Deep Down به عنوان یک بازی رایگان تایید شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Deep-Down-PS4.jpg

بازی Deep Down که قرار است برای PS4 عرضه شود نمایش های خیره کننده ای را تا به این لحظه داشته است.
رئیس استدیوهای جهانی سونی آقای Shuhei Yoshida در وبسایت توئیتر و جدیدترین آپدیت از وضعیت ساخت Deep Dow اعلام کرده اند که این بازی یک عنوان رایگان است و یک نسخه بتا از آن، نزدیک به تاریخ عرضه PlayStation 4 در ژاپن منتشر خواهد شد.
متن توئیت آقای Yoshida بدین شرح است: "کمپانی Capcom اعلام کرده است که deep down یک بازی رایگان (free-to-play) برای PlayStation 4 می باشد و نسخه بتا آن نزدیک به تاریخ عرضه PlayStation 4 در ژاپن منتشر می شود."
نظر شما پیرامون بازی Deep Down چیست؟
GE

البته قبلا هم یه چیزایی گفته بودن که قراره آنلاین باشه ولی خب هرچی که هست باید جز بهترینا تو free2play باشه ..
فعلا" که ماکرو بازیهاش بهتره ....
فکر کنم مثل این نسل باید اول XBOX بگیریم بعد PS4
چون ماکرو حداقل دو سه تا بازی به درد بخور معرفی کرد .

به نظر شما البته !

اینو که دیگه مثل COD شمشیر زیر گلوتون نذاشتن که حتماً باید بخرید که حالا میگید نمیخوام چون فلانه و ... ! خوب هرکی از F2P خوشش نمیاد دانلود نکنه ، بره X1 بخره Ryse بازی کنه.
طرف اومده میگه PS4 همین یه بازی ـه انحصاری خوب رو داشت که اینم پر !! خوب ترول به چی میگن دیگه؟ نصف کسایی که دارن نظر میدن مشخصه که تا حالا F2P بازی نکردن ، فقط هرکی میرسه به این جمع F2P Haters میپیونده که آخرش هم معلومه به کجا قراره برسه... آقا PS4 بازی نداره ، یکم به این امید بود که اینم پر ؛ کنسولای دیگه با لانچ تایتل های قوی در انتظار شما هستن
چرا جبهه گیری میکنید؟ :دی. گرافیکش بعد از نمایش اول در فبریه دانگرید شده! دوربینش بصورت احمقانه ای بده و گیم پلیش درحده بازی های ps1 هست. کنار بیاید باهاش.

:eek:- -ویرایش - - -

شما چقدر سطحت پایین هست که اخلاق و رفتار مردم رو با کنسولاشون میسنجی!! لول
شما منظور منو متوجه نشدی جدا؟ایشون 360 داره بعد اومده چون دیده بازی انحصاری ps4 f2p هست داره ترول میکنه انقدر سخت بود درکش؟

خوب بگو F2P بودنش رو میگی دیگه ! :دی من فک کردم کلا مجانی بودنش رو میگی . آخه اینجا خیلی ها به مجانی بودن ـه Drive Club هم گیر دادن :دی

عه چرا توهین ؟ خوب مگه تو غیر از گیمپلی اونم چند تا صحنه چیز دیگه ای دیدی از deep down ? از داستانش و طراحی مراحل و طراحی هنریش خبر داری که بدونی چجوریه ؟ :دی من بر طبق چیزی که دیدم (فقط گیمپلی) خیلی شبیه به souls دیدم . امیدوارم بقیه الماناش هم حداقل نزدیک به سولز باشه تا f2p بازان لذت ببرن (ما که نمیتونیم :دی )

ایشون به ماشین زمان مجهز هستن. مثلا رفتن dc رو زمان لانج بازی کردن و طی یک نقد مفصل گفتن که از horizon این نسل بدتر هستش. حتما deep down رو هم بازی کردن گه میگن هیچ چیزش به ds نمیرسه و احتمال زیاد از متای بازی هم خبر دارن

چرا جبهه گیری میکنید؟ :دی. گرافیکش بعد از نمایش اول در فبریه دانگرید شده! دوربینش بصورت احمقانه ای بده و گیم پلیش درحده بازی های ps1 هست. کنار بیاید باهاش.

داداش گی جبهه گیری کرد؟ :دی من که از اولش هم دنبال این بازی نبودم و تو این سبک ها بازی دوست ندارم :d اما بحث سر f2p و p2w شد ، کلاً هرچی بازیه f2p بود رفت زیر سوال. حالا این Deep Down اگه f2p نبود همه ی این مشکلاتی که شما گفتی حل میشد؟

چه خوب...فقط خدا کنه بخاطر اینکه بازی مجانیه , به تعادل بازی تاثیر نذاره ... مثلن یکی کلی پول بریزه توی بازی خرج آیتم و XP ایش کنه شاخ شه ... گیمپلی اونطوری آزار دهنده میشه!ولی واقعا از لحاظ بصری واسه یه بازی F2P خیلی خوب بود...عالی بود ینی!!من یادم نمیاد کپکام تجربه ی MMO به این بزرگی رو داشته باشه ... ولی احتمال زیاد چیز خوبی از آب دربیاد. فقط باید بتونن خوب پلیر واسش جمع کنن که سروراش خالی نمونه و گرنه مثه خیلی از بازیای F2P ممکنه خیلی سریع از خاطره ها پاک بشه...فقط خدا کنه PC ام تایید کنن بشه Cross Play کردش...اول نسلی پول PS4 امون کجا بود آخه :دی

من هيچ وقت نتونستم اين فرمول بزن در روي برخي از دوستان رو كشف كنم. انقدر معادلات پيچيده درش نهفتس كه به سالها تعليم و تربيت نياز داره كه خوب خداروشكر اساتيد اين سايتم كم نيستن و 24 ساعته آماده خدمت رسانين! واقعا نميدونم چطوري از اينكه DD يه بازي F2P هست رسيديم به اينكه انحصارياي كدوم كنسول بهتره 8-| يكم صبور باشيد و با ديد باز به مسائل نگاه كنيد.

من قبلا هم گفتم این بازی با DR3 فرق داره ولی بعضی دوستان اسرار داشتن چون این دو بازی ناشرش یکی هست پس یک کیفیت دارن

حالا اگر گیم پلی خوبی هم داشت می شد به عنوان F2P تحملش کرد

ایشون به ماشین زمان مجهز هستن. مثلا رفتن dc رو زمان لانج بازی کردن و طی یک نقد مفصل گفتن که از horizon این نسل بدتر هستش. حتما deep down رو هم بازی کردن گه میگن هیچ چیزش به ds نمیرسه و احتمال زیاد از متای بازی هم خبر دارن
نُچ! ولی عقلم بهم میگه کپکام نه وجودش رو داره نه تواناییش رو داره یه چیزی مثل Dark Souls بده بیرون!! حتی بعد این که مشخص شد فری تو پلی هست دیگه کلا حتی نزدیک دارک سولز هم نمیشه!! به طرز وحشتناکی هم فکت هست!! حاضرم سر متاش شرط بندی کنم اگه باختم یه ماه عکس جاستین بیبر بذارم رو امضام!!

من قبلا هم گفتم این بازی با DR3 فرق داره ولی بعضی دوستان اسرار داشتن چون این دو بازی ناشرش یکی هست پس یک کیفیت دارن

حالا اگر گیم پلی خوبی هم داشت می شد به عنوان F2P تحملش کرد

الان چه ربطی داره به کیفیت؟؟؟ چون بازی F2P پس میشه نتیجه گرفت کیفت بازی اشغاله؟؟؟؟
الان شما بازی رو تجربه کردی میگی اگه گیم پلی خوبی داشت ؟؟؟؟جالب سر انحصاریای ماکرو که میرسه(نمونش همین ryse) نباید در مورد بازی قبل از عرضش نظر داد ولی در مورد انحصاریای سونی این مورد صدق نمیکنه(خود ماکرو فنا اینارو میگفتنا)
[h=3][/h]

نُچ! ولی عقلم بهم میگه کپکام نه وجودش رو داره نه تواناییش رو داره یه چیزی مثل Dark Souls بده بیرون!! حتی بعد این که مشخص شد فری تو پلی هست دیگه کلا حتی نزدیک دارک سولز هم نمیشه!! به طرز وحشتناکی هم فکت هست!! حاضرم سر متاش شرط بندی کنم اگه باختم یه ماه عکس جاستین بیبر بذارم رو امضام!!

f2p بودن چه ربطی به کیفیت داره؟

الان چه ربطی داره به کیفیت؟؟؟ چون بازی F2P پس میشه نتیجه گرفت کیفت بازی اشغاله؟؟؟؟
الان شما بازی رو تجربه کردی میگی اگه گیم پلی خوبی داشت ؟؟؟؟جالب سر انحصاریای ماکرو که میرسه(نمونش همین ryse) نباید در مورد بازی قبل از عرضش نظر داد ولی در مورد انحصاریای سونی این مورد صدق نمیکنه(خود ماکرو فنا اینارو میگفتنا)

دوست عزیز 20 دقیقه گیم پلی بازی اومده و همه راضی نیستن شما تاپیک رو بخون ببین چند نفر از خود سونی فن ها گفتن گیم پلی جالب نیست..

آخرین ویرایش:
f2p بودن چه ربطی به کیفیت داره؟
من دارم با Dark Souls مقایسش می کنم!! :d هیچ جوره به پاش نمیرسه!! از همین ویدیوهاش میشه فهمید. دقیقه همونطور که Ryse گیم پلیش داغونه این DD افتضاحه!! فری تو پلی هم باشه واسه یه آیتم بخوای پول بدی و شاید حتی واسه رفتن به یه سری از لوکیشن ها دیگه افتضاحه. اولش خودم عاشق این بازی بودم ولی زود قضاوت کرده بودم راجبش. Dark Souls حداقل امتحان خودش رو پس داده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or