هدف اصلی و پلتفرم پایه همیشه کنسولها بوده و خواهد بودوای وای چه شوکی
بعد از RDR2 این حجم از فشار برای کنسولبازها بی سابقست.
خدا بهشون صبر بده
منتظر TLOU2 هستیم
سونی فن ها آرامش خودتون حفظ کنید هنوز لست آف اس و قوست در قلمرو پلی استیشن هستن
من نه pc بازم نه pc دارم خودم ps4 دارم ولی کلا سونی فن ها همچین صحبت میکردم سونی فلان میلیارد خرج کرده اونجوری کرده. کوجیما زیر پر و بالش گرفته ..فاز جالبی دارن پی سی فن ها! عوض این که خوشحال باشن میتونن این عناوین رو تو پی سی تجربه کنن بر میگردن به کنسول باز میگن بیلاخ
البته باید در آینده حال و روز جماعت پایرت خور ایرانی رو دید که آیا میتونن پایرت بخورن یا نه نکنه قفلی چیزی داشته باشه
البته منظور من سونیبازان متعصب انحصارطلب بودن نه صرفا کسی که کنسول داره. در بازیهای مولتی پلتفرم هم دلیل عمده پلتفرم پایه بودن کنسولها اینه که به لطف سختافزار قوی در PC سازنده مطمئنه بازیش روی PC براحتی اجرا میشه. اگر قرار بود PC رو پایه قرار بدن اونوقت هیچ کنسولی توانایی اجرای بازی رو نمیداشت.هدف اصلی و پلتفرم پایه همیشه کنسولها بوده و خواهد بود
فشاری به کنسول بازا نمیاد چون خیالشون از بابت بازی راحته... بهتره بگی چه حالی میکنن پی سی بازا با بازیهای کنسولی
فعلا شما Gears و Halo و خیلی های دیگه رو Beta test کنید ما اینم به روی چشم انجام میدیمبا تشکر از کوجیما انجین دسیما هم برای ویندوز قشنگ پورت و بهینه شد
دوستان سونی فن بتا رو تجربه کنید و ایرادها رو گزارش کنید تا نسخه اصلی بدون هیچ ایرادی روی pc پایرت بشه
اگر قرار بود PC رو پایه قرار بدن اونوقت هیچ کنسولی توانایی اجرای بازی رو نمیداشت.
تا جایی که من یادم میاد شما ایکس باکس داشتی و خیلی هم سنگ استودیوهای کمپانی مایکروسافت رو به سینه میزنی به اشکال مختلف!!!من نه pc بازم نه pc دارم خودم ps4 دارم ولی کلا سونی فن ها همچین صحبت میکردم سونی فلان میلیارد خرج کرده اونجوری کرده. کوجیما زیر پر و بالش گرفته ..