Dead Space 3 | Xbox 360

دوستان من نمیتونم بازی ترسناک بازی کنم . این بازی چقدر ترسناکه تو چه سبکیه ؟
این بازی بیشتر اکشنه تا ترسناک.نمیدنم بازم بترسی یانه ولی من به شخصه اصلا نترسیدم.بازی سوم شخصه و دوربین بازی مثل re 4 و 5 هستش
برو چند تا تریلر از بازی ببین

درود خوب بازی را تمام کردم می خواستم به باز ی بد نمره ای بدم چون مشکلاتش خیلی خیلی زیاد بود از مراحل تکراری بگیر باگ و ...............................ولی اینجوری بگم بهتر هست بازی برا من به 2 قسمت تقسیم شد ازچیتر 1 تا 14 ی اشغال تمام معنا بی نهایت تکراری هی برو از این اتاق تو اون اتاق و فلان چیز پیدا کن و با 4 تا دشمن تکراری مبارزه یا فرار کن ازدستشون اما زا چیتر 14 یا بهتر بگم 15 بازی واقعا برام عالی شد و دیگه مراحل به هیچ عنوان حس تکرار ی بودن را برام نداشت !باز هم تاکید می کنم از چیتر 14 به بعد عالی شد برام اما باس اخر بی نهایت راحت و ابکی بود
ای کاش بقیه مراح لرا هم مانند مراحل اخر می ساختن که خیلی جذاب بود
با این حساب من بهش نمره 7 را می دم اون هم فقط بخاطر اینکه چندین مرحله اخر برام جذاب بود

بازی رو میخوام شروع کنم، به نظرتون به صورت Co Op اول انجامش بدم یا Single؟

اگه میخای dead space بازی کنی اونم نصفه و نیمه برو سینگل بازی کن . اگه میخای یه بازی دیگه بازی کنی و صرفا چند نفر رو کشته باشی و بازی رو تموم کنی کوآپ بازی کن :دی

اگه بازی اکشن میشد میگفتین مثل قبلیاش نیست،آشغال شده،به درد نمیخوره و از این حرفا...درست مثل رزیدنت اویل...
حالا که مثل قبلیاشه میگین تکراری شده،دیگه به درد نمیخوره،باید تغییر میکرد و...درست مثل COD...
کلا ایرانیا دنبال اینن که یک چیزی بگن و اظهار نظر کنن،
من تازه DVD اول بازیو تموم کردم،به عنوان یک فن قدیمی به شدت راضیم از این بازی و تمام انتظارات منو بر آورده کرد

اقا من چپتر 13 اوجایی که ایزاک اون کابلارو میندازه میخاد بره از یخها بالا گیر میکنه پیغام ریستارت کنسول واینکه دیسکو تمیز کن میده
در ضمن برنر مکس هست دیویدی ها
حالا باید برم دوباره دی وی دی2 بگیرم یا اشکات از کنسوله:-s

درود خوب بازی را تمام کردم می خواستم به باز ی بد نمره ای بدم چون مشکلاتش خیلی خیلی زیاد بود از مراحل تکراری بگیر باگ و ...............................ولی اینجوری بگم بهتر هست بازی برا من به 2 قسمت تقسیم شد ازچیتر 1 تا 14 ی اشغال تمام معنا بی نهایت تکراری هی برو از این اتاق تو اون اتاق و فلان چیز پیدا کن و با 4 تا دشمن تکراری مبارزه یا فرار کن ازدستشون اما زا چیتر 14 یا بهتر بگم 15 بازی واقعا برام عالی شد و دیگه مراحل به هیچ عنوان حس تکرار ی بودن را برام نداشت !باز هم تاکید می کنم از چیتر 14 به بعد عالی شد برام اما باس اخر بی نهایت راحت و ابکی بود
با این حساب من بهش نمره 7 را می دم اون هم فقط بخاطر اینکه چندین مرحله اخر برام جذاب بود
شما اول برو ببين معني آشغال به تمام معنا چي ميشه بعد بيا نظرات گوهربارتو اعلام كن.
دد اسپيس هايه قبلي فكر كنم از اتاق ميرفتن به فضا و از فضا سرراست ميومدن تواتاق كه اين اتاق به اتاق شده عجب انتقادي كردي.

شما میشه به شیوه‌ای منطقی توضیح بدید چطور یه بازی که بخش عمدش از نظرتون آشغال به تمام معناست، موفق به کسب نمره 7 ازتون میشه. :-/
بعد یک توضیح اجمالی هم در باب دیدگاهتون نسبت به تکراری بودن بازی‌های TPS بدید هم که دیگه چه بهتر. چون اگه بخوایم با منطق شما پیش بریم، بازی کردن رو هم میشه زل زدن به نمایشگر و زدن دکمه خلاصه کرد.

اقا من چپتر 13 اوجایی که ایزاک اون کابلارو میندازه میخاد بره از یخها بالا گیر میکنه پیغام ریستارت کنسول واینکه دیسکو تمیز کن میده
در ضمن برنر مکس هست دیویدی ها
حالا باید برم دوباره دی وی دی2 بگیرم یا اشکات از کنسوله:-s
به نظر از ديسك ها هستش ببين نصب ميشه رو هارد يا نه

شما میشه به شیوه‌ای منطقی توضیح بدید چطور یه بازی که بخش عمدش از نظرتون آشغال به تمام معناست، موفق به کسب نمره 7 ازتون میشه. :-/
بعد یک توضیح اجمالی هم در باب دیدگاهتون نسبت به تکراری بودن بازی‌های TPS بدید هم که دیگه چه بهتر. چون اگه بخوایم با منطق شما پیش بریم، بازی کردن رو هم میشه زل زدن به نمایشگر و زدن دکمه خلاصه کرد.

بازی بسیار هم عالیست
ولی نه به عنوان یک dead space...

سلام دوستان من همون اولاش گیر کردم:d
نفر دومی که باهاش میریم لباس میپوشه بعد میره تو خلسع بعد دیگه جایی نمیشه رفت

باید بری به طرف یک در روش یک هندل آبیه با کینسیس بار اول درومیگیری بار دوم بزن می چرخه باز میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or