Demon's Souls

من تا حالا rpg بازی نکردم بازیش زیاد پیچیده هست؟
میشه یه ادم مبتدی تو این سبک مثل من بازی کنه؟
زیاد حرف باید بزنی تو بازی ؟
سبک اکشنش چطوری هست ؟
لطف کنید بگین:smile:

این بازی به شکل فجیهی سخته...بهتره فعلا بازیش نکنی چون بدجوری اعصابت رو F میده!:دی
:biggrin1:
منظورم سختی بازی نبود منظورم پیچیدگی این سبک و این چیزاش بود

راستی رفتم چیت هاشو ببینم چیز جالبی بود بخونین این رو لازم میشه
When you die, hit the PS button quickly and quit out of the game before it auto-saves. You can re-load your game with all your Souls.:biggrin1:

:biggrin1:
منظورم سختی بازی نبود منظورم پیچیدگی این سبک و این چیزاش بود

راستی رفتم چیت هاشو ببینم چیز جالبی بود بخونین این رو لازم میشه
When you die, hit the PS button quickly and quit out of the game before it auto-saves. You can re-load your game with all your Souls.:biggrin1:

پیچیدگیش که مثلا به بازیهای آر پی جی مثل فاینال فانتزی و اینا نمیرسه.حرف هم مجبور نیست بزنی توش اصلا شخصیت اصلی بازی حرفی نمی زنه فقط گوش میده. ولی آره بعضی جاها باید با خلاقیتی که از خودت نشون میدی بازی رو پیش ببری.کلا من اعتقاد دارم هرکی پی اس 3 داره باید این بازی رو تجربه کنه تموم کردنش واسه آماتور ها و یا حتی گیمر های Mediocore غیرممکنه ولی تجربه بازیش برای همه شیرین خواهد بود.

اون کار رو هم من توی صفحه قبل بهش اشاره کردم خیلی خسته کننده است....بعد که کاراکتر رو قوی میکنی و با بازی آشنا میشی دیگه کم میمیری من اول کار هی میمردم ولی الان دیگه کم پیش میاد

1. این سنگ ها و ... چی هستن؟ منظورم اوناست که نمیشه استفاده کرد!
2.من اژدها رو زدم ولی جونش که کم شد پاشد رفت!
3.داستان بازی رو من که سردر نیاوردم! فقط فهمیدم این مِـــه همه جا رو گرفته و هرکی بره توش برنمیگرده! :biggrin1: یکم توضیح میدی؟
4. فیلم اول بازی چقدر ترسناکـــه ! :blink1: مخصوصا اهنگـــــش!
5. میشه یکم در مورد این که ماموریتم چیه توضیح بدی؟
6.چجوری جـــــادو بزنم؟

پیچیدگیش که مثلا به بازیهای آر پی جی مثل فاینال فانتزی و اینا نمیرسه.حرف هم مجبور نیست بزنی توش اصلا شخصیت اصلی بازی حرفی نمی زنه فقط گوش میده. ولی آره بعضی جاها باید با خلاقیتی که از خودت نشون میدی بازی رو پیش ببری.کلا من اعتقاد دارم هرکی پی اس 3 داره باید این بازی رو تجربه کنه تموم کردنش واسه آماتور ها و یا حتی گیمر های Mediocore غیرممکنه ولی تجربه بازیش برای همه شیرین خواهد بود.

اون کار رو هم من توی صفحه قبل بهش اشاره کردم خیلی خسته کننده است....بعد که کاراکتر رو قوی میکنی و با بازی آشنا میشی دیگه کم میمیری من اول کار هی میمردم ولی الان دیگه کم پیش میاد

dragon رو کشتم بعدش یه demons soul میده کاربردش چیه؟من یه مجیگ گرفتم و به یادش هم سپردم الان نمیشه ازش استفاده کنم جریان چیه؟

1. این سنگ ها و ... چی هستن؟ منظورم اوناست که نمیشه استفاده کرد!
2.من اژدها رو زدم ولی جونش که کم شد پاشد رفت!
3.داستان بازی رو من که سردر نیاوردم! فقط فهمیدم این مِـــه همه جا رو گرفته و هرکی بره توش برنمیگرده! :biggrin1: یکم توضیح میدی؟
4. فیلم اول بازی چقدر ترسناکـــه ! :blink1: مخصوصا اهنگـــــش!
5. میشه یکم در مورد این که ماموریتم چیه توضیح بدی؟
6.چجوری جـــــادو بزنم؟

1.کدوم سنگ ها؟یک سری سنگهایی که پیدا میکنی مثل.Hardstone,Sharpstone ect اونا برای آپگرید اسلحه ها هستن بقیه سنگ ها برای Summon کردن و یا برگشتن به Nexus
2.تا نکشی اژدها رو نمیره البته سقوطش رو نمی بینی فقط وقتی که مرد 7000 تا سول میگیری
3.داستان بازی زیاد گسترده و پیچیده نیست.اینا دنیا رو بر پایه قدرت Soul ها بنا کردند ولی سواستفاده مردم باعث شد که Old One به زمین بیاد و خرابی به بار بیاره.بعد از اینکه این Old One رو در Nexus زندانی کردند به وسیله چندتا سنگ در زندان رو بستند و هر سنگ رو به یکی از سرور های زمین دادند....حالا دوباره Old One آزاد شده و مه داره کم کم کل زمین رو در بر میگیره و نژاد انسان رو نابود میکنه.
4.خیلی از اون فیلم من لذت بردم.
5.ماموریت تو اینه که Old One رو دوباره به زندانش برگردونی باید اول تمام سرانش رو بکشی که همون باس های بازی هستند تا به خودش برسی.
6.جادو؟باید Catalyst هایی که بدست آوردی رو Equip کنی و بعد هدف بگیری و بزنی.

dragon رو کشتم بعدش یه demons soul میده کاربردش چیه؟من یه مجیگ گرفتم و به یادش هم سپردم الان نمیشه ازش استفاده کنم جریان چیه؟

هیچ کاربردی تا آخر بازی نداره.
اگر منظورت Miracle (معجزه) هستش که امکان داره لولت کافی نباشه برای استفاده ازش.....
وگرنه Magic ها توی بازی خریدنی نیست توی مراحل مختلف Catalyst های متفاوت رو باید پیدا کنی.

آقا یکی به من کمک کنه... اون غول مرحله 2 رو چه جوری باید کشت ؟؟؟ همون شوالیه گندهه...
یه سوال دیگه هم داشتم... منظورتون از لول ، همون Soul Level رو میگین ؟

سلام. من دیروز PS3 خریدم به همراه این بازی :cheesygri. چه بازیه خفنی هم هست :love:.
سوالی که دارم اینه که بخش multiplayer بازی فقط یه همین یاد داشت ها و خون هایی که روی زمین ریخته محدود میشه یا کاره دیگه ای هم میشه کرد؟

من بازی رو تموم کردم فکر کنم اولین نفری باشم که تو ایران بازی رو تموم کرده 35 ساعت طول کشید تا تموم بشه فقط یه کلمه میتونم بگم بی نظیر بهترین پیچیده ترین و..... بازی rpg هست که شاید توی این 10 سال برای کنسول ها عرضه شده شما هر کاری میتونید توی بازی بکنید میتونید یه باس رو قبل از اینکه حتی بهش برسید بکشید و خیلی کارهای دیگه اتفاق هایی که نسبت به ct و wt شما میفته و خیلی چیز های دیگه.
پ.ن:سهراب جان کی بریم شام خوردن؟

ببين اقاي iwes من الان وسطاي بازيم ميشه شما اسم دو تا از اون باس هايي رو كه ميشه قبل از رسيدن بهشون اونا رو كشت رو به من بگي؟ اگه تا اينجايي كه من رفتم باشه كه اصلا امكان نداره! حالا ممكنه هنوز نرسيده باشم كه اينم با توجه به پيشرفت بازي و سخت تر شدن كشتن باس ها يه جورايي عجيب غريبه.
بعدم من فكر كنم شما نه تنها تو ايران بلكه تو كل دنيا اولين كسي هستي كه بازي رو توي 35 ساعت تموم ميكني اونم واسه بار اول كه يه وعده شام كه هيچي بايد بهتون جازه نوبل داد!
35 ساعت واسه بار اول!!!!!!!!:laughing:

ببين اقاي iwes من الان وسطاي بازيم ميشه شما اسم دو تا از اون باس هايي رو كه ميشه قبل از رسيدن بهشون اونا رو كشت رو به من بگي؟ اگه تا اينجايي كه من رفتم باشه كه اصلا امكان نداره! حالا ممكنه هنوز نرسيده باشم كه اينم با توجه به پيشرفت بازي و سخت تر شدن كشتن باس ها يه جورايي عجيب غريبه.
بعدم من فكر كنم شما نه تنها تو ايران بلكه تو كل دنيا اولين كسي هستي كه بازي رو توي 35 ساعت تموم ميكني اونم واسه بار اول كه يه وعده شام كه هيچي بايد بهتون جازه نوبل داد!
35 ساعت واسه بار اول!!!!!!!!:laughing:

Ma i d e n As t r a e a رو میشه بدون درگیر شدن باهاش کشت و اون یکی دیگه هم Ol d K i n g Al l a n t هست که سخت ترین باس فایت بازی هست رو میشه با چند تا روش ساده کشت و اصلا خودت رو به دردسر نندازی.بهت پیشنهاد میکنم که هرچی دیمونز سول از باس ها به دست میاری نفروشی و اونها رو تبدیل به جادو کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or