Dead Space 2 | PC [پست اول خوانده شود]

هرگونه پست با مضمون مشکل در مورد کرک و دیگر مشکلات مانند مشکلات گرافیکی و نصب بازی باید در تاپیک مربوطه پیگیری شود. در غیر این صورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

مشکلات Dead Space 2(کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

با تشکر از همکاری شما.
dead-space-2-300x300.jpg

Visceral Games
EA GAMES
ACTION
TBA 2011​

با توجه به حتمی شدن نسخه ی PC دیدم جای این تاپیک خالیه!
- این قسمت سه سال بعد از شماره اول بازی و دریک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ به نام Sprawl اتفاق میفتد.

- ایستگاه Sprawl مدت زیادی است که در مخروبه های یکی از قمرهای سیاره زحل ساخته شده است. سفینه ی ایشیمورا (سفینه ای که داستان شماره اول بازی در آنجا اتفاق افتاد) در مقابل این شهر بسیار بسیار کوچک است. این شهر از قسمتهای مختلفی مانند مناطق دولتی، سازمانی و مناطق عمومی، مراکز خرید، مدارس و کلیساها تشکیل شده است.

- در شماره دوم عناصر ترس حتی بیشتر از قبل شده و از قرار معلوم آیزاک با موقعیت ها و باس های وحشتناک و غیر ممکنی روبرو خواهد شد.

- به گفته سازندگان قدم گذاشتن آیزاک بهتر و کمی سریعتر از قبل شده است.

- آیزاک این بار علاوه بر معلق شدن میتواند در میان فضا به جهت های مختلف حرکت کند. او در این حالت قادر به استفاده از اسلحه نیز خواهد بود.

- اسلحه و دشمنان جدیدی به بازی اضافه میشوند. یکی از دشمنان جدید در بازی بچه های مُرده، لخت و بی لب (البته دندانهایشان کاملا معلوم است!) هستند که با چنگال هایشان شما را به سمت مرگ هدایت میکنند! دشمنان دیگر، موجوداتی گازانبر به دست که با چیزی شبیه به یک زبان بزرگ میتوانند شما را به سمت خود بکشند!، اسکلتها و همچنین موجوداتی که در خفا حرکت میکنند و ناگهانی شما را در گوشه ای گیر می اندازند!
از اسلحه ی جدید بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد.

- و بله! بالاخره این بار شاهد صحبت کردن آیزاک خواهیم بود!! آیزاک در شماره دوم به معنای واقعی معرفی و در کل شخصیت پردازی بهتری از آیزاک ارائه خواهد شد.

- مهمترین قسمت اضافه شدن مولتی پلیر در بازی است! به گفته یکی از سازندگان " این مود واقعا جذاب است. شما در مقابل نکرومورف هایی که توسط انسان کنترل میشود قرار میگیرید."

با تشکر Dreadlord , Dr.ДядsЙ.

[ [/

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
اخه چرا ؟؟؟چرا این بازی اخرش باید اینطوری تموم شه؟؟؟
تمام لحظات بازی قشنگ بود الا این اخر کاری این اخرش چی بود چیشد ؟کجارفت؟
زدن این بازی رو خراب کردن)x)x)xنسخه یکشو من داستانش بیشتر خوشم اومد
رییس اخر بازی منو یاد اخرfear2انداخت.
گیم اسپات به نسخه قبلی این بازی داده بود9حالاداده8.5حالا که رفتم اخرش فهمیدم چرا داده 8.5.

اخه چرا ؟؟؟چرا این بازی اخرش باید اینطوری تموم شه؟؟؟
تمام لحظات بازی قشنگ بود الا این اخر کاری این اخرش چی بود چیشد ؟کجارفت؟
زدن این بازی رو خراب کردن)x)x)xنسخه یکشو من داستانش بیشتر خوشم اومد
رییس اخر بازی منو یاد اخرfear2انداخت.
گیم اسپات به نسخه قبلی این بازی داده بود9حالاداده8.5حالا که رفتم اخرش فهمیدم چرا داده 8.5.
عمو خیلی داری تند میری دیگه.....
آخه بازی به این قشنگی.
پایانش چی کم داشت؟ اکشن نبود؟؟؟؟! یا رمانتیک نبود؟؟؟؟ ! یا شایدم سینمایی نبود؟؟!
بابا چرا الکی چپ میوفتی باهاش.
آخه هرچقدر آدم سلیقش فرق کنه دیگه تو این یه مورد........
ای بابا..................................#:-s
آخه حیف نیست ذهنیت کسی که بازی نکرده هنوز اینطور خراب بشه درمورد بازی؟؟

آخرین ویرایش:
عمو خیلی داری تند میری دیگه.....
آخه بازی به این قشنگی.
پایانش چی کم داشت؟ اکشن نبود؟؟؟؟! یا رمانتیک نبود؟؟؟؟ ! یا شایدم سینمایی نبود؟؟!
بابا چرا الکی چپ میوفتی باهاش.
آخه هرچقدر آدم سلیقش فرق کنه دیگه تو این یه مورد........
ای بابا..................................#:-s
آخه حیف نیست ذهنیت کسی که بازی نکرده هنوز اینطور خراب بشه درمورد بازی؟؟

رییس اخرش اصلا معلوم نبود چی بود فکر کنم طرف حدودای یه گرم حشیش کشیده بود داشت تو ذهنیاتش با یه رییس مبارزه میکرد!!!این ضعیفه معلوم نبود زنش بود یا تو توهماتش بود .از داستانهایی که دیگه زیادی میرن تو عالم هپروت اصلا خوشم نمیاد .یه جاش که اصلا ایزک تو دستگاه یه میخ طویله رفت تو چشمش این چطوری بود کور نشد .داستان بازی باید یکمی واقعی وعلمی باشه نه بره تو توهمات مثل fear2یکم دیگه زیادهی هپروتیش کرده بودن.یکش واقعن زمان خودش ترکوند از همه لحاظ.

لطفا داستان را درون اسپویلر قرار دهید

رییس اخرش اصلا معلوم نبود چی بود فکر کنم طرف حدودای یه گرم حشیش کشیده بود داشت تو ذهنیاتش با یه رییس مبارزه میکرد!!!این ضعیفه معلوم نبود زنش بود یا تو توهماتش بود .از داستانهایی که دیگه زیادی میرن تو عالم هپروت اصلا خوشم نمیاد .یه جاش که اصلا ایزک تو دستگاه یه میخ طویله رفت تو چشمش این چطوری بود کور نشد .داستان بازی باید یکمی واقعی وعلمی باشه نه بره تو توهمات مثل fear2یکم دیگه زیادهی هپروتیش کرده بودن.یکش واقعن زمان خودش ترکوند از همه لحاظ.
خب دیگه خودت داری جواب خودت رو میدی عزیز.
اون باس آخر یه چیزی بین واقعیت و خیال بود به همین دلیل جسم مشخصی نداشت .
لابد اگه میومدن یه باس میزاشتن که مثل باقلوا واضح بود میگفتی این که تو خیالات بود پس چطور اینقدر واظح میبینه.
خلاصه کسی که با یه بازی چپ میوفته دیگه هر طرفو که بگیری یه بهونه دیگه جور میکنه و میگه نظر شخصی یوده و ....
فکر نکنم جز شما کسی با داستان زیبا و گیرای بازی مشکل داشته باشه.
درضمن ایزاک نبود که میرفت تو عالم هپروت. این عالم هپروت بود که میومد سراغ ایزاک بیچاره.:d
آخه پایان از این سینمایی تر دیده بودی.؟؟؟؟؟

لطفا داستان را درون اسپویلر قرار دهید
نگو عزیز من چطور وقتی هنوز شما نمیدونی اون زنه کی بود و از داستان سر در نیاوردی، میای تهمت میزنی که داستان بازی فلان بود؟! اتفاقا برخلاف شمار اول که خیلی داستانش گنگ و مبهم بود و برای هر اتفاقش چهل تا نظریه طرفدارا میدادن بیرون، اینبار خیلی از چیزا روشن شده بود از جمله همین مسئله ای که شما بهش اشاره کردی. من توی خیلی از نقدها هم دیدم که از نکته به عنوان یه نکته مثبت نام برده بودن. خودمم شخصا از داستان واقعا لذت بردم چون برخلاف اکثر بازیهای دیگه، داستانی پر محتوا داره که تو رو به فکر کردن وادار میکنه. فقط کافیه یه سر به فروماش بزنی تا ببینی چجوری ملت تو کف داستانش موندن.

• Like
Reactions: GAMERSINA
نگو عزیز من چطور وقتی هنوز شما نمیدونی اون زنه کی بود و از داستان سر در نیاوردی، میای تهمت میزنی که داستان بازی فلان بود؟! اتفاقا برخلاف شمار اول که خیلی داستانش گنگ و مبهم بود و برای هر اتفاقش چهل تا نظریه طرفدارا میدادن بیرون، اینبار خیلی از چیزا روشن شده بود از جمله همین مسئله ای که شما بهش اشاره کردی. من توی خیلی از نقدها هم دیدم که از نکته به عنوان یه نکته مثبت نام برده بودن. خودمم شخصا از داستان واقعا لذت بردم چون برخلاف اکثر بازیهای دیگه، داستانی پر محتوا داره که تو رو به فکر کردن وادار میکنه. فقط کافیه یه سر به فروماش بزنی تا ببینی چجوری ملت تو کف داستانش موندن.

بابا این که همون زنش بود که تو یکش خود کشی کرد من میگم این روحه جریانش چیبود؟
اینم که میگی از داستان یکش خبر نداری باید به اطلاعتون برسونم بنده یکی از فنهای 18سیلندر این بازی هستم.

آخرین ویرایش:
خب دیگه خودت داری جواب خودت رو میدی عزیز.
اون باس آخر یه چیزی بین واقعیت و خیال بود به همین دلیل جسم مشخصی نداشت .
لابد اگه میومدن یه باس میزاشتن که مثل باقلوا واضح بود میگفتی این که تو خیالات بود پس چطور اینقدر واظح میبینه.
خلاصه کسی که با یه بازی چپ میوفته دیگه هر طرفو که بگیری یه بهونه دیگه جور میکنه و میگه نظر شخصی یوده و ....
فکر نکنم جز شما کسی با داستان زیبا و گیرای بازی مشکل داشته باشه.
درضمن ایزاک نبود که میرفت تو عالم هپروت. این عالم هپروت بود که میومد سراغ ایزاک بیچاره.:d
آخه پایان از این سینمایی تر دیده بودی.؟؟؟؟؟

مرد مومن من یکی از فنای دو اتیشه این سری سبک بازی ها هستم دلیل اینکه دارم انتقاد میکنم اخه تا حالا چندین بازی رو تو این سبک تموم کردم.

• Like
Reactions: 8030
قبلا یه توضیح مختصر درباره داستان شماره اول نوشتم. اینو بخون.
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1260574&postcount=75
ظاهرا لازمه که داستان این شماره رو هم بنویسم. حسش افتاد:d باید یه سری توضیحات کامل دربارش بدم.

اقا دمت گرم روشنمون کردی بدطور این بازی تو نسخه دومش تو ذوقم زد که با توضیحات شما دوباره اومیدوار شدم.پس این توهمات بخاطر بنگ نبوده دلیل داشته عجب:)););)

dead space 1 چیز دیگه ای بود .این یکی هیچ وقت جای اونو نمی تونه بگیره.......باید می دادن یه تیم حرفه ای تر اونو می ساخت.با دیدن بازی حالم گرفته شد........به هر حال.. کسی می دونه چه جوری میشه dead space 2 را با ,fps=60, vsync=on بازی کرد؟

dead space 1 چیز دیگه ای بود .این یکی هیچ وقت جای اونو نمی تونه بگیره.......باید می دادن یه تیم حرفه ای تر اونو می ساخت.با دیدن بازی حالم گرفته شد........به هر حال.. کسی می دونه چه جوری میشه dead space 2 را با ,fps=60, vsync=on بازی کرد؟
درسته که دوست داشتن بازی سلیقه ای هستش و نظر تمام افراد محترم هستش اما خوب اینکه این تیم را غیر حرفه ای میبینین ( با توجه به بازی ) کمی کم لطفی به بازی کردین

• Like
Reactions: Genesis
هیچ کس نیست جواب بده ؟

چپتر دوازده رو هيچكش سيو نداره !!!
يادم نيست كجا بود
اما فقط يادمه 11 تموم ميشد يك اكشن خيلي تند و تيز داشت كه چپتر 12 بود بعد بلافاصله وارد چپتر 13 ميشد !!! ;)
اصلا جوري نيست كه جاي سيو باشه يا چيز ديگه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or