این بازی بیشتر اکشنه تا ترسناک.نمیدنم بازم بترسی یانه ولی من به شخصه اصلا نترسیدم.بازی سوم شخصه و دوربین بازی مثل re 4 و 5 هستشدوستان من نمیتونم بازی ترسناک بازی کنم . این بازی چقدر ترسناکه تو چه سبکیه ؟
برو چند تا تریلر از بازی ببین
این بازی بیشتر اکشنه تا ترسناک.نمیدنم بازم بترسی یانه ولی من به شخصه اصلا نترسیدم.بازی سوم شخصه و دوربین بازی مثل re 4 و 5 هستشدوستان من نمیتونم بازی ترسناک بازی کنم . این بازی چقدر ترسناکه تو چه سبکیه ؟
http://symphonyofnoise.com/binv2/listen02/02.Nonpoint.-.In.The.Air.Tonight.mp3کسی آهنگ لانچ تریلر بازی رو داره؟
بازی رو میخوام شروع کنم، به نظرتون به صورت Co Op اول انجامش بدم یا Single؟
شما اول برو ببين معني آشغال به تمام معنا چي ميشه بعد بيا نظرات گوهربارتو اعلام كن.درود خوب بازی را تمام کردم می خواستم به باز ی بد نمره ای بدم چون مشکلاتش خیلی خیلی زیاد بود از مراحل تکراری بگیر باگ و ...............................ولی اینجوری بگم بهتر هست بازی برا من به 2 قسمت تقسیم شد ازچیتر 1 تا 14 ی اشغال تمام معنا بی نهایت تکراری هی برو از این اتاق تو اون اتاق و فلان چیز پیدا کن و با 4 تا دشمن تکراری مبارزه یا فرار کن ازدستشون اما زا چیتر 14 یا بهتر بگم 15 بازی واقعا برام عالی شد و دیگه مراحل به هیچ عنوان حس تکرار ی بودن را برام نداشت !باز هم تاکید می کنم از چیتر 14 به بعد عالی شد برام اما باس اخر بی نهایت راحت و ابکی بود
ای کاش بقیه مراح لرا هم مانند مراحل اخر می ساختن که خیلی جذاب بود
با این حساب من بهش نمره 7 را می دم اون هم فقط بخاطر اینکه چندین مرحله اخر برام جذاب بود
شما میشه به شیوهای منطقی توضیح بدید چطور یه بازی که بخش عمدش از نظرتون آشغال به تمام معناست، موفق به کسب نمره 7 ازتون میشه.درود خوب بازی را تمام کردم می خواستم به باز ی بد نمره ای بدم چون مشکلاتش خیلی خیلی زیاد بود از مراحل تکراری بگیر باگ و ...............................ولی اینجوری بگم بهتر هست بازی برا من به 2 قسمت تقسیم شد ازچیتر 1 تا 14 ی اشغال تمام معنا بی نهایت تکراری هی برو از این اتاق تو اون اتاق و فلان چیز پیدا کن و با 4 تا دشمن تکراری مبارزه یا فرار کن ازدستشون اما زا چیتر 14 یا بهتر بگم 15 بازی واقعا برام عالی شد و دیگه مراحل به هیچ عنوان حس تکرار ی بودن را برام نداشت !باز هم تاکید می کنم از چیتر 14 به بعد عالی شد برام اما باس اخر بی نهایت راحت و ابکی بود
ای کاش بقیه مراح لرا هم مانند مراحل اخر می ساختن که خیلی جذاب بود
با این حساب من بهش نمره 7 را می دم اون هم فقط بخاطر اینکه چندین مرحله اخر برام جذاب بود
به نظر از ديسك ها هستش ببين نصب ميشه رو هارد يا نهاقا من چپتر 13 اوجایی که ایزاک اون کابلارو میندازه میخاد بره از یخها بالا گیر میکنه پیغام ریستارت کنسول واینکه دیسکو تمیز کن میده
در ضمن برنر مکس هست دیویدی ها
حالا باید برم دوباره دی وی دی2 بگیرم یا اشکات از کنسوله
شما میشه به شیوهای منطقی توضیح بدید چطور یه بازی که بخش عمدش از نظرتون آشغال به تمام معناست، موفق به کسب نمره 7 ازتون میشه.
بعد یک توضیح اجمالی هم در باب دیدگاهتون نسبت به تکراری بودن بازیهای TPS بدید هم که دیگه چه بهتر. چون اگه بخوایم با منطق شما پیش بریم، بازی کردن رو هم میشه زل زدن به نمایشگر و زدن دکمه خلاصه کرد.
بازی به عنوان یک انچارتد، چطوره از نظر شما؟بازی بسیار هم عالیست
ولی نه به عنوان یک dead space...
سلام دوستان من همون اولاش گیر کردم:dنفر دومی که باهاش میریم لباس میپوشه بعد میره تو خلسع بعد دیگه جایی نمیشه رفت