سبکش خیلی قشنگه
الان جانب داری نمیکنم ولی همیشه نمره رو در نظر گرفتن درست نیست منظورم اینه که سلایق متفاوته
مثلا من از DEUS EX خیلی خوشم نیومد
یا مثلا بنظر من JUST CAUSE 2 بینظیره :biggrin1:!
اینم بازی خیلی عالییه تو این سبک!
بله دیگه هرچی باشه انحصاری هست و بازی در حد تیم ملی خدا بوده فقط منتقد ها یه مشت احمق بودن !!
ايول خيلي خبر خوبي بودش ، ارزش 1200 پوينت رو نداشت كه براش صرف كرد:d
---------- نوشته در 04:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:08 PM ارسال شده بود ----------
شمايي كه فن Ps3 هستي و از Xbox 360 خوشت نمياد نظر ندي بهتره ! نمي دونم اين فن بازي ها توي انجمن هاي بازي تا كي مي خواد ادامه داشته باشه ؟!؟!
طبيعتا نظر منتقدان با نظر شخصي فرق زيادي داره
نخیر عزیز یسری مشکلات هستند که تو بازی بدیهی هست و کاملا وجود دارند و غیر قابل انکار هستند مگر اینکه بخوای چشمت رو ببندی و همینجوری بازی کنی و به به و چه چه !!
این بازی کم مشکلات نداشته وگرنه منتقد هم دل درد نداره که بیاد به بازی نمره کم بده !!
بودند بازی های بسیار عالی مثل Mark Of The Ninja که جز بهترین بازی های xbl هستند ولی به هیچ وجه Deadlight جز اونها نیست مگر اینکه فن کنسول باشی و بله دیگه !!!!!!!
دوباره نوش دارو پس از مرگه سهراب! واقعا تو کاره مدریت فروش اینا میمونه آدم پول .پول . بازم پول! تو که میخای بفروشی مثه آدم واسه PC هم زمان با کنشول بده بیرون دیگه مفت که نمیخای بدی !
عجب!
كسي كه نگفت بهترين بازي پنجاه سال اخير .....بله دیگه هرچی باشه انحصاری هست و بازی در حد تیم ملی خدا بوده فقط منتقد ها یه مشت احمق بودن !!
یکم فکر کنیم میبینیم بازی که متاش 67 هست همش 8 و 9 نگرفته !!!!
جدی گفتم:dخداوکیلی جدی گفتی این حرفو؟؟
برادر بازی رو من و چندتا از دوستام هم خریدیم از لایو کاملا هم از هر نظر ارزشش رو داشت هم از نظر گرافیکی و هم از نظر گیم پلی واقعا عالی بود!!
بازي كه ايراد خاصي نداشت ، به جزي كوتاهي بازي ، ديگه مشكل خاصي نداره
بزرگترین مشکلات بازی رو سایت ها و مجله ها گیم پلی و مبارزات بازی میدونند !! بعد میگید مشکل نداشت !!
بازی میتونه بدون نقص و ایراد باشه ولی ارزش نمره بالا رو نداشته باشه.بازی ای که نمره کم میگیره 100% ایراد داره. دیگه بدیهی تر از این موضوع چیزی وجود نداره.
الله اکبر !!بازی میتونه بدون نقص و ایراد باشه ولی ارزش نمره بالا رو نداشته باشه.