توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
الان میرن فریم به فریم صحنه رو بررسی میکنن یه سری اساتید و به این نتیجه میرسن که شمشیر رو خوب تو ماتحت دشمن فرو نکرده و فیزیکش مشکل دارهپرتش کرد و خورد به نیمکت چوبی و نیمکت هم شکست و ....
یه بازی که تازه داره برای اول نسل میاد . با فریم ریت 60 و این حجم از جلوه های بصری - افکت ذرات - تخریب پذیری بازی و فیزیک بازی و .... خدا به داد ادامه بازی های انحصاری سونی در ادامه نسل برسه .
سخت افزار فوق العاده پلی استیشن 5 با معماری مخصوص به خودش - بهینه سازی Api این کنسول که زبان زد هستش بین بازی ساز ها و .... موتور های گرافیکی انحصاری استودیو های سونی و .... دیگه مابقیش رو برید تا ته داستان ...
View attachment 176653
فقط اونجاش که رعد و برق میزنه رو صورتش اصلا برج لاتریا یکی از بهترین مراحل تاریخ بشره لعنتیMind Flayer هم که هستن
برج لاتریا تو دیمنز سولز حکم بلایتاون تو دارک سولز رو داره فکر کن کلا دو تا جای حلقه داری یکیش که حتما باید بزاری برای اون حلقه که بعد از مرگ نگذاره جونت نصف بشه تو این برج لاتریا هم که دم به دقیقه می میری کلا لحظات سرشار از لذت رو برای بچه ها ارزومندمفقط اونجاش که رعد و برق میزنه رو صورتش اصلا برج لاتریا یکی از بهترین مراحل تاریخ بشره لعنتی
نه تنها اکثریت یوزر های این انجمن ، بلکه اکثریت طرفدارای سری سولزبورن تو دنیا این سری بازی رو با دیمن شروع نکردن ! علتشم اینه که ip دقیقا تو سال ۲۰۰۹ به صورت انحصاری و چراغ خاموش ، با هدف قرار دادن قشر خاص و هاردکور گیمینگ وارد بازار شد . دقیقا تو سالی که کل تبلیغات سونی حول محور انچارتد ۲ میچرخید و این ای پی با متا ۹۶ داشت جوایز اخر سال درو میکرد یکی از خاص ترین انتخاب های ممکن رو گیماسپات انجام داد و بازی سال رو به دیمن سولز داد. بعد از اون هم که بازی کم کم سر و صداش شروع شد خیلی زود دوستان دست به کار شدن و با دور زدن سونی و حق مالکیت ip دیمن ، سری دارکسولز رو خلق کردن و دقیقا شروع همگانی شدن سری بازی همینجا بود . خود من ساعت های متمادی وقت پای دارک سولز ها و بلادبورن گذاشتم ولی هیچ وقت فرصت تهیه دیمن و رفتن به سراغش پیش نیومد و خیلی های دیگه هم تو همین چرخه منتظر یه ریمستر یا ریمیک بودن . به نظرم یکی از هوشمندانه ترین ریمیک های ممکن بود که سونی به عهده بلو پوینت گذاشت.جالبه اکثریت بچه ها اینجا دیمنز سولز رو تجربه نکردند بدون شک یونیک ترین ساخته میازاکیه بسیاری از دشمن هایی که تو بازی های بعدی خصوصا بلادبورن دیدید مستقیما از همین بازی برداشته شدن
پر نشد آخرش sedative خوردی؟وضعیت من بعد از دیدن تریلر جدید.
نه گیم پلی اش خیلی خوب بود نگاه کن هر ضربه ای که به باس میزد مشخص بود اثرش پیشرفت کرده بود حالا اینا رو بزار کنار قابلیت های دسته ps5 استرس مبارزات ده برابر میشهچرا موزیک فلیم لورکر رو عوض کردند می دونم الان همه از گرافیک و جزییاتش کف و خون قاطی کردید ولی گیم پلیش به نظرم اون حس یونیک بودن کارای میازاکی رو نداره ایشالا که من اشتباه می کنم و در حال زر زدن هستم
فقط التماسشون می کنم که موزیکmaiden astraea رو عوض نکرده باشن این شخص ناموس دیمنز سولز به حساب میاد
Mind Flayer هم که هستن جالبه اکثریت بچه ها اینجا دیمنز سولز رو تجربه نکردند بدون شک یونیک ترین ساخته میازاکیه بسیاری از دشمن هایی که تو بازی های بعدی خصوصا بلادبورن دیدید مستقیما از همین بازی برداشته شدن