PlayStation Death Stranding 2: On The Beach

سازنده
Kojima Productions
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
ds2_keyimage_withoutreleasedate_16x9.png

سازنده: Kojima Production
ناشر: Sony Interactive Entertainment
پلتفرم: PS5
تاریخ عرضه: 26 ژوئن 2025

"دث استرندیگ 2 ژانر استرند را بازنگری خواهد کرد."
استاد هیدئو کوجیما B-)

سم و یارانش سفری فراتر از UCA را برای وصل کردن آدمها به یکدیگر آغاز میکند تا نسل انسان را از خطر انقراض نجات دهند, و در طول این سفر با موانع زیادی همچون دشمنان فراطبیعی و سوال های سختی همچون "آیا ما باید به یکدیگر وصل میشدیم؟" رو به رو میشوند.
photo_2024-02-06_18-21-04.png
اطلاعات داستانی:

1. نام کامل بازی Death Stranding 2: On The Beach است.

2. علاوه بر بازگشت سه شخصیت سم, فرجایل و هیگز , دو شخصیت جدید به نام Tomorrow و Rainy با هنرپیشگی Elle Fanning و Shioli Kutsuna به مجموعه دث استرندینگ اضافه خواهند شد.
مدل کارگردان معروف جورج میلر, در نقش شخصیتی به نام Tarman در بازی وجود دارد که گربه روی دوشش از شخصیت کاپیتان هارلاک ایده برداری شده.

3. کوجیما پس از وقوع کرونا مجبور به بازنویسی قسمت دوم شده.

4. براساس گفته این بازیساز بزرگ, اگر الی فنینگ پیشنهاد همکاری اش را قبول نمیکرد, او مجبور به بازنویسی بخشی از بازی میشد, شخصیت فنینگ در بازی مرموزه و ممکنه دوست یا دشمن شما باشه.

5. مدل کارگردان معروف جورج میلر, در بازی وجود دارد که گربه روی دوشش از شخصیت کاپیتان هارلاک ایده برداری شده.

6. مدل کارگردانی دیگری به نام فیف آکین در بازی است که نقش عروسکی کوچک شبیه عروسک های ژاپنی bunraku را ایفا میکند, او سم را در سفر هایش همراهی میکند و میتواند با او درباره بارهایش صحبت کند, اینکه چرا او به شکل مترسک درآمده در طی داستان مشخص میشود.

7. شخصیت هیگز زنده شده و بار دیگر شخصیت منفی است, همچنین گفته شده که او ممکن است در قسمتی از داستان به شما علیه روبات های سامورایی کمک کند.

8. شخصیتی با لباس نینجای سایبورگی, مشابه گری فاکس از متال گیر در این بازی وجود دارد.

9. "فرجایل گروه جدیدی به نام Drawbridge را تشکیل داده تا مناطق بیرون از UCA را بهم متصل کند. او رهبر این گروه بوده" و دیگر مثل گذشته خودش ضعیف نیست, دست دوم فرجایل نقش بزرگی در بازی دارد.

10. سفینه ای که در تریلر دیدیم ماگلان یا ماژلان نام دارد. این سفینه یک پایگاه متحرک است که سم را در باربری هایش همراهی میکند. همینطور به زیر زمین هم میرود.

11. بازی در قاره ای متفاوت از آمریکا جریان داره, جایی که سم برای وصل کردن Chiral Network بهش سفر میکنه. برای متصل شدن مناطق خارج یک گروه خصوصی باید وارد عمل شود چرا که اگر UCA دست بکار شود عملش به عنوان یک حمله شناسایی میگردد.

12. حظور بازی سازانی همچون سم لیک و نیل دراکمن به عنوان بازیگر مهمان در بازی تایید شده.

13. شخصیتی مشابه سالید اسنیک با هنرپیشگی لوکا مارینلی معرفی شد. کوجیما در گذشته گفته بود که او گزینه مناسبی برای اسنیک در یک اقتباس سینمایی از متال گیر است.
نقش این شخصیت به کلیف در قسمت اول شباهت دارد. مردی که گذشته مجبور به انجام کارهای کثیف شده است.

ds2_sxsw2025_screenshots013.jpg

اطلاعات گیم پلی:

1. تریلر روی PS5 اجرا میشده, کوجیما فکر میکنه که گرافیک بازی بهتر هم میشه. به گفته کوجیما "است های بازی آماده اند و فقط باید بسازیمشون." دوبله ژاپنی بازی امسال شروع میشه تا به عرضه بازی در 2025 برسه.

3. سم حالا میتونه کیفش رو برای راحت تر حرکت کردن و مبارزه دربیاره.

4. محیط بازی بصورت ریل تایم میتونه تغییر فرم بده. جاده ها میتونن توسط زمین لرزه نصف بشن, جتگل ها بسوزن, سیل بیاد و...

ds2_sxsw2025_screenshots005.jpg

5. وقتی که سم شبکه کایرال را وصل میکند, سفینه ماژلان میتواند آزادانه به این مناطق سفر کند. همچنین میتوانید سفینه را خبر کنید که به دنبالتان بی آید.

ds2_sxsw2025_screenshots002.jpg

6. بازی تعداد زیادی وسایل نقلیه داره.

ds2_sxsw2025_screenshots006.jpg

7.دشمنان جدید همچون سگ های رباتی در تریلر دیده میشود.

ds2_sxsw2025_screenshots009.jpg

8. فوتومد تایید شده است.

ds2.jpg

----------------------------------------------------------------------

7. طبق گفته کوجیما موشن کپچر و صداپیشگی بازی به پایان رسیده.

8. دث استرندیگ 2 در سال تاریخ 26 ژوئن 2025 عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
درود دوستان چند تا سوال
کسی بازی تموم کرده چند ساعت هست !
میگن نسبت به شماره قبل بهتر شده گیم پلی بازی کسی نظری داره !
شما حداقل ۲۰ ساعت رو در نظر بگیر

بازی این طور که معلومه از هر نظر بهتر شده . گیم پلی و قابلیت ها ، گستردگی محیط ، اضافه شدن عناصر طبیعی مانند زلزله و طوفان و سیل ، چرخه شب و روز ، هویت بخشیدن به هر پناهگاه و ....

نمرش هم آخرین بار ۹۰ بود

• Like
Reactions: hosein me
من امروز خريدم و دانلود كردم ولى هنوز فرصت نشده بشينم پاش ولى به عنوان كسى كه نسخه اول اصلا جذبم نكرد با اينكه خيلى تلاش كردم ولى فك كنم اگه واقعا تغييرى كرده باشه اين دفعه شرمنده كوجيما و جيبم نشم :D

• Smile
Reactions: Thundersky and AM!R
از زمان ER اینقد فومو نشده بودم اصلا این روزا بدن درد میشدم فوتیج از بازی میدیدم
واسه همین رفتم شماره یکو دوباره نصب کردم دارم از اول میرم آخرین بارم دو سال پیش بازیش کرده بودم
کنترل نورمن که اومد دستم و یکم راه رفتم اصلا نفسم باز شد پوستم شفاف شد
تو این ۷ ۸ ساعتی که دفعه دوم دارم میرم تنها مشکل این بود که گیمپلی بازی سعی میکنه هیجان انگیز باشه با muleها و BTها و زمینهای سنگلاخی و پر شیب و مسیرهای رودخونه ای چالش ایجاد کنه و متنوع باشه در صورتی که من فقط میخوام یه چیزی بذارم پشتم و رو زمین صاف راه برم و از طبیعت لذت ببرم
نمیدونم چجوری توصیف کنم شاید بعدا یه چیزی در موردش نوشتم ولی رئالیسم فیزیکی و بصری و مکانیکی که ایمپرشن مکان و حرکت و حضور داشتن در محیط و اینتراکشن باهاشو میده باعث میشه با ذوق یه بچه تو بازی غرق بشم و به نظرم چیزی که DS رو از بقیه بازیا میکنه و خاص میکنه همین خصوصیتشه
بقیه امکانات بازی بر پایه این موضوع قرار گرفتن یا به عنوان دورچین اضافه شدن که تنوع بدن مگرنه core بازی اینه که شما وقتی داری یه جا راه میری حس کنی واقعا اونجایی و داری توش راه میری و همین

دیروز جای شما خالی تور لندن Death stranding بود و من بالاخره تونستم یکی از الگوهای زندگیم و پروردگار ویدیو گیم رو از نزدیک ببینم 😍 ازونجایی که گفتن استریم نمیکنن براتون تعریف میکنم که چی شد و یه سری عکس و ویدیو گرفتم که میذارم.

photo_1_2025-07-02_00-25-42.jpg photo_2_2025-07-02_00-25-42.jpg

بعد از حدود سه ساعت واستادن تو صف تو زل آفتاب بالاخره درهای سالن رو باز کردن و البته اونجام هم یه ساعت منتظر بودیم تا جف کیلی اومد رو صحنه و سلطان بالاخره تشریف فرما شد.

همون اول یکی از وسط جمعیت با پورتالش داشت DS2 بازی میکرد و کوجیما بهش اشاره کرده و این دوستمون هم اینجوری سیس عقاب گرفت :D

photo_3_2025-07-02_00-25-42.jpg

بعد گفت من لندن رو خیلی دوست دارم برای همین امروز چند تا سوپرایز براتون دارم و که امیدوارم بعد از شنیدنش از حال برید و بمیرید :| بعدش گفت البته بعدش از beach برگردید و زندگی کنید:D
سوپرایز اول نورمن ریدوس و بانو لیا سیدو بود که به صحنه دعوت شدن. نورمن ریدوس گفت اولین بار که میخواسته نقشه سم رو تو قسمت اول بازی کنه بهش یه نوزاد دادن و اینجوری بوده که what the fuck و گفت وقتی با کوجیما کار میکنه احساس میکنه ماشروم زده :D لیا سیدو بسیار کیوت و خجالتی بود و لهجه فرانسوی خیلی زیبایی داشت و من داشتم به این فکر میکردم که برای دیالوگ فیلم هاش چقدر بنده خدا تمرین لهجه میکنه. خلاصه جمعیت هم خیلی زیادی بهشون عشق دادن و اینا حسابی حال کرده بودن.

photo_4_2025-07-02_00-25-42.jpg

بعدش کرولاین پولاچک اومد موزیک on the beach رو که برای بازی خونده بود برای اولین بار لایو اجرا کرد و حقیقتا اجرای عالیی بود.

سوپرایز بعدی گروه Chvrches بود که مثل اینکه بعد از دو سال با هم اجرای لایو برگزار کردن و گفتن دارن روی آلبوم جدیدشون کار میکنن. راجع به cameoشون تو بازی گفتن و از کوجیما خواهش کردن تو بازی جدیدش هم باهاش کار کنن.

در آخر جف از کوجیما خواست تا راجع به رایان کارازیا وکال گروه low roar حرف بزنه و گفت یه جمله توی بازی هست که میگه Death is not the end and cannot seperate us، رابطه من با رایان هم به همین صورت هست و امیدوارم موزیک هاش رو تو بازی گوش کنه. در آخر از همه تشکر کرد و گفت من توی کووید عمل چشم کردم و فکر میکردم دیگه نمیتونم به بازی ساختن ادامه بدم. و این بازی برای من حکم connect شدن با شماها رو داشت و من هیچوقت این connection رو از دست نمیدم دیگه. و بعد نوبت عکس دسته جمعی رسید که من رو میتونید در گوشه ی تصویر بببینید.:D

photo_2025-07-02_00-40-39.jpg

آخرین ویرایش:
دیروز جای شما خالی تور لندن Death stranding بود و من بالاخره تونستم یکی از الگوهای زندگیم و پروردگار ویدیو گیم رو از نزدیک ببینم 😍 ازونجایی که گفتن استریم نمیکنن براتون تعریف میکنم که چی شد و یه سری عکس و ویدیو گرفتم که میذارم.

View attachment 385478 View attachment 385479

بعد از حدود سه ساعت واستادن تو صف تو زل آفتاب بالاخره درهای سالن رو باز کردن و البته اونجام هم یه ساعت منتظر بودیم تا جف کیلی اومد رو صحنه و سلطان بالاخره تشریف فرما شد.

همون اول یکی از وسط جمعیت با پورتالش داشت DS2 بازی میکرد و کوجیما بهش اشاره کرده و این دوستمون هم اینجوری سیس عقاب گرفت :D

View attachment 385480

بعد گفت من لندن رو خیلی دوست دارم برای همین امروز چند تا سوپرایز براتون دارم و که امیدوارم بعد از شنیدنش از حال برید و بمیرید :| بعدش گفت البته بعدش از beach برگردید و زندگی کنید:D
سوپرایز اول نورمن ریدوس و بانو لیا سیدو بود که به صحنه دعوت شدن. لیا سیدو بسیار کیوت و خجالتی بود و لهجه فرانسوی خیلی زیبایی داشت و من داشتم به این فکر میکردم که برای دیالوگ فیلم هاش چقدر بنده خدا تمرین لهجه میکنه. خلاصه جمعیت هم خیلی زیادی بهشون عشق دادن و اینا حسابی حال کرده بودن.

View attachment 385481

بعدش کرولاین پولاچک اومد موزیک on the beach رو که برای بازی خونده بود برای اولین بار لایو اجرا کرد و حقیقتا اجرای عالیی بود.

سوپرایز بعدی گروه Chvrches بود که مثل اینکه بعد از دو سال با هم اجرای لایو برگزار کردن و گفتن دارن روی آلبوم جدیدشون کار میکنن. راجع به cameoشون تو بازی گفتن و از کوجیما خواهش کردن تو بازی جدیدش هم باهاش کار کنن.

در آخر نیل از کوجیما خواست تا راجع به رایان کارازیا کار از گروه low roar حرف بزنه و گفت یه جمله توی بازی هست که میگه Death is not the end and cannot seperate us، رابطه من با رایان هم به همین صورت هست و امیدوارم موزیک هاش رو تو بازی گوش کنه. در آخر از همه تشکر کرد و گفت من توی کووید عمل چشم کردم و فکر میکردم دیگه نمیتونم به بازی ساختن ادامه بدم. و این بازی برای من حکم connect شدن با شماها رو داشت و من هیچوقت این connection رو از دست نمیدم دیگه. و بعد نوبت عکس دسته جمعی رسید که من رو میتونید در گوشه ی تصویر بببینید.:D

View attachment 385488
عشق باشه صفا باشه

چقدر بازی خوبه مطابق انتظارم و حتماً همتون تجربه کردید وقتی نسخه اول یه فرنچایز بهتون می چسبه و بعد چندین سال نسخه دومش بازی می کنید یه حس خاص خوبی داره :D
گرافیک بازی واقعاً سورپرایزم کرد و opening اش داشتم می دیدم نمی تونستم تشخیص بدم فیلمه یا in-game ـه و وقتی کنترل سم اومد دستم فک ام افتاده بود زمین :D
تنها بدی که الان داره وصل نشدن به سرور های بازیه که یکم از لذتش کم می کنه و با هیچ dns ای هم نتونستم وصل شم فعلاً

چقدر بازی خوبه مطابق انتظارم و حتماً همتون تجربه کردید وقتی نسخه اول یه فرنچایز بهتون می چسبه و بعد چندین سال نسخه دومش بازی می کنید یه حس خاص خوبی داره :D
گرافیک بازی واقعاً سورپرایزم کرد و opening اش داشتم می دیدم نمی تونستم تشخیص بدم فیلمه یا in-game ـه و وقتی کنترل سم اومد دستم فک ام افتاده بود زمین :D
تنها بدی که الان داره وصل نشدن به سرور های بازیه که یکم از لذتش کم می کنه و با هیچ dns ای هم نتونستم وصل شم فعلاً
من با رادار اوکیه برام

آقا من واقعا دارم ارض... میشم رسما از بازی
نمیتونم درک کنم بازی اینقدر خوب باشه

میام اینجا میبینم سوت و کوره اصلا دلم میگیره

جدیدا خیلی احساساتی شدم کات سین های بازی اشکمو درمیاره =((
سم خیلی دوست داشتنیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or