توسعه دهنده: Bluepoint Games / SIE Japan Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
ژانر: Action role-playing
تاریخ عرضه:۱۲ نوامبر (۲۲ آبان)
70$
?????
آخرین ویرایش:
والا تا جایی که من یادمه یکی DS2 کنارش نشسته بودم داشت بازی میکرد کرکتر ساخته بود انیمه ای یه تتوی گل رو صورتش اسمش گزاشته بود گل یاسDark Souls 2 یادمه هر چی رو کاراکتر کار میکردم باز شبیه روستایی ها میشد.
دوستان سونی کی حق و حقوق بازی بدست آورد؟ تو ویکیپدیاش نوشته سونی بازی بخاطر اینکه سخت بود فقط تو ژاپن عرضه کرد و ناشرای آمریکا و اروپا آلتوس و باندای بودن! شنیده بودم دیمنز سولز و دارک سولز ارتباطی با هم ندارن ولی الان دیدم تو ویکی زده از یه سرین چون فرام نمیخواست بازی انحصاری باشه اسم دارک سولز عوض کرد! بالاخره یکین یا نه؟
این فرام سافتور parent company داره واسه ولی چجوریه که ناشر بازیاشون شرکتای دیگن؟
وات! رسما نینتندویی ترین حرکتی بود که از سونی دیدم قشنگ یاد ریر افتادم اینکه سونی شارس دوم نمیده یکی از بدترین ویژگی های مدیریتیش تنها بازیی که من دیدم شکست خورد ولی ازش ادامه ساختن نک بود که مشخصه بخاطر مارک سرنی بودبازی از همون اول حقوقش دست سونی بوده.چون سونی تو پلی تست های اولیه هیج امیدی به بازی نداشت تصمیم میگیره اصلا بازی رو تو آمریکا و اروپا ریلیز نکنه .بعد اینکه تو ژاپن ریلیز شد سونی تصمیم میگیره به علت فروش ضعیف انتشار بازی رو بسپاره دست ناشر دیگه با حفظ مالکیت IP.بعد انتشار تو US و اروپا فروش نسبتا خوبی رو بدست میاره ولی خب سونی راضی نمیشه و اجازه ساخت ادامه بازی رو به FromSoftware نمیده.( بزرگ ترین خریت سونی) از اون ور Bandai Namco با FrowmSoftware میریزن رو هم و زیراب سونی رو میزنن و IP جدید با همون حس وحال و هسته گیم پلی میسازن که به Demon's Souls موفقیت عظیمی میرسن .
اونطور که من یادمه، فرام سافتور و میازاکی دیمن سولز نجات دادن، در مورد دیمن سولز یجورایی حق آب و گل داشتن و دارن.وات! رسما نینتندویی ترین حرکتی بود که از سونی دیدم قشنگ یاد ریر افتادم اینکه سونی شارس دوم نمیده یکی از بدترین ویژگی های مدیریتیش تنها بازیی که من دیدم شکست خورد ولی ازش ادامه ساختن نک بود که مشخصه بخاطر مارک سرنی بود
یعنی دارک سولز 1.2.3 در واقع دیمن سولز 2.3.4؟ موندم چجوری چنین کاری با شکایت سونی اونم اون موقع مواجه نشد! هیچ وقت از باندای خوشم نیومد و همیشه از اینکه حق این همه انیمه و ip خفن داره بدم میومد! حتی یادمه از اینکه ویچر3م ریجن آمریکا و مجبور نیستم لوگوی باندای تحمل کنم خوشحال بودم
خدا رو شکر که از این به بعد سونی لایسنس بقیه انیمه ها رو داره و شاهد بازیای بی کیفیت نیستیم
ولی احود فرام چجور شرکتیه که نه کسی میتونه بخرتش و نه بازیاش مالکش انتشار نمیده؟!
دقیقا اونایی که روی ایکس باکس و سونی دارک سولز بازی کردند ، بخاطر بلادبورن هم که شده وسوسه میشند پلی استیشن بگیرنداونطور که من یادمه، فرام سافتور و میازاکی دیمن سولز نجات دادن، در مورد دیمن سولز یجورایی حق آب و گل داشتن و دارن.
وقتی هم که خواستن بازی خودشون بسازن و مولتی پلتفرم منتشر کنن، سونی که زیر بار نمیرفت، خب طبیعتا حق عنوان رو حفظ کردن، FS هم رفت با دنیایی که خلق کرده بودن بازی خودشون بسازن.
با این روند اصلا جایی برای شکایت نمیمونه.
البته پلی استیشن خیلی هم ضرر نکرد و مولتی پلتفرم شدن دارک سولز رو تا یه حدی تونست بعدا با بلادبورن جبران کنه.
عملا انتشار عضو دیگه ای از سری سولزبورن روی پلتفرم های دیگه حکم تبلیغات برای بلادبورن داشت.
الانم که دیگه ساختن ادامه برای دیمن سولز معنی نداره در حالی که دارک سولز هست.
اما شاید یک طلای دیگه تو دست سونی هست و اونهم بلادبورن عزیز هست.
البته اینجوری که میگی نیست دیمن سولز از اولشم پروژه خود فرام سافتور با ساپورت سونی و SIE japan بود ماجرا این بود که رهبران پروژه تو فرام نتونستن چیز درستی از بازی دربیارن پروژه داشت کم کم میمرد که میازاکی وارد عمل شد و نجاتش داداونطور که من یادمه، فرام سافتور و میازاکی دیمن سولز نجات دادن، در مورد دیمن سولز یجورایی حق آب و گل داشتن و دارن.
وقتی هم که خواستن بازی خودشون بسازن و مولتی پلتفرم منتشر کنن، سونی که زیر بار نمیرفت، خب طبیعتا حق عنوان رو حفظ کردن، FS هم رفت با دنیایی که خلق کرده بودن بازی خودشون بسازن.
با این روند اصلا جایی برای شکایت نمیمونه.
البته پلی استیشن خیلی هم ضرر نکرد و مولتی پلتفرم شدن دارک سولز رو تا یه حدی تونست بعدا با بلادبورن جبران کنه.
عملا انتشار عضو دیگه ای از سری سولزبورن روی پلتفرم های دیگه حکم تبلیغات برای بلادبورن داشت.
الانم که دیگه ساختن ادامه برای دیمن سولز معنی نداره در حالی که دارک سولز هست.
اما شاید یک طلای دیگه تو دست سونی هست و اونهم بلادبورن عزیز هست.
حقیقتا پشم سوز ترین لانچ تایتل تاریخ بشریته امبارگو نقدا کی برداشته میشه خبر داری ؟
هنوز معلوم نیست...یکی گفته بود 11 نوامبر...احتمالا همون حوالی روز عرضه کنسول نقدا میاد.حقیقتا پشم سوز ترین لانچ تایتل تاریخ بشریته امبارگو نقدا کی برداشته میشه خبر داری ؟
گیم اسپات خیلی این چند وقته مارو اذیت کرده ، ولی از اونجا که قلب یه پلی استیشن پلیر خیلی رئوفه ، با یه ۱۰ درست و حسابی میتونه یه کاری کنه ببخشیمش به شدت با نسخه اورجینال ارتباط برقرار کرده بود و سال۲۰۰۹ goty رو به جای انچارتد ۲ داد به این ، البته اون زمان آدم بودن تیمشونم حرفه ای تر بود .امیدوارم بازم آدم بشن ! استارت انسانیت مجدد رو از همین ip بزننهنوز معلوم نیست...یکی گفته بود 11 نوامبر...احتمالا همون حوالی روز عرضه کنسول نقدا میاد.
دیگه اینم نقداش این هفته میومد اوردوز میکردیم
اگر یه سری چوب بابمبو اون گوشه موشه های Boletaria واسشون تعبیه کنن که بشه با کاتانا اونارو قطع کرد احتمال بالا 10 میدنگیم اسپات خیلی این چند وقته مارو اذیت کرده ، ولی از اونجا که قلب یه پلی استیشن پلیر خیلی رئوفه ، با یه ۱۰ درست و حسابی میتونه یه کاری کنه ببخشیمش به شدت با نسخه اورجینال ارتباط برقرار کرده بود و سال۲۰۰۹ goty رو به جای انچارتد ۲ داد به این ، البته اون زمان آدم بودن تیمشونم حرفه ای تر بود .امیدوارم بازم آدم بشن ! استارت انسانیت مجدد رو از همین ip بزنن