PlayStation Death Stranding 2: On The Beach

سازنده
Kojima Productions
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
ds2_keyimage_withoutreleasedate_16x9.png

سازنده: Kojima Production
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
تاریخ عرضه: 26 ژوئن 2025

"دث استرندیگ 2 ژانر استرند را بازنگری خواهد کرد."
استاد هیدئو کوجیما B-)

سم و یارانش سفری فراتر از UCA را برای وصل کردن آدمها به یکدیگر آغاز میکند تا نسل انسان را از خطر انقراض نجات دهند, و در طول این سفر با موانع زیادی همچون دشمنان فراطبیعی و سوال های سختی همچون "آیا ما باید به یکدیگر وصل میشدیم؟" رو به رو میشوند.
photo_2024-02-06_18-21-04.png
اطلاعات داستانی:

1. نام کامل بازی Death Stranding 2: On The Beach است.

2. علاوه بر بازگشت سه شخصیت سم, فرجایل و هیگز , دو شخصیت جدید به نام Tomorrow و Rainy با هنرپیشگی Elle Fanning و Shioli Kutsuna به مجموعه دث استرندینگ اضافه خواهند شد.
مدل کارگردان معروف جورج میلر, در نقش شخصیتی به نام Tarman در بازی وجود دارد که گربه روی دوشش از شخصیت کاپیتان هارلاک ایده برداری شده.

3. کوجیما پس از وقوع کرونا مجبور به بازنویسی قسمت دوم شده.

4. براساس گفته این بازیساز بزرگ, اگر الی فنینگ پیشنهاد همکاری اش را قبول نمیکرد, او مجبور به بازنویسی بخشی از بازی میشد, شخصیت فنینگ در بازی مرموزه و ممکنه دوست یا دشمن شما باشه.

5. مدل کارگردان معروف جورج میلر, در بازی وجود دارد که گربه روی دوشش از شخصیت کاپیتان هارلاک ایده برداری شده.

6. مدل کارگردانی دیگری به نام فیف آکین در بازی است که نقش عروسکی کوچک شبیه عروسک های ژاپنی bunraku را ایفا میکند, او سم را در سفر هایش همراهی میکند و میتواند با او درباره بارهایش صحبت کند, اینکه چرا او به شکل مترسک درآمده در طی داستان مشخص میشود.

7. شخصیت هیگز زنده شده و بار دیگر شخصیت منفی است, همچنین گفته شده که او ممکن است در قسمتی از داستان به شما علیه روبات های سامورایی کمک کند.

8. شخصیتی با لباس نینجای سایبورگی, مشابه گری فاکس از متال گیر در این بازی وجود دارد.

9. "فرجایل گروه جدیدی به نام Drawbridge را تشکیل داده تا مناطق بیرون از UCA را بهم متصل کند. او رهبر این گروه بوده" و دیگر مثل گذشته خودش ضعیف نیست, دست دوم فرجایل نقش بزرگی در بازی دارد.

10. سفینه ای که در تریلر دیدیم ماگلان یا ماژلان نام دارد. این سفینه یک پایگاه متحرک است که سم را در باربری هایش همراهی میکند. همینطور به زیر زمین هم میرود.

11. بازی در قاره ای متفاوت از آمریکا جریان داره, جایی که سم برای وصل کردن Chiral Network بهش سفر میکنه. برای متصل شدن مناطق خارج یک گروه خصوصی باید وارد عمل شود چرا که اگر UCA دست بکار شود عملش به عنوان یک حمله شناسایی میگردد.

12. حظور بازی سازانی همچون سم لیک و نیل دراکمن به عنوان بازیگر مهمان در بازی تایید شده.

13. شخصیتی مشابه سالید اسنیک با هنرپیشگی لوکا مارینلی معرفی شد. کوجیما در گذشته گفته بود که او گزینه مناسبی برای اسنیک در یک اقتباس سینمایی از متال گیر است.
نقش این شخصیت به کلیف در قسمت اول شباهت دارد. مردی که گذشته مجبور به انجام کارهای کثیف شده است.

ds2_sxsw2025_screenshots013.jpg

اطلاعات گیم پلی:

1. تریلر روی PS5 اجرا میشده, کوجیما فکر میکنه که گرافیک بازی بهتر هم میشه. به گفته کوجیما "است های بازی آماده اند و فقط باید بسازیمشون." دوبله ژاپنی بازی امسال شروع میشه تا به عرضه بازی در 2025 برسه.

3. سم حالا میتونه کیفش رو برای راحت تر حرکت کردن و مبارزه دربیاره.

4. محیط بازی بصورت ریل تایم میتونه تغییر فرم بده. جاده ها میتونن توسط زمین لرزه نصف بشن, جتگل ها بسوزن, سیل بیاد و...

ds2_sxsw2025_screenshots005.jpg

5. وقتی که سم شبکه کایرال را وصل میکند, سفینه ماژلان میتواند آزادانه به این مناطق سفر کند. همچنین میتوانید سفینه را خبر کنید که به دنبالتان بی آید.

ds2_sxsw2025_screenshots002.jpg

6. بازی تعداد زیادی وسایل نقلیه داره.

ds2_sxsw2025_screenshots006.jpg

7.دشمنان جدید همچون سگ های رباتی در تریلر دیده میشود.

ds2_sxsw2025_screenshots009.jpg

8. فوتومد تایید شده است.

ds2.jpg

----------------------------------------------------------------------

7. طبق گفته کوجیما موشن کپچر و صداپیشگی بازی به پایان رسیده.

8. دث استرندیگ 2 در سال تاریخ 26 ژوئن 2025 عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
منم میام اینجا میبینم بچه ها اغلب دسترسی ندارن زهرم میشه بازی کردن. فعلا گذاشتمش کنار :D قدیما همه با هم میگرفتیم جلو میرفتیم این شریک شدن احساسات هزاران بار لذت بازی رو بیشتر میکرد.

سلام

اینطوری خوبی های خودشم داره مثل فضای بازی یه احساس تنهایی هست.. حقیقتن من نتونستم بازی رو تجربه کنم و در کنارش نتونستمم صبر کنم.. برای همین نشستم توی اوج شب و تنهایی به دیدن واکتروی بازی، خب من نسخه اول رو تجربه کردم و میتونستم حس کنم گیم پلی بازم همونیه که دوست دارم حتی اگر عینن کپی شده باشه از نسخه اول! اما با توجه مشاهدات متوجه تغییرات و پیشرفت های زیادی شدم اما از اونجایی که خودم دست به دسته نشدم شاید نباید در این مورد زیاد صحبت کنم.

اما و اما در مورد فضای بازی، موزیکها و داستان دراماتیک بازی میتونم بگم همیشه کوجیما در این موارد تا حدود بسیار زیادی با سلیقه من به شدت همخونی داشته، الخصوص در انتخاب موزیک و ساخت صحنه های احساسی که بتونه مخاطب رو به شدت تحت تاثیر بزاره، بایدم بگم تقریبا نزدیک های آخر بازی هستم (منظورم دیدن واکترو هست) به شدت زیادی منو تحت تاثیر قرار داده و چند باری شاید اشکمو هم در آورده، همین برای من یکی کافیه، بماند که این بازی از لحاظ گرافیک بصری یک اثر هنری به تمام معنا هست..

خلاصه نسخه اول این بازی بهترین تجربه گیمینگ من بوده، این نسخه هم میتونم حدس بزنم برام همینطور خواهد بود هر وقت تجربه کنم، خلاصه عرفان جان خواستم بگم فضای اینجا هم مثل بازیه یه سری میان لایک میزنن ولی چیزی نمیگن، مثل من..

پیشنهاد میکنم آلبوم موسیقی بازی رو دانلود کنید، تمام ترک های زیبا هستند اما فعلن این ترکها بدجوری منو درگیر کردن:

Are You There
Story of Rainy
Fragile Things

آخرین ویرایش:
يكم از نسخه قبل بيشتر داره بهم ميچسبه ولى نه چندان!
نميدونم تا اخر برم يا نه.

من دیدم همه اینترنت رو جو بازی گرفته دیگه منم جوگیر شدم بازی رو گرفتم، الانم 4 تا محموله رو بردم ولی واقعا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم 😐

منظورم این نیست که بازی بده ولی اونایی که مثل من اهل دنیای کوجیما نیستن و صرفا از رو جوگیری میخوان بازی رو بگیرن قبلش یکم تامل کنن.به نظرم اینجور بازیها بدرد همه نمیخوره

پسش بده برر الدن رينگ بگير من ميخوام پلى تروى جديد شروع كنم :D

پسش بده برر الدن رينگ بگير من ميخوام پلى تروى جديد شروع كنم :D
روم به دیوار، قضاوتم نکنید :D ولی اون چند روز که نت ملی شده بود رفتم برای کامپیوتر دانلود کردم ولی عجیب گرافیکش خورد تو ذوقم.نیم ساعت رفتم و پاکش کردم 😐
البته شاید یه دلیلش اینه که هی با ووکانگ مقایسه میکردم.به جاش +NG ووکانگ رو تموم کردم ;))

شرمنده بابت آف تاپیک

روم به دیوار، قضاوتم نکنید :D ولی اون چند روز که نت ملی شده بود رفتم برای کامپیوتر دانلود کردم ولی عجیب گرافیکش خورد تو ذوقم.نیم ساعت رفتم و پاکش کردم 😐
البته شاید یه دلیلش اینه که هی با ووکانگ مقایسه میکردم.به جاش +NG ووکانگ رو تموم کردم ;))

شرمنده بابت آف تاپیک

نه تنها قضاوت ميكنيم بلكه فحش هم ميديم :D

خب تا انتهاى اپيزود سوم رفتم و واقعا انتظار نداشتم بازى انقد جذبم كنه.
برخلاف نسخه اول از همون اوايل بازى هم درگيرى هست هم هيجان و قلاب داستانى خوبى هم داره واسه پيگير شدنتون.

خلاصه كه به عنوان كسى كه نسخه اول اصلا بهش نساخت اين نسخه رو به همه توصيه ميكنم.

دوستان مثل نسخه قبل آنلاین بودن نقش حیاتی داره؟ مثل استفاده از راه های راحت و سازندگی بقیه پلیر ها یا اینکه خودمون تکی میتونیم پیشروی خوبی داشته باشیم؟

• Like
Reactions: Thundersky
دوستان مثل نسخه قبل آنلاین بودن نقش حیاتی داره؟ مثل استفاده از راه های راحت و سازندگی بقیه پلیر ها یا اینکه خودمون تکی میتونیم پیشروی خوبی داشته باشیم؟

والا من هنوز موفق به انلاين بودن نشدم ولى تا اينجايي كه پست بالا تر گفتم هنوز به مشكلى كه بخواد خيلى سخت بكنه بازى رو بر نخوردم.

بازی خیلی خوبه چند وقتی بود انقدر بکوب پای هیچ گیمی نبودم 49 ساعت پلی تایم توی این 3-4 روز :D
ولی خب یه سری چیزایی هست که من دوست نداشتم و انتظار داشتم که بهتر باشن
مپ خیلی صافه و خیلی راحت همه جا با موتور و کامیون و تابوت میشه رفت که خب انقدر هم زیاد هستن توی مپ که خیلی زیادی ساده شده و بزور تا الان 1-2 بار بیشتر از نردبون و انکر استفاده کردم دوست داشتم محیط های ورتیکال تر وجود داشت تا اینکه هرجا که بخوای با کامیون بری.
BT ها تا الان که چپتر 8 هست اصلا انگار که وجود نداشته باشن خیلی کم بهشون برخورد میکنی و اون حس ترسی که توی نسخه 1 بود اصلا وجود نداره
کلا بازی اون حس تنهایی که نسخه اول داشت رو به اندازه که دوست داشتم نداره و همه ی مسیر ها معمولا کوتاه و ساده اند که انتظار داشتم سخت تر و طولانی تر باشند.

دوستان تونستید بازی رو انلاین تجربه کنید؟
شاتل رسما با هیچ دی ان اسی وصل نمیشه نه فقط این بازی کلا همه بازیها
شاتل رو بیخیال شو برای منم وصل نشد ولی با tdlt ایرانسل تونستم آنلاین بشم.فکر کنم با سیم کارت معمولیش هم بشه

• Like
Reactions: Thundersky and db07
مپ خیلی صافه و خیلی راحت همه جا با موتور و کامیون و تابوت میشه رفت که خب انقدر هم زیاد هستن توی مپ که خیلی زیادی ساده شده و بزور تا الان 1-2 بار بیشتر از نردبون و انکر استفاده کردم دوست داشتم محیط های ورتیکال تر وجود داشت تا اینکه هرجا که بخوای با کامیون بری.
BT ها تا الان که چپتر 8 هست اصلا انگار که وجود نداشته باشن خیلی کم بهشون برخورد میکنی و اون حس ترسی که توی نسخه 1 بود اصلا وجود نداره
کلا بازی اون حس تنهایی که نسخه اول داشت رو به اندازه که دوست داشتم نداره و همه ی مسیر ها معمولا کوتاه و ساده اند که انتظار داشتم سخت تر و طولانی تر باشند.

دقیقا من اون پیاده روی اوایل رو عاشقش بودم و یهو از جای موتور و کامیون به بعد دیگه هیچی پیاده روی نکردم !
باید مجبور میکردن پیاده بریم حال کنیم :D

تجربه ام از نسخه اول هست:
بعد از حدود ۱۵ ساعت تازه فهمیدم دارم تو بازی چیکار میکنم :دی
به حدی که هی پیش خودم میگم یه Order دیگه برم پامیشم بخدا:دی
تازه اسلحه باز کردم!
یه موتور هم از اوایل بازی اونجا پارک بود شارژ نداشت من با حسرت همش نگاش میکردم 🥹
تا اینکه یه ژنراتور ساختم راش انداختم 😎
...
همه ی اینارو گفتم تا برسم به اینکه فقط منتظرم ۱ رو تموم کنم پشت بندش ۲ رو شروع کنم 🫡
197e745f59122-screenshotUrl.jpg 197e7457b8e21-screenshotUrl.jpg 197e74553b824-screenshotUrl.jpg

در کمال ناباوری یهو وسطای شماره دوم نشستم بکوووووب و یک سره نسخه اول رو بازی کردم تا اخر و باید بگم چقدر احمق بودم که تا حالا بازیش نکرده بودم !

لعنت به متا و جوی که علیه نسخه یک بازی شکل گرفته بود
عجب شاهکاری بود نسخه 1
بریم سراغ ادامه شماره دو

اقا چه وضعیتی شده چشام درومده این یه هفته فقط گیم زدم به گ... ا رفتیم ;))

همه چی بازی در حد بسیار عالی هستش, فقط هوش مصنوعی دشمنها جالب نی که البته بیشتر بازیها این مشکل رو دارن و بازی حتی در درجه سختی بروتال هم تا اینجایی که بازی کردم چالش انچنانی نداره البته بهتر :D اعصاب رو باید گذاشت برای سولز لایکها:Boxing:
در کل دم استاد گرم
دوستان از اسنایپر بازی هم قافل نشن B-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or