Deep Down به عنوان یک بازی رایگان تایید شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Deep-Down-PS4.jpg

بازی Deep Down که قرار است برای PS4 عرضه شود نمایش های خیره کننده ای را تا به این لحظه داشته است.
رئیس استدیوهای جهانی سونی آقای Shuhei Yoshida در وبسایت توئیتر و جدیدترین آپدیت از وضعیت ساخت Deep Dow اعلام کرده اند که این بازی یک عنوان رایگان است و یک نسخه بتا از آن، نزدیک به تاریخ عرضه PlayStation 4 در ژاپن منتشر خواهد شد.
متن توئیت آقای Yoshida بدین شرح است: "کمپانی Capcom اعلام کرده است که deep down یک بازی رایگان (free-to-play) برای PlayStation 4 می باشد و نسخه بتا آن نزدیک به تاریخ عرضه PlayStation 4 در ژاپن منتشر می شود."
نظر شما پیرامون بازی Deep Down چیست؟
GE

داداش گی جبهه گیری کرد؟ :دی من که از اولش هم دنبال این بازی نبودم و تو این سبک ها بازی دوست ندارم :d اما بحث سر f2p و p2w شد ، کلاً هرچی بازیه f2p بود رفت زیر سوال. حالا این Deep Down اگه f2p نبود همه ی این مشکلاتی که شما گفتی حل میشد؟
من دنبال اين بازي بودم و ميگرفتم به شرطي كه F2P نبود:d پولم رو از سر راه نيارودم ماهي 30$ يا 15 يا كمتر پرداخت كنم:d
F2P كه اينجا مثال ميزنن Dota (كلا تنها بازي F2P كه هيچي لازم نيست پرداخت كني همينه.)و Warframe و.. RPG نيستن ، اما بازي مثل Deep Down اينقدر كانتنت داره كه راحت ميتونن خيلي ايتم هاي پولي اضافه كنن، ممكنه بتوني همون ايتم هارو با بازي كردن بدستشون بياري ولي اينقدر تايم گرفتنشون زياد ميكنن كه بيخيالش ميشي .تازه اگر بخش PVP داشته باشه كه هيچي بدتر ميشه.

نُچ! ولی عقلم بهم میگه کپکام نه وجودش رو داره نه تواناییش رو داره یه چیزی مثل Dark Souls بده بیرون!! حتی بعد این که مشخص شد فری تو پلی هست دیگه کلا حتی نزدیک دارک سولز هم نمیشه!! به طرز وحشتناکی هم فکت هست!! حاضرم سر متاش شرط بندی کنم اگه باختم یه ماه عکس جاستین بیبر بذارم رو امضام!!
منم پایه:d

بستگی داره از چه لحاظ در نظر بگیریم. اگر گرافیک ملاکه که خب همه چی معلومه ولی از نظر گیم پلی و اتمسفر و باقی چیزا، DS رقیب بسیار قدرتمندیه. در عین حال وضعیت کنونی کپکام رو هم در نظر بگیرین که بیشتر مهره های اصلیشو از دست داده و خیلی وقته یه بازی با کیفیت بالا ازش ندیدیم.
رک و پوست کنده بگم، کپکام فعلا باید بره غاز چرونی:d فقط سری SF جون سالم به در برده این وسط.

Free to Play تو دیکشنری من هزار صفحه با رایگان فاصله داره ....

Fremium میشه ناجور .... همه آیتم ها رو باید با پول واقعی بخری ، نصف مناطق بازی بسته هست ... ، پول باید بدی باز شه و ......
دقيقا به نظر من هم اين مسئله بيشتر نگران كنندس تا خؤشحال كننده.اگر مثل دوتا ٢ مجاني باشه خوبه ولي اگر freemium باشه به درد نميخوره چون براي تجربه كامل بايد بيشتر از قيمت يه بازي پول داد.

مایکرو فنها چی میگن این وسط ؟ برید زامبیتونو هل بدید این بازی های شاخ به گروه خونیتون نمیخوره ! فقط بلدید الکی ترول کنید ! لیاقتتون همون شرکت پول پرسته !

من که خیلی شبیه به Souls دیدم گیمپلی ـش رو .

شبیه هست ولی دلیل نمیشه خوب باشه ... شوترها همشون گیم پلی شبیه به هم دارن ولی آیا همشون خوبن ؟

مصداق چشم بسته غیب گفتن!:|

اولا من نگفتم مطلقا داغونه ، گفتم اینطور بنظر میاد ، از روی ویدیوهای پخش شده از گیم پلی مشخصه که مشکلات زیادی داره .

گیم پلیش چیز جالبی نبود ، نمیدونم شاید اون کسی که بازی میکرده خیلی نوب بوده یا ...

به هر حال کیفیت کلی DD واقعا فراتر از بازی های f2p هست ، به عنوان یه بازی f2p عالیه

خواهشا اینو با Ryse مقایسه نکنید ، از زمین تا اسمون با هم فرق دارن

بازی از ایده‌ی بسیار خوبی بهره می‌بره. هم از نظر داستان و هم از نظر گیم‌پلی سعی کردن که از دو تا بازیِ بزرگ الهام بگیرن. اما با توجه به نمایشی که من دیدم، فکر نمی‌کنم بتونن به خوبی پیاده سازی کنند. البته زوده هنوز قضاوت کنیم ولی مقایسه‌ی Deep Down با Dark Souls اصلاً کار درستی نیست. DS کاملاً خودشو نشون داد و لیاقتش رو اثبات کرد اما Deep Down تازه در نمایش اولیه خود به سر می‌بره که باید تا انتشار بازی صبر کرد تا نظر نهایی رو داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or