Deep Down : CapCom برای XOne عرضه نمی‌شود

RattleSnake

کاربر سایت
deep_down_panta_rhei.jpg

به نظر می‌رسد بیشتر نظرات بیان کننده این موضوع هستند که Deep Down بازی انحصاری PlayStation 4 است. Yoshinori Ono تهیه کننده مشهور CapCom که سابقه کار برروی بازی‌های Street Fighter و Resident Evil را داراست به تازگی اعلام کرد که برنامه‌ای برای انتشار Deep Down برای Xbox One ندارند.

او در پاسخ به سوالی که پرسیده شده بود آیا Deep Down برای Xbox One نیز عرضه خواهد شد یا خیر این گونه پاسخ داده است.

Yoshinori Ono:"
Deep Down برای PS4 عرضه می‌شود. ما برنامه‌ای برای عرضه این بازی برروی Xbox One نداریم."

به نظر CapCom هیچ برنامه‌ای برای عرضه Deep Down برای کنسول نسل هشتمی مایکروسافت ندارد.

Deep Down با استفاده از موتور جدید Panta Rhei برای PS4 در سبک RPG‌ در حال ساخت است و تاریخ عرضه مشخصی ندارد.

منبع
منبع 2

آخرین ویرایش:
همون جوری که DR3 برای PS4 میاد اینم برای X1 میاد.
به نظر من تو نسل بعد تعداد عناوینی انحصاری که 3RD Party ها میسازن روی هم شاید به 10 تا هم نرسه .
همون طور که تو این نسل بود . من غیر از MGS4 هیچ بازی انحصاری از یه 3RD Party برای این نسل یادم نمیاد الان!

چند وقت پیش هم یه خبر مشابه در مورد Dead Rising 3 اومده بود........... Capcom و انحصاری؟!........... لول =))
فقط کافیه RE4 با بازی های مشابه رو به یاد بیاریم:d
کم مونده بود برای تیر برق توی خیابون هم عرضه بشه:d

کلا روی انحصاری های 3rd پارتی حسب باز نکنین. پرونده-ش خیلی وقته بسته شده.

فعلا تنها بازی ای که خیلی خیلی دوست دارم به خاطرش ps4 بخرم و خیلی خیلی دوس داشتم رو xOne هم بیاد. البته باز هیچی به پای دارک سولز نمی رسه :d

فقط کافیه RE4 با بازی های مشابه رو به یاد بیاریم:d
کم مونده بود برای تیر برق توی خیابون هم عرضه بشه:d

کلا روی انحصاری های 3rd پارتی حسب باز نکنین. پرونده-ش خیلی وقته بسته شده.

حالا این قضیه 3rd پارتی ها به کنار (که نسل قبل 90%ـشون مولتی کار میکردن و انحصاری ساختن رو کنار گذاشتن)، همین که اسم Capcom میاد باید فکر انحصاری بودن رو از ذهنمون بیرون کنیم. اینقدر کپکام در زمینه انحصاری ساختن قدمت داره، که من اصلا یادم نمیاد آخرین AAA انحصاریشون چی بوده :دی

یه سوال بی ربط :
الان امتیاز آی پی demons souls دست سونی هست یا from software?! :d
چون من خیلی امیدوارم شماره ی 2 این بازی برا پلی 4 بیاد و مثل شماره اولش در انحصار سونی باشه ! احتمالا هم حق امتیازش برا سونی هست چون اگه نبود باید تا حالا برا ایکس باکس و پی سی هم میومد!!
-------------
در مورد دیپ داون هم بگم که شدیدا امیدوارم با یک بازی بزرگ روبرو بشیم!! انحصاری که هست ولی اگه نباشه بعد دو سه سال این و دد رایزینگ 3 معاوضه می شن!!
البته میگن که تو ساخت انجین این بازی سونی خیلی کمک کرده که احتمال انحصاری موندنش رو بیشتر هم میکنه!

حالا این قضیه 3rd پارتی ها به کنار (که نسل قبل 90%ـشون مولتی کار میکردن و انحصاری ساختن رو کنار گذاشتن)، همین که اسم Capcom میاد باید فکر انحصاری بودن رو از ذهنمون بیرون کنیم. اینقدر کپکام در زمینه انحصاری ساختن قدمت داره، که من اصلا یادم نمیاد آخرین AAA انحصاریشون چی بوده :دی
اگه اشتباه نکنم,Monster Hunter Tri همچنان در انحصار نینتندو هست.:dحتی امسال یک نسخه اپدیت شدش هم باز برای پلتفرم های نینتندو اومد.:d
این رو هم در نظر بگیر که سونی به ساخت بازی یا موتور بهشون کمک کرده,پس به احتمال قوی انحصاری می مونه.:d

دد رایزینگ واسه ما بسه این نوش جان همه سونی فن های عزیز:d هرچند که احتمالا جفتشون واسه هر دو کنسول میان و فقط انحصاری زمانی هستن;)

کپکام و انحصاری؟؟؟=))
با اینکه دوس دارم انحصاری باشه ولی عمرا!!دوستان ایکس باکسی هم بازیش میکنن!!:d
مثل دد ریسینگی که مولتی پلتفرم میشه در آینده...:d

دد رايزينگ هست البته تا ده دقيقه داشتم فكر ميكردم در مورد فورزا داري صحبت ميكني. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or