:biggrin1:
این بازی به شکل فجیهی سخته...بهتره فعلا بازیش نکنی چون بدجوری اعصابت رو F میده!
:biggrin1:
منظورم سختی بازی نبود منظورم پیچیدگی این سبک و این چیزاش بود
راستی رفتم چیت هاشو ببینم چیز جالبی بود بخونین این رو لازم میشه
When you die, hit the PS button quickly and quit out of the game before it auto-saves. You can re-load your game with all your Souls.:biggrin1:
مخصوصا اهنگـــــش!پیچیدگیش که مثلا به بازیهای آر پی جی مثل فاینال فانتزی و اینا نمیرسه.حرف هم مجبور نیست بزنی توش اصلا شخصیت اصلی بازی حرفی نمی زنه فقط گوش میده. ولی آره بعضی جاها باید با خلاقیتی که از خودت نشون میدی بازی رو پیش ببری.کلا من اعتقاد دارم هرکی پی اس 3 داره باید این بازی رو تجربه کنه تموم کردنش واسه آماتور ها و یا حتی گیمر های Mediocore غیرممکنه ولی تجربه بازیش برای همه شیرین خواهد بود.
اون کار رو هم من توی صفحه قبل بهش اشاره کردم خیلی خسته کننده است....بعد که کاراکتر رو قوی میکنی و با بازی آشنا میشی دیگه کم میمیری من اول کار هی میمردم ولی الان دیگه کم پیش میاد
1. این سنگ ها و ... چی هستن؟ منظورم اوناست که نمیشه استفاده کرد!
2.من اژدها رو زدم ولی جونش که کم شد پاشد رفت!
3.داستان بازی رو من که سردر نیاوردم! فقط فهمیدم این مِـــه همه جا رو گرفته و هرکی بره توش برنمیگرده! :biggrin1: یکم توضیح میدی؟
4. فیلم اول بازی چقدر ترسناکـــه !مخصوصا اهنگـــــش!
5. میشه یکم در مورد این که ماموریتم چیه توضیح بدی؟
6.چجوری جـــــادو بزنم؟
dragon رو کشتم بعدش یه demons soul میده کاربردش چیه؟من یه مجیگ گرفتم و به یادش هم سپردم الان نمیشه ازش استفاده کنم جریان چیه؟
ببين اقاي iwes من الان وسطاي بازيم ميشه شما اسم دو تا از اون باس هايي رو كه ميشه قبل از رسيدن بهشون اونا رو كشت رو به من بگي؟ اگه تا اينجايي كه من رفتم باشه كه اصلا امكان نداره! حالا ممكنه هنوز نرسيده باشم كه اينم با توجه به پيشرفت بازي و سخت تر شدن كشتن باس ها يه جورايي عجيب غريبه.
بعدم من فكر كنم شما نه تنها تو ايران بلكه تو كل دنيا اولين كسي هستي كه بازي رو توي 35 ساعت تموم ميكني اونم واسه بار اول كه يه وعده شام كه هيچي بايد بهتون جازه نوبل داد!
35 ساعت واسه بار اول!!!!!!!!:laughing: