneater ها بودن. سخت ترين باس هاي بازي هم دو تا باس اخر به همراه )old heroنظر شخصي)!
گفتم هر archstone با ديگري فرق ميكنه يكي از چيزاي جالبي كه وجود داره يه سري ايتم هاست كه فقط مختص اون ناحيه س ولي به درد archstone هاي ديگه ميخوره. مثلا تو مرحله معدن شما سنگ هايي رو پيدا ميكنيد كه ميتنيد باهاشون شمشيرتون يا سپرتون رو اپگريد كنيد و تو مراحل ديگه ازون شمشير استفاده كنيد. يا تو اون مرحله سرزمين بعد از مرگ archstone of the shadowmen يه سري سنگ ديگه پدا ميكنيد كه ميتونيد يه نوع ديگه اي از شمشير رو ارتقا بديد.گياهان دارويي تو مرحله اول يا جادو تو archstone of the tower queen و ...
به نظر من يه مشكلي كه بازي داره اينه كه شما دو تا حلقه بيشتر نميتونيد انگشتتون كنيد و اين با وجود حلقه هاي زيادي كه بدست مياريد و فايده زيادشون كمي غير منطقي به نظر مياد . مثلا اگه تو حالت soul باشيد يكي از حلقه ها كمي سطح جونتون رو افزايش ميده (تو حالت soul خونتون نصف حالتي كه در حالت revive هستيد) و اينجوري عملا فقط جا ميمونه واسه يه حلقه ديگه كه با توجه به شرايطي كه توش قرار داريد مرتب بايد عوضش كنيد.
در مورد انتخاب اين بازي به عنوان بهترين بازي سال تو gamespot هم بايد بگم اين بازي از نظركارهاي فني و اصول يه بازي حرفه اي به پاي انچارتد2 نميرسه ولي از نظر هنري و نواوري و سبكي كه داره بازي كردنش دلچسب تره. بازي شبيه به انچارتد زياده ولي demon's souls نه! خلاصه اين بازي پر از ريزه كاريه كه تا طرف بازي نكنه با هزار تا پست هم در مورد اين بازي هم نميتونه احساس كسي رو كه يه بار تا اخر اين بازي رو رفته رو تجربه كنه!

سلام
من تازه PS3 گرفتم بازي KZ2 و UN2 هم دارم ميخوام اين بازي رو هم بخرم ولي اينجور كه ميگيد خيلي سخته ميخوام بدونم بدرد من ميخوره اينم بگم بازي كيل زون از نظر من سخته حالا با توجه به اين مي ارزه بخرم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or