Deep Down : CapCom برای XOne عرضه نمی‌شود

RattleSnake

کاربر سایت
deep_down_panta_rhei.jpg

به نظر می‌رسد بیشتر نظرات بیان کننده این موضوع هستند که Deep Down بازی انحصاری PlayStation 4 است. Yoshinori Ono تهیه کننده مشهور CapCom که سابقه کار برروی بازی‌های Street Fighter و Resident Evil را داراست به تازگی اعلام کرد که برنامه‌ای برای انتشار Deep Down برای Xbox One ندارند.

او در پاسخ به سوالی که پرسیده شده بود آیا Deep Down برای Xbox One نیز عرضه خواهد شد یا خیر این گونه پاسخ داده است.

Yoshinori Ono:"
Deep Down برای PS4 عرضه می‌شود. ما برنامه‌ای برای عرضه این بازی برروی Xbox One نداریم."

به نظر CapCom هیچ برنامه‌ای برای عرضه Deep Down برای کنسول نسل هشتمی مایکروسافت ندارد.

Deep Down با استفاده از موتور جدید Panta Rhei برای PS4 در سبک RPG‌ در حال ساخت است و تاریخ عرضه مشخصی ندارد.

منبع
منبع 2

آخرین ویرایش:
نسخه اول Dead Rising هنوز هم در انحصار مايكروسافت و XBOX360 هستش.پس احتمال عرضه Dead Rising 3 براي PS4 خيلي كمه.هي نگيد Capcom نميتونه انحصاري نگه داره.
و نتیجه می گیریم که دیپ داون هم میتونه انحصاری بمونه چون بلده انحصاری نگه داره!

- - -ویرایش - - -

یه سئوالی ذهن منو مشغول کرده. شما Dead Rising 3 رو بازی کردی که در موردش این طوری حرف می‌زنی. حتی اگه یه تیزر هم ازش می‌دیدی به خودت اجازه نمی‌دادی اینطوری حرف بزنی.
و الان جناب TEROVA بازی دیپ داون رو بازی کرده که میگه احتملا ضعیف میشه؟!

- - -ویرایش - - -

سونی.... .
خب این کارگردان دمونز سولز و دارک سولز دیگه سر دارک سولز 2 نیست! چند وقت پیش گفته بود که دمونز سولز رو بیشتر از دارک سولز دوست داره! الان هم مشخص نیست داره رو چی کار میکنه و از این ور هم امتیاز این بازی با سونی هست چه قدر معادلات داره به سمت جوابی می ره که میگه داره دمونز سولز 2 برا پلی 4 ساخته میشه :d:x

نسخه اول Dead Rising هنوز هم در انحصار مايكروسافت و XBOX360 هستش.پس احتمال عرضه Dead Rising 3 براي PS4 خيلي كمه.هي نگيد Capcom نميتونه انحصاري نگه داره.
الاناست یکی بیاد بگه Dead Rising اصلی برای !!W هم اومد :دی.

دوست دارم مثل FROMSOFTWARE مرد باشه (مثل فیلم فارسی ها :دی) واسه هر کمپانی یه انحصاری بسازه بدون اینکه بعداٌ بخواد به هر نحوی پورتش کنه. DD پتانسیلش رو داره یک Demon Souls دیگه باشه برای سونی.

يكي درست يا غلط يك چيزي ميگه بقيه شروع ميكنن به تكرار كردن بدونه اينكه ازش اطلاعات داشته باشن يا حتي سعي كنن اطلاعات جمع كنن.
دقیقا.
حتی DR2 هم با اینکه مالتی پلتفرم هست اما Prologue و Epilogue ش (Case Zero و Case West ) در انحصار 360 هست.

کلا کپکام شرکتی نیست که بشه رو جور مسائل بهش اطمینان کرد. داستان Resident Evil 4 ...
نمیدونم چرا ولی حس میکنم از resident evil 5 به بعد بازیهاش یه افت محسوسی کردند میشه گفت اکثر ای پی هاش...
من خودم تو این نسل فقط رزیدنت اول 5و dead rising 1 بهم چسبیدن ولی نه به اندازه بازیهای قدیمترش

یه سئوالی ذهن منو مشغول کرده. شما Dead Rising 3 رو بازی کردی که در موردش این طوری حرف می‌زنی؟ حتی اگه یه تیزر هم ازش می‌دیدی به خودت اجازه نمی‌دادی اینطوری حرف بزنی.
اتفاقا تمام تریلر هاش رو نگاه کردم و DR3 و QB رو هم به شدت دوست دارم تو انحصاری های X1.
وقتی میاید با عنوان "Capcom انحصاری ساخت دیدیم چی در اومد" و "Capcom که بلد نیست بازی بسازه" و "Capcom اومد RE ساخت (کل RE رفت زیر سوال با این مطلب) دیدیم چی شد" DD رو ترول می‌کنید؛ این ها در مورد DR3 که خود همین کپکام هم می‌سازه صادق نیست!
ما نمی‌تونیم بگیم DR3 رو Capcom می‌سازه (جالب اینجاست که فقط هم همین رو می‌گیم یا حداقل من فقط همین رو گفتم) ولی خدایان عزیز فن های X1 هر چیزی دلشون خواست می‌گن در مورد DD و اصلا هم به چشم نمیاد:)
ویرایش
این هم نمونه ای از دوستانی که وقتی اسم کپکام و انحصاری میاد برای DD خندشون می‌گیره سر DR3 اصلا کپکام رو نمی‌بینن!
یا ارزش بازی رو به اسم پول گرفتن کپکام از سونی پایین میارن و تنها دلیل رو هم همین می‌دونن و می‌گن بازی اصلا در سطحی نیست که ماکرو بخوادش!
مایکروسافت بخواد میتونه capcam رو با پول خر کنه

اینکه الان گفته هیچ برنامه ای ندارییم مایکروسافت پول نداده بغلشون

من مطمینم بازی در اینده برا ایکس باکس وان هم خواهد امد

وقتی اسم انحصاری کنار کپ کام میاد خندم می گیره. If you know . . . ;;)

اگه واسه x1 بياد هم بهتر ولي چون only online و كلا شبيه fable legends هست(و گرافيكشم هم با توجه به ويديوي امروز در حد خيلي خوب و مطابق بازيهاي لانچ نسل بعد) مايكرو خيلي به سمتش نخواهد رفت(مگر اينكه در اينده)

کپکام این چند وقته بازیهاش واقعا ضعیف هستن نمونش RE..! هیچ بعید هم نیست این بازیش به سرنوشت اونها دچار بشه
این هم که نوب، اسپمر، با قابلیت فحش خوری ملس دوباره توضیح داد:دی:
اوشون : کپکام دیگه نمیتونه بازی خوب درست کنه DD هم به همچنین
ایشون : DR3 هم اضافه کن

الان
ایشونه (
biggrin1.gif
) در مورد DR3 چطوری صحبت کرد !؟؟!
yahoo_13.gif
گفت آشغاله!؟
yahoo_23.gif
فقط گفت سازنده این هم کپکامه ، نکنه میخوای منکر این بشی ؟!
yahoo_78.gif

آخرین ویرایش:
خب این کارگردان دمونز سولز و دارک سولز دیگه سر دارک سولز 2 نیست! چند وقت پیش گفته بود که دمونز سولز رو بیشتر از دارک سولز دوست داره! الان هم مشخص نیست داره رو چی کار میکنه و از این ور هم امتیاز این بازی با سونی هست چه قدر معادلات داره به سمت جوابی می ره که میگه داره دمونز سولز 2 برا پلی 4 ساخته میشه :d:x
اگه اشتباه نکنم ایشون دارن رو lords of fallen کار میکنن که همین چند وقت پیش یه cg ازش اومد اگه اشتباه میگم دوستان اصلاح کنید

کپکام این چند وقته بازیهاش واقعا ضعیف هستن نمونش RE..! هیچ بعید هم نیست این بازیش به سرنوشت اونها دچار بشه
تو باغ هستی که DR3 رو هم Capcom میسازه ؟
الان با این جمله DR3 رو هم ترول کردی یا نمیدونستی DR3 رو هم Capcom میزنه و اومدی عنوان انحصاری سونی رو ترول کنی؟

يكي درست يا غلط يك چيزي ميگه بقيه شروع ميكنن به تكرار كردن بدونه اينكه ازش اطلاعات داشته باشن يا حتي سعي كنن اطلاعات جمع كنن.
ما که مثل شما عقل و شعور و اطلاعات کافی و مکفی رو نداریم :( شما هم همینجایی که هستی تشریف داشته باش تا کپکام این 2 تا بازی نسل بعدیش رو انحصاری نگه داره:)

اصلاً متوجه نیستید که چی میگید
یه سئوالی ذهن منو مشغول کرده. شما Dead Rising 3 رو بازی کردی که در موردش این طوری حرف می‌زنی؟ حتی اگه یه تیزر هم ازش می‌دیدی به خودت اجازه نمی‌دادی اینطوری حرف بزنی.
اوشون : کپکام دیگه نمیتونه بازی خوب درست کنه DD هم به همچنین
ایشون : DR3 هم اضافه کن

الان ایشونه (:دی) در مورد DR3 چطوری صحبت کرد !؟؟! :-o گفت آشغاله!؟ /:) فقط گفت سازنده این هم کپکامه ، نکنه میخوای منکر این بشی ؟! :-j

یه سوالی که ذهن منم مشغول کرده اینه که چرا شما همه پست هارو نمی خونی؟!این بحث مسخره این بازی خوبه این یکی بده رو دوست عزیزتون Terova شروع کرده!
اونایی که لایک کردن که هم هیچی!

بهترین گرافیکی که برای نسل بعد دیدم رو همین DD داشته،خیلی عالیه که انحصاری میمونه.البته کپکام دد رایزینگ رو هم برای X1 میده ولی خوب این کجا و آن کجا...

اتفاقا تمام تریلر هاش رو نگاه کردم و DR3 و QB رو هم به شدت دوست دارم تو انحصاری های X1.
وقتی میاید با عنوان "Capcom انحصاری ساخت دیدیم چی در اومد" و "Capcom که بلد نیست بازی بسازه" و "Capcom اومد RE ساخت (کل RE رفت زیر سوال با این مطلب) دیدیم چی شد" DD رو ترول می‌کنید؛ این ها در مورد DR3 که خود همین کپکام هم می‌سازه صادق نیست!
ما نمی‌تونیم بگیم DR3 رو Capcom می‌سازه (جالب اینجاست که فقط هم همین رو می‌گیم یا حداقل من فقط همین رو گفتم) ولی خدایان عزیز فن های X1 هر چیزی دلشون خواست می‌گن در مورد DD و اصلا هم به چشم نمیاد:)
ویرایش
این هم نمونه ای از دوستانی که وقتی اسم کپکام و انحصاری میاد برای DD خندشون می‌گیره سر DR3 اصلا کپکام رو نمی‌بینن!
یا ارزش بازی رو به اسم پول گرفتن کپکام از سونی پایین میارن و تنها دلیل رو هم همین می‌دونن و می‌گن بازی اصلا در سطحی نیست که ماکرو بخوادش!
این هم که نوب، اسپمر، با قابلیت فحش خوری ملس دوباره توضیح داد:دی:
شما برو تو این لینک تا یه چیزایی دستگیرت بشه;):
http://forum.bazicenter.com/thread81153/
54818309198960794190.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or