توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
معمولا بازی هایی که تم باستانی دارن موزیک موندگارتر و تاثیر گذارتری از بازی های دیگه دارن من خودم هیچوقت سری سولز بازی نکردم از بازی تو این سیک فقط nioh رفتم کلا سبک موردعلاقم نیست ولی بدمم نمیاد اما مشخصه که موزیک سری سولز خیلی خاص تر از بقیس منی که مدت مدیدی تم دیمن سولز تو گوشیم داشتم به راحتی میتونم بگم که تم ریمیک خیلی خفن تر و بهتر از اصلیهموزیک های سری souls خیلی خفنه.
این موزیک Dark Souls 1 موقع زدن LOC هنوز رینگتون گوشیمه.
View attachment 177214
از وقتی سری سولز و که حدوده ۸ ساله بازی میکنم بقیه بازی ها برام زیاد حس خاصی نمیده.
همین الان هم هنوز دارم DS میزنم لامصب خدای اتمسفر هست.اتمسفر سری سولز کلا اتمسفر بازی های دیگه رو به زیر کشونده برام.
View attachment 177215
خودشه دقیقا همون چیزی که فکرشو می کردم قبلا هم پیش بینی کردم. من برم کلیه م رو بزارم دیوار برا فروش.بالاخره چشممون به جمال یه Soulsborne با بخش طراحی کاراکتر درست حسابی روشن شد!
یکی از بزرگترین ایرادات بازیهای قبلی این سری، بخش طراحی کاراکتر بود که خیلی تو در و دیوار بود! البته چون خیلیها مثل من کلاهخود میذارن، زیاد هم مهم نیست. ولی باز به هر حال این قضیه رو اعصاب بود که چقدر بخش طراحی کاراکتر کمبود داره توی این مجموعه.
اینم یه سری عکس از Photo Mode:
ویرایش: لحظاتی دیر رسیدم!
اول از همه یکی از عاشقان puppeteer خبر کنیم @AkibaView attachment 177835
یه توضیحی بدم در مورد creative director بازی demons souls آقای gavin moore ایشون در حال حاضر در استدیو ژاپن هستن و قبلا در ساخت بازیهای ترسناک سیرن نقش داشته و بزرگترین کار ایشان کارگردانی بازی زیبا و کمتر دیده شده ps3 یعنی puppeteer 2013 بوده.
View attachment 177839
View attachment 177844
رهبران تیم بلوپوینت هم به ترتیب آقای marco thrush و andy o neil هستند که از اعضای تیم رترو استدیو بودند که خالقان سری بازیهای metroid prime رو کار کردن. متاسفانه همین اواخر آقای andy o neil فوت کرد.