Deep Down : CapCom برای XOne عرضه نمی‌شود

RattleSnake

کاربر سایت
deep_down_panta_rhei.jpg

به نظر می‌رسد بیشتر نظرات بیان کننده این موضوع هستند که Deep Down بازی انحصاری PlayStation 4 است. Yoshinori Ono تهیه کننده مشهور CapCom که سابقه کار برروی بازی‌های Street Fighter و Resident Evil را داراست به تازگی اعلام کرد که برنامه‌ای برای انتشار Deep Down برای Xbox One ندارند.

او در پاسخ به سوالی که پرسیده شده بود آیا Deep Down برای Xbox One نیز عرضه خواهد شد یا خیر این گونه پاسخ داده است.

Yoshinori Ono:"
Deep Down برای PS4 عرضه می‌شود. ما برنامه‌ای برای عرضه این بازی برروی Xbox One نداریم."

به نظر CapCom هیچ برنامه‌ای برای عرضه Deep Down برای کنسول نسل هشتمی مایکروسافت ندارد.

Deep Down با استفاده از موتور جدید Panta Rhei برای PS4 در سبک RPG‌ در حال ساخت است و تاریخ عرضه مشخصی ندارد.

منبع
منبع 2

آخرین ویرایش:
ربط داره خوبم ربط داره بازی rpg بدون داستان تک نفره و single player هیچه اما fps آنلاین قضیش فرق میکنه مود های مختلف داره و player vs playerـه اما rpg آنلاین یه حالت coop ـه
حالا شاید خوشت بیاد ولی باید بدونی در اقلیت هستی و با تیتان مقایسه نکن که ربطی نداره
چرا لقمه رو دور سر میپیچونی!
گفتی چون بازی انلاینه پس نه.
اوکی.
منم گفتم بازی محبوب شما هم انلاینه پس با این حساب اونم نه.
بعدش یهو زدی تو خاکی و داری سبکها رو تو حالت انلاین مقایسعه میکنی؟!!!
هنوزم دلیلی واسه بد بودن بازی نیاوردی و بقولی داری منبری بحث میکی.

چرا لقمه رو دور سر میپیچونی!
گفتی چون بازی انلاینه پس نه.
اوکی.
منم گفتم بازی محبوب شما هم انلاینه پس با این حساب اونم نه.
بعدش یهو زدی تو خاکی و داری سبکها رو تو حالت انلاین مقایسعه میکنی؟!!!
هنوزم دلیلی واسه بد بودن بازی نیاوردی و بقولی داری منبری بحث میکی.

با تو بحث کردن فایده نداره

کاملن تایید میشه ... راستی سری تا ابد موندگار و شاهکار onimusha رو جا نداختی که تو حسرتش این نسل موندیم :((
ای وای راست می گی:d از بس منتظرش بودیم ولی خبری ازش نشد از یک وقعیت به رویا تبدیل شد،البته بهتر که تو این نسل نیومد وگرنه مانند دیگر IP ها کپکام اینم به گند می کشید،گویا کپکام از اشتباهاتش تو این نسل درس گرفته،باید شاهد بازگشتش به دوران طلاییش باشیم و یا مانند THQ یک شکشست تلخ و خداحافظی غمگین بار با صنعت بازی...
امیدوارم بازی Deep Down شروع خوبی رو واسه کپکام تو نسل هشتم به ثبت برسونه،بازی ای که به جرعت می شه گفت نسل بعدی هست

اخه تا وقتی bf4 و cod: ghosts هست کی میره سمت تایتان فال؟
به زودی نسل بعد میاد و یوخده بعدش هم تایتانفال میاد
این بازی از تمومی رقیب های دیگه اش چه اون های که شماره 15ــشون داره میاد:دی چه اون هایی که شماره 1ــشون میخواد بیاد بیشتر پلیر خواهد داشت :>

تفاوت تایتانفال با بقیه بازی های هم سبک و همه رده فضایی میباشد ;;)

آخرین ویرایش:
این حرفشون کسی رو به جز من یاد انحصاری بودن RE4 برای GC ننداخت؟:-/ امیدوارم این برای جذب کردن طرفداری CoD نباشه!:|

اخه تا وقتی bf4 و cod: ghosts هست کی میره سمت تایتان فال؟
من دارم پول جمع میکنم پیش خریدش بکنم. تا حالا نه CoD اصل گرفتم و نه BF!

وقتی بازی گیم پلی داره که تکه و از همه نظر بی نظیره معلومه که میرن سمتش. اتفاقا امروز زمپلا مصاحبه کرده بود و گفته بود ما میدونیم بازی به اندازه ی CoD نمیفروشه و اصلا هم برامون مهم نیست چون این اولین شماره از یه IP جدید هست ولی CoD تا الآن ازش 15 نسخه (با نسخه های کنسول های دستی و ...) اومده که معلوم که اون یه فن بیس قوی داره و ما باید در طی زمان بتونیم گیمر ها رو جذب کنیم.

سازنده های TF خالقای هم Medal of Honor هستن و هم CoD که هر کدوم زمان خودشون بی رقیب بودن. پس مطمئن باشین اینا توی شماره ی بعد رقیب سختی برای CoD میشن و به راحتی مثل قبل که IP خودشون رو نابود کردن، CoD رو هم به زانو در میارن:|

نمی دونم چرا ولی زمانی که کپکام با سونی همکاری عمیقی داشت بازیهاش شاهکار بود به عنوان مثال نسل پنجم کنسولها یعنی PS One که سه نسخه خوف رزیدنت اویل 1 تا 3 رو ساخت و عرضه کرد و حتی عنوان دویل می کرای که فوق العاده بود و در نسل ششم هم شاهد یک نسخه از Resident Evil 4 بودیم که البته ابتدا با همکاری نینتندو بر روی کنسول Game Cube عرضه شد و سپس به کنسول PS2 راه یافت که با اینکه از آلمانهای ترس دور شد اما باز هم شاهکار بود نسبت به نسخه پنجم و ششم این سری،امیدوارم این رابطه دوباره سونی و کپکام به واسطه موتور گرافیکی جدید باعث بشه بازیهای خاص و شاهکاری رو از این شرکت ببینیم و این شرکت رو از فرش به عرش برسونه
Dino Crisis حساب نبود اون زمان؟!:d

Dino Crisis حساب نبود اون زمان؟!:d
می دونی!!تقصیر من نیست که اینها رو همشو نگفتم،اون زمان انقدر کپکام شاهکار می ساخت و چیز جدیدی خلق می کرد که اسم خیلیهاشو سر زبونم نمیاد واسه گفتن اما من بیشتر سعی کردم آی پی هایی رو نام ببرم که بیشتر از یک نسل ادامه داشت،اون زمان انقدر بازیهای کپ کام عالی بود که من وقتی می رفتم بازی بخرم برای PS One دنبال بازیهایی بودم که لوگوی CAPCOM رو جلد CD بازی باشه مثل الان که تا لوگوی Naghty Dog یا RockStar و بازی سازان مشهور رو می بینم بدون شک می رم بازیهاشون رو می خرم،بدون شک Dino Crisis 1 , 2 بهترین تجربه من بر روی PS One بود که اون زمان به عنوان بهترین گرافیک هم از این دو یاد می شد،واقعن الان اگر اعلام کنن Dino Crisis 3 ساخته خواهد شد بهترین سورپرایز در طول عمرم از سوی کپکام می شه نام گذاشت

ربط داره خوبم ربط داره بازی rpg بدون داستان تک نفره و single player هیچه اما fps آنلاین قضیش فرق میکنه مود های مختلف داره و player vs playerـه اما rpg آنلاین یه حالت coop ـه
حالا شاید خوشت بیاد ولی باید بدونی در اقلیت هستی و با تیتان مقایسه نکن که ربطی نداره
الان شما از كجا فهميدي سينگل پلير نداره؟ بازي هميشه انلاين هست به خاطر موارد زير:
The game is an online fantasy RPG featuring randomly generated maps, weapons, and monsters
كه به احتمال زياد سينگل داره.
يه نگاه به PC بندازي متوجه ميشي كه RPG/Coop خيلي طرفدار داره.

خود سازندهای Titafall گفتن گه توقع ندارن فروش بازیشون از COD بیشتر بشه که این مسئله برای یه ای پی جدید غیر ممکن خواهد بود فعلا.

جالب هم اینجاست گیرمهای حرفه ای خیلی از بازی تعریف کردن

همون دوتا عنوانی که توی خبر بود بس که این بازی واسه ایکس وان نیاد بهتر چیزی ازایکس وان کم نمیشه دوستان ببخشید اگه توی پست های که من میذارم غلط املایی هست چون کیبرد فارسی ندارم دیمی میزنم

می دونی!!تقصیر من نیست که اینها رو همشو نگفتم،اون زمان انقدر کپکام شاهکار می ساخت و چیز جدیدی خلق می کرد که اسم خیلیهاشو سر زبونم نمیاد واسه گفتن اما من بیشتر سعی کردم آی پی هایی رو نام ببرم که بیشتر از یک نسل ادامه داشت،اون زمان انقدر بازیهای کپ کام عالی بود که من وقتی می رفتم بازی بخرم برای PS One دنبال بازیهایی بودم که لوگوی CAPCOM رو جلد CD بازی باشه مثل الان که تا لوگوی Naghty Dog یا RockStar و بازی سازان مشهور رو می بینم بدون شک می رم بازیهاشون رو می خرم،بدون شک Dino Crisis 1 , 2 بهترین تجربه من بر روی PS One بود که اون زمان به عنوان بهترین گرافیک هم از این دو یاد می شد،واقعن الان اگر اعلام کنن Dino Crisis 3 ساخته خواهد شد بهترین سورپرایز در طول عمرم از سوی کپکام می شه نام گذاشت

:-o
کجای کاری Dino Crisis 3 ده سال پیش برای Xbox اومده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or