Deep Down به عنوان یک بازی رایگان تایید شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Deep-Down-PS4.jpg

بازی Deep Down که قرار است برای PS4 عرضه شود نمایش های خیره کننده ای را تا به این لحظه داشته است.
رئیس استدیوهای جهانی سونی آقای Shuhei Yoshida در وبسایت توئیتر و جدیدترین آپدیت از وضعیت ساخت Deep Dow اعلام کرده اند که این بازی یک عنوان رایگان است و یک نسخه بتا از آن، نزدیک به تاریخ عرضه PlayStation 4 در ژاپن منتشر خواهد شد.
متن توئیت آقای Yoshida بدین شرح است: "کمپانی Capcom اعلام کرده است که deep down یک بازی رایگان (free-to-play) برای PlayStation 4 می باشد و نسخه بتا آن نزدیک به تاریخ عرضه PlayStation 4 در ژاپن منتشر می شود."
نظر شما پیرامون بازی Deep Down چیست؟
GE

من که خیلی شبیه به Souls دیدم گیمپلی ـش رو .
:eek:
این پست رو الان دیدم :eek:
توهین به مقدسات!!؟ حالا گیم پلیش شبیه به سولز کبیر، باقیش چی؟ داستانش به پیچیدگی اون هست آیا؟ طراحی مراحلش؟ طراحی هنری؟ :eek:
توهین نکنید به سولز جان هرکی دوس دارین :d
این که فری تو پلی شد فاتحش خوندست. حداقل تو ایران هیچ کس نمی تونه ازش لذت ببره. صد سال سیا هم نمی خوام واسه وان بیاد. :d

- - -ویرایش - - -

عه چرا ؟ پس اونوقت fifa 14 هم پَر ؟ چون اونم برای اونایی که پیشخرید میکنن مجانی ـه ؟ شایدم منظورت یه چیز دیگست :دی
نه عزیز منظورم از این بابات که بازی فری تو پلی شده. واسه هر آیتم باید پول داد. به درد ایران نمی خوره. یه سپر بخوای بخری مثلا 5 دلار (15 هزار تومن :eek:) باید بدی :d گیم پلی هم که بسیار چرته

- - -ویرایش - - -

الان شما بیا تو dota2 پول خرج کن ببینم میبری
من خودم dota2 warframe بازی میکنم انصافا میگم دست وردارید از این بچه بازی ها از کنسولایی که داری اصلا تابلو نیست قصد ترول داری
شما چقدر سطحت پایین هست که اخلاق و رفتار مردم رو با کنسولاشون میسنجی!! لول

الان دو جور هیتر هست تو تاپیک:
1-F2Play=Pay2Win
2-گیم پلی نخد هست،تقلید از فلانه.نمیخوامش برا X1.
در مورد اولی که صدبار تکرار کردم و کردند که F2Play اصلا و ابدا، الزاما Pay2Win نیست.nتا بازی هم مثال زدم که این شرایط رو ندارن.باز بعضیها که 1 دقیقه هم F2Play نزدن میان تز میدن.
در مورد دومی هم که خب خودم فکر میکردم بازی Single هست و داستان و گیم پلی شاخی خواهد داشت(برا همین خورد تو ذوقم).اما وقتی میگن و اعلام میکنن که آنلاین هست و F2play،دیگه جای ایراد گرفتن نمیمونه.کدوم بازی آنلاین F2P بوده و هست که داستان آنچنانی داشته یا گرافیک(که DD داره).الان Elder Scrolls online کدوم یک از این شرایط رو داره؟
یا شما نمیدونین این سبک چیه یا خودتون رو زدین کوچه علی چپ.
لطفا بازیهای AAA اختصاصی رو با این بازی مقایسه نکنین،چون اونوقت به یه چیزائی باید شک کرد.

دیگه مشخصه بازی که F2P باشه چه وضعیتی هستش , حالا 2 تا f2p داریم که p2w نیست دلیل نمیشه f2p ها عالی باشن
بیش از 95 % F2play های معروف،به هیچ عنوان P2Win نیستن.یچی یاد گرفتین هی تکرار میکنین.

Capcom وقتی اومد همه ایتم و... فروشی کرد متوجه میشید. سیستم Loot بازی حتما مثل Diablo III میشه که بدرد خودشون میخوره.
بین تمام بازیها فقط همین Diablo 3 همجین سیستم لوتی داره.DD هم حتما باید همینطور باشه؟ چرا نباید مثل Warframe باشه سیستم لوتش؟

همون WARFRAME که مثال میزنید مپ هاش اینقدر داغونه و تکراریه ادم پشیمون میشه ادامه بده.
نظرت برا خودت محترمه.

آخرین ویرایش:
دیگه مشخصه بازی که F2P باشه چه وضعیتی هستش , حالا 2 تا f2p داریم که p2w نیست دلیل نمیشه f2p ها عالی باشن. Capcom وقتی اومد همه ایتم و... فروشی کرد متوجه میشید. سیستم Loot بازی حتما مثل Diablo III میشه که بدرد خودشون میخوره.
همون WARFRAME که مثال میزنید مپ هاش اینقدر داغونه و تکراریه ادم پشیمون میشه ادامه بده.

الان شما بیا تو dota2 پول خرج کن ببینم میبری
من خودم dota2 warframe بازی میکنم انصافا میگم دست وردارید از این بچه بازی ها از کنسولایی که داری اصلا تابلو نیست قصد ترول داری

چه ربطی داره؟ من میگم فلسفه بازی های f2p اینه به کم یا زیاد بودنش کار ندارم

اینو که دیگه مثل COD شمشیر زیر گلوتون نذاشتن که حتماً باید بخرید که حالا میگید نمیخوام چون فلانه و ... ! خوب هرکی از F2P خوشش نمیاد دانلود نکنه ، بره X1 بخره Ryse بازی کنه.
طرف اومده میگه PS4 همین یه بازی ـه انحصاری خوب رو داشت که اینم پر !! خوب ترول به چی میگن دیگه؟ نصف کسایی که دارن نظر میدن مشخصه که تا حالا F2P بازی نکردن ، فقط هرکی میرسه به این جمع F2P Haters میپیونده که آخرش هم معلومه به کجا قراره برسه... آقا PS4 بازی نداره ، یکم به این امید بود که اینم پر ؛ کنسولای دیگه با لانچ تایتل های قوی در انتظار شما هستن

حاضرم به جای 60 دلار ---- 120 دلار پول بدم ولی این مسخره بازیهایی که هر کاری میخوای کنی تو بازی باید پول بدی ، تو بازی نباشه

شاید همین طور باشه که شما میگید ولی وقتی چیزی مشخص نیست از کجا میارید این حرف های کلیشه ای رو؟

شاید فقط مثل World of Warcraft و دوتا 2 ایتم هایی که روی گیمپلی تاثیر نمیزارن پولی باشه و یا شایدم اصلا نباشه! وقتی چیزی رو هنوز مشخص نکردن این تز هارو از کجا میارید واقعا؟

چرا این حرف هارو برای بازی های دیگه نمیزنید؟ توی Most Wanted ماشین های شاخ همه پولی هستن و تمام بازی ها هم کلی DLC دارن! این بازی مجانیه و جزییاتش مشخص نیست، حالا بر فرض هم که ایتم هاش پولی باشن، هر کس این سبک دوست داره بازی میکنه هر کیم حال نکرد مجبور نیست بازی کنه...

کل سبک و نوع بازی رو بردید زیر سوال رسما! :))

این پست رو الان دیدم :eek:
توهین به مقدسات!!؟ حالا گیم پلیش شبیه به سولز کبیر، باقیش چی؟ داستانش به پیچیدگی اون هست آیا؟ طراحی مراحلش؟ طراحی هنری؟ :eek:
توهین نکنید به سولز جان هرکی دوس دارین :d
این که فری تو پلی شد فاتحش خوندست. حداقل تو ایران هیچ کس نمی تونه ازش لذت ببره. صد سال سیا هم نمی خوام واسه وان بیاد. :d

- - -ویرایش - - -

نه عزیز منظورم از این بابات که بازی فری تو پلی شده. واسه هر آیتم باید پول داد. به درد ایران نمی خوره. یه سپر بخوای بخری مثلا 5 دلار (15 هزار تومن :eek:) باید بدی :d گیم پلی هم که بسیار چرته
خوب بگو F2P بودنش رو میگی دیگه ! :دی من فک کردم کلا مجانی بودنش رو میگی . آخه اینجا خیلی ها به مجانی بودن ـه Drive Club هم گیر دادن :دی

عه چرا توهین ؟ خوب مگه تو غیر از گیمپلی اونم چند تا صحنه چیز دیگه ای دیدی از deep down ? از داستانش و طراحی مراحل و طراحی هنریش خبر داری که بدونی چجوریه ؟ :دی من بر طبق چیزی که دیدم (فقط گیمپلی) خیلی شبیه به souls دیدم . امیدوارم بقیه الماناش هم حداقل نزدیک به سولز باشه تا f2p بازان لذت ببرن (ما که نمیتونیم :دی )

خب ظاهرا" کپکام خیریه زده و یه بازی F2P با میزان خرج پایین (بسیار کمتر از 60 دلار توی بازی خرج میشه) درست کرده اون هم روی یه پلتفرمی که فروشش به 15 میلیون تا نرسیده:d
F2P هم چیز بسیار خوبیه از بازی Retail هم بهتره مثالش هم موجوده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or