Dead Space

من که همون اولاش موندم.:(اونجا که دو تالوله مانند بزرگ تو یه قسمتی هستش ویکیشون وقتی دکمه رو میزنی میره و به دیوار روبرو میچسبه ولی اونیکی میره وبعد از چند ثانیه دوباره برمیگرده سر جای اولش.اونجا باید چکارکنم ؟:praying::praying:تو رو خدا کمک.

من که همون اولاش موندم.:(اونجا که دو تالوله مانند بزرگ تو یه قسمتی هستش ویکیشون وقتی دکمه رو میزنی میره و به دیوار روبرو میچسبه ولی اونیکی میره وبعد از چند ثانیه دوباره برمیگرده سر جای اولش.اونجا باید چکارکنم ؟:praying::praying:تو رو خدا کمک.
عزیزم یکم بیشتر توضیح بده و دقیق بگو کجاست تا برات توضیح بدم

همون اول بازی درست بعد از اونکه دوستات تو ی اون اتاق شیشهای با جونورا در گیر میشن وبعدش میری سوار اسانسور میشی درست بعد از اون اسانسوره
تو توضیحاتش مینویسه ریپلیس کن .الان کنسولم دم دست نیست که عین ملش رو بنویسم.

همون اول بازی درست بعد از اونکه دوستات تو ی اون اتاق شیشهای با جونورا در گیر میشن وبعدش میری سوار اسانسور میشی درست بعد از اون اسانسوره
ایشالا همونی باشه که من فکرش را میکنم
اگه نبود باید دقیقتر بگی
اینم اون چیزی که من فکر میکنم
دقت کرده باشی 2 تا پانل هست که این ژنراتورها را کنترل میکنه و اگه یکیش وصل باشه دومی عمل نمیکنه
شما دومین ژنراتور(اون که آخر راهرو هستش) را میزنین و به محض اینکه راه افتاد به وسیله جادو آهستش میکنین و قبل از اینکه سر جاش برسه اون یکی ژنراتور را فعال میکنین و پانل بزرگه وسطی را میزنین

سلام همان طور که آقا نوید گفتن
وقتی اون به قول شما لوله اولی رو زدید اونور اتاق هم یه پنل دیگه هست که اون رو هم بزنید و وقتی لوله خارج شد دکمه LT+X رو به سمت اون لوله که در حال خارج شدن هست بزنید و بعد به طرف پنل وسطی بروید و ادامه ...

آخرین ویرایش:
سلام
منم این بازی رو دیگه فکر کنم تا اخراش رفتم:دی
تا اینجا به نظرم صدا گذاری از همه جیزهای دیگه تو بعضی جاها بهتر عمل کرده
گیم پلی هم بد نیست در کل بازی خوبی بود به نظر من:cheesygri:biggrin1:

چه قدر جواب ادم رو اینجا سریع میدن ! :(
حدود 7 - 8 دقیقه باید دووم بیاری
برای اینکه موفق شی سعی کن اونایی را بزنی که به سمت شیشه میان چون اینا درصد بیشتری نسبت به بقیه کم میکنن
اگه هم تونستی بالای 50 درصد نگه داری یه Achievement باز میکنه

بازيش خيلي خوفه!:eek::biggrin1:
الان چپتر 3 رو تموم كردم. (1/4 بازي رو:biggrin1:)
ولي خداييش خيلي ترسناكه!!! من كه يه جاهاييش ... :biggrin1: (آره:biggrin1:)
خيلي هم از بازيهاي ديگه تقليد كرده. بيشتر از RE4,Bioshock و Doom 3. ولي تقليدش در جهت مثبت بوده.:biggrin1:
گرافيكشم خيلي توپه.:love:
من بهش 9.0 ميدم.

مستر نوید ! خیلی ممنونم ازت اما 2.30 سانیه بیشتر نبود نه 8 دقیقه !!!!!!!!!!
من میدونستم که 8 دقیقه نیست . ما اگه میگفتم 2:30 شما همون اولای کار تموم Shield خودت را از دست میدادی
گفتم 8 دقیقه که آماده باشی:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or