Demon's Souls

سلام
من تازه PS3 گرفتم بازي KZ2 و UN2 هم دارم ميخوام اين بازي رو هم بخرم ولي اينجور كه ميگيد خيلي سخته ميخوام بدونم بدرد من ميخوره اينم بگم بازي كيل زون از نظر من سخته حالا با توجه به اين مي ارزه بخرم ؟
KZ2 برای تو سخت بود به خاطر اینکه اولین بار بود بازی FPS با دسته انجام میدادی.
Demons souls تمام کیفش به اینه که اول ضعیف هستی ولی اخر بازی خیلی شاخ میشی...:biggrin1:

octavius جان از اطلاعاتت ممنونم.واقعا واسه من که هنوز بازیرو نگرفتم خیلی خوب و مختصر بود.یه سوال بعد از مردن اپگریدها هم میپره ؟

نه آپگرید ها نمی پره...البته بعد از اینکه بازی رو تموم میکنی یه سنگ مخصوص میگیری که میگذاره با بقیه کاراکتر ها به صورت آنلاین دوئل کنی که اگر تو اون دوئل ها شکست بخوری آپگرید هات میپره یکی از آخرین باس های بازی هم گاهی اوقات آپگرید هات رو میکشه اگر دستش بهت برسه

KZ2 برای تو سخت بود به خاطر اینکه اولین بار بود بازی FPS با دسته انجام میدادی.
Demons souls تمام کیفش به اینه که اول ضعیف هستی ولی اخر بازی خیلی شاخ میشی...:biggrin1:

دقیقا
البته من الان بازی رو NEW GAME + شروع کردم و دشمن ها خیلی قوی تر شدند و واسه سختی زیاد با زمان شروع بازی فرق نکرده فرقش اینه که کاملا وارد شدی به محیط اطراف و نحوه مبارزه

دوستان کسی Patches The hyena رو پیدا نکرده؟من هرچی میگردم گیرش نمیارم......Hard arrow رو فقط میشه از اون خرید.....
تو Altar of storms اونجا که Saint Urbain گیر اوفتاده میشه پیداش کرد
و توی Stonefang mine اونجا که اون Bearbug های بزرگ هستن.

در هر دو جا هم سعی میکنه براتون تله بزاره، اگه نکشینش بر میگرده تو Nexus کنار اون Archstone شکسته، میشینه

تو Altar of storms اونجا که Saint Urbain گیر اوفتاده میشه پیداش کرد
و توی Stonefang mine اونجا که اون Bearbug های بزرگ هستن.

در هر دو جا هم سعی میکنه براتون تله بزاره، اگه نکشینش بر میگرده تو Nexus کنار اون Archstone شکسته، میشینه

مرسی توی دنیای دوم توی Archstone دوم همونجایی که گفتین پیداش کردم!
من این منطقه رو توی Playthrough قبلیم ندیده بودم!عجب جای طلا خیزیه:biggrin1:پر از Soul و سنگهای مختلف

آخرین ویرایش:
مرسی توی دنیای دوم توی Archstone دوم همونجایی که گفتین پیداش کردم!
من این منطقه رو توی Playthrough قبلیم ندیده بودم!عجب جای طلا خیزیه:biggrin1:پر از Soul و سنگهای مختلف

اونجاییکه Giant Bearbug ها توی دریاچه‌ی مذاب هستند، میشه Chunk of Dragonstone پیدا کرد که باهاش می‌تونین اون Dragon long sword رو که تو اون غار نزدیک همونجا هست، رو تا +۵ Upgrade کنید.

برای آزاد کردن Lord Rydell هم توی White World Tendency برید به اونجاییکه دومین زنجیر رو پاره می‌کنید، یک راه‌پله باریک هست که میره به سمت بالای برج. کلید سلول اونجاست.

اونجاییکه Giant Bearbug ها توی دریاچه‌ی مذاب هستند، میشه Chunk of Dragonstone پیدا کرد که باهاش می‌تونین اون Dragon long sword رو که تو اون غار نزدیک همونجا هست، رو تا +۵ Upgrade کنید.

برای آزاد کردن Lord Rydell هم توی White World Tendency برید به اونجاییکه دومین زنجیر رو پاره می‌کنید، یک راه‌پله باریک هست که میره به سمت بالای برج. کلید سلول اونجاست.

آره میشه.......
Rydell رو من همون توی دفعه اول بازیم Pure Balck world Tendency گرفتم که دیگه در زندان قفل نبود میومد بیرون وقتی باهاش حرف میزدی

آره میشه.......
Rydell رو من همون توی دفعه اول بازیم Pure Balck world Tendency گرفتم که دیگه در زندان قفل نبود میومد بیرون وقتی باهاش حرف میزدی
من هم بازی رو تموم کردم اما باز هم یه سوال دارم!
این World Tendency چیه؟
در ضمن دوستان این سنگ ها که برای Summon کردن دارید هر چقدر استفاده کنید تموم نمیشن من دیدم بعضی از دوستان در طول تاپیک در این مورد به اشتباه افتاده بودند , برای همین گفتم! پس هر چقدر میخواهید از بازیکنان دیگر کمک بگیرید و هر چقدر میخواهید بازیکنان دیگر را کمک کنید ! البته میتونید به بقیه بازی کنان هم حمله ور شید! :دی
برای اینکه به بازیکنان دیگر کمک یا حمله کنید باید در حالت Soul باشید و برای اینکه از بازیکنان دیگر کمک بگیرید باید زنده باشید!

آخرین ویرایش:
من هم بازی رو تموم کردم اما باز هم یه سوال دارم!
این World Tendency چیه؟
در ضمن دوستان این سنگ ها که برای Summon کردن دارید هر چقدر استفاده کنید تموم نمیشن من دیدم بعضی از دوستان در طول تاپیک در این مورد به اشتباه افتاده بودند , برای همین گفتم! پس هر چقدر میخواهید از بازیکنان دیگر کمک بگیرید و هر چقدر میخواهید بازیکنان دیگر را کمک کنید ! البته میتونید به بقیه بازی کنان هم حمله ور شید! :دی
برای اینکه به بازیکنان دیگر کمک یا حمله کنید باید در حالت Soul باشید و برای اینکه از بازیکنان دیگر کمک بگیرید باید زنده باشید!

world tendency حالت دنیاهایی که توشون هستین رو مشخص میکنه تا به حال متوجه شدی که وقتی توی یه دنیایی با یه ضربه یه دشمن رو میکشی ولی وقتی برمیگردی Nexus یا از یه منطقه دیگه به اونجا برمیگردی همون دشمن با یه ضربه نمی میره این بخاطر اینه که حالت دنیا عوض شد توی حالت سفید دشمنا خیلی ضعیف میشن و حالت سیاه خیلی قوی میشن که این حالت دنیا با کشتن باس ها و بقیه مینی باس ها مثل اژدهای قرمز یا Grey Demon تغییر میکنه

خب منم بلاخره دیروز بازی رو خریدم ! و یه 10 دقیقه ای بازی کردم ( چون PS3 ِ من دست یکی از اشنایان هست بیشتر نمیتونستم بازی کنم ) به نظر میرسه از اون بازی هایی باشه که من خوشم میاد !
کلاس های متنوع و خوبی داشت ! همون طور که دوستان گفتن اول بازی ضعیف هستیم ! من دقت نکردم Level Up ش اتومات هست یا منوئل ! مبارزه ها هم فک کنم جالب بشه با گذشت زمان .
حالا PS3 قراره 1 ماهی دستم نباشه ! حیف که نمیتونم DS رو بازی کنم تا اون موقع !

خب منم بلاخره دیروز بازی رو خریدم ! و یه 10 دقیقه ای بازی کردم ( چون PS3 ِ من دست یکی از اشنایان هست بیشتر نمیتونستم بازی کنم ) به نظر میرسه از اون بازی هایی باشه که من خوشم میاد !
کلاس های متنوع و خوبی داشت ! همون طور که دوستان گفتن اول بازی ضعیف هستیم ! من دقت نکردم Level Up ش اتومات هست یا منوئل ! مبارزه ها هم فک کنم جالب بشه با گذشت زمان .

به به پس بده من یه ماه من بازی کنم :دی

Level up در بازی به صورت Manual هستش بعد از اینکه باس اول میشه هرجور که دلت خواست شخصیت رو قوی تر کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or