Dead Space 2 | PC [پست اول خوانده شود]

هرگونه پست با مضمون مشکل در مورد کرک و دیگر مشکلات مانند مشکلات گرافیکی و نصب بازی باید در تاپیک مربوطه پیگیری شود. در غیر این صورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.

مشکلات Dead Space 2(کرک,نصب,مشکلات گرافیکی و ...)

با تشکر از همکاری شما.
dead-space-2-300x300.jpg

Visceral Games
EA GAMES
ACTION
TBA 2011​

با توجه به حتمی شدن نسخه ی PC دیدم جای این تاپیک خالیه!
- این قسمت سه سال بعد از شماره اول بازی و دریک ایستگاه فضایی بسیار بزرگ به نام Sprawl اتفاق میفتد.

- ایستگاه Sprawl مدت زیادی است که در مخروبه های یکی از قمرهای سیاره زحل ساخته شده است. سفینه ی ایشیمورا (سفینه ای که داستان شماره اول بازی در آنجا اتفاق افتاد) در مقابل این شهر بسیار بسیار کوچک است. این شهر از قسمتهای مختلفی مانند مناطق دولتی، سازمانی و مناطق عمومی، مراکز خرید، مدارس و کلیساها تشکیل شده است.

- در شماره دوم عناصر ترس حتی بیشتر از قبل شده و از قرار معلوم آیزاک با موقعیت ها و باس های وحشتناک و غیر ممکنی روبرو خواهد شد.

- به گفته سازندگان قدم گذاشتن آیزاک بهتر و کمی سریعتر از قبل شده است.

- آیزاک این بار علاوه بر معلق شدن میتواند در میان فضا به جهت های مختلف حرکت کند. او در این حالت قادر به استفاده از اسلحه نیز خواهد بود.

- اسلحه و دشمنان جدیدی به بازی اضافه میشوند. یکی از دشمنان جدید در بازی بچه های مُرده، لخت و بی لب (البته دندانهایشان کاملا معلوم است!) هستند که با چنگال هایشان شما را به سمت مرگ هدایت میکنند! دشمنان دیگر، موجوداتی گازانبر به دست که با چیزی شبیه به یک زبان بزرگ میتوانند شما را به سمت خود بکشند!، اسکلتها و همچنین موجوداتی که در خفا حرکت میکنند و ناگهانی شما را در گوشه ای گیر می اندازند!
از اسلحه ی جدید بازی هم میتوان به Javelin Gun اشاره کرد.

- و بله! بالاخره این بار شاهد صحبت کردن آیزاک خواهیم بود!! آیزاک در شماره دوم به معنای واقعی معرفی و در کل شخصیت پردازی بهتری از آیزاک ارائه خواهد شد.

- مهمترین قسمت اضافه شدن مولتی پلیر در بازی است! به گفته یکی از سازندگان " این مود واقعا جذاب است. شما در مقابل نکرومورف هایی که توسط انسان کنترل میشود قرار میگیرید."

با تشکر Dreadlord , Dr.ДядsЙ.

[ [/

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: kamyy
اگه Custom رو انتخاب كني مي توني آپشن هاي گرافيك رو دستي عوض كني در ضمن آنتي هم داره فقط روشن و خاموش مي شه.

من اينو نميدونستم :-/

البته وقتي همون رو باري روي very high طبيعتا همه اپشن هارو فعال ميكنه ديگه

يكي از نكات منفي بازي كه تو شماره قبل نبود اينه كه نكرومورف ها سريع ناپديد ميشن !
البته وقتي تعداد از دو تا بالاتر ميره
يعني سهتا نكرو تو بازي باشن اولي رو بكشي جنازش زود غيب ميشه و دوتاي ديگه باقي ميمونن حالا حالاها !!

آخرین ویرایش:
من از قسمت اول خیلی خوشم نیومد
اینم مثل همونه؟

نه به اون صورت
خيلي خيلي بهبود پيدا كرده
زياد شبيه نسخه يك نيست جز موجودات و روند بازي
وگرنه محيط تغييرات محيط و حركت هاي كاراتكر بازي و روند پيش رفتن بازي و تنوع محيط ها خيلي عالي شده

من تا الان 4 چپتر پيش رفتم و حس تكرار ندارم !

ولي از جنبه ي ترسناكي در مقابل يكش حرفي برا زدن نداره به اون صورت
و فرق ديگه اينكه حملاتشون اكثرا تركيبي شده
توي قبلي نهايت يكي دو مدل نكرومرف همزمان حمله ميكردن
اما من تا اين چپتر چهار نوع موجود با هم رو هم ديدم

Level دوم سوييت ايزاك :

syloepwwk8hbq61f9t2.jpg

1hxrsrfh1atmno8zwdvc.jpg

و يه نكرومورف جديد:
اين يكي واقعا منو ترسوند
اولا در تعداد بالا حمله ميكنن، دوم اينكه خيلي باهوش هستن
يعني به محض ديدن نقطه تاريك ميدون ميرن توش قايم ميشن بعد پشت ديوار ها قايم ميشن از لاي ديوار نگاه ميكنن ببينن شرايطت چطوريه بعد به موقع حمله ميكنن
انقدرم جيغ ميزنن گيج ميشي نميفهمي از كدوم ور دارن ميان :d

8esva39127ze86cp3bav.jpg

واقعا نور پردازي اين بازي عاليه به نظر من فقط آلن ويك مي تونه رقيب اين بازي باشه تو اين زمينه تو عكس زير مي تونيد ببينيد.

اينم يه عكس تو يه وضعيت نا متعارف
viewer.php
[/URL][/IMG]
متاسفانه بعد از گرفتن اين عكس آيزاك تيكه پاره شد.
يه برتري كه نسبت به نسخه قبل داره اينه كه خيلي سينمايي تر شده و به نظرم خيلي هم قشنگ كارگردانيش كردن.

البته از اينم نگذريم كه همچنان بازي باگ زياد داره !!!!!
از رد شدن دست و پاي جونور ها از لاي در و ديوار ها تا لرزيدن جنازه ها و اينها !!
از كنار يارو رد ميشي همينطوري كشيده ميشه رو زمين دنبالت
ما ميخوري به ميز كتاب روش يهو 50 متر پرت ميشه بالا :d

این مربوط می شه به خوب optimize نشدن فیزیک بازی و همچنین بر می گرده به key frame هایی که برای کاراکترها در انیمیشن اون ها به کار برده شده که با فیزیک بازی تطابق نداره و یک سری باگ که بعدا حتما رفع خواهد شد با یک وصله :d

البته از اينم نگذريم كه همچنان بازي باگ زياد داره !!!!!
از رد شدن دست و پاي جونور ها از لاي در و ديوار ها تا لرزيدن جنازه ها و اينها !!
از كنار يارو رد ميشي همينطوري كشيده ميشه رو زمين دنبالت
ما ميخوري به ميز كتاب روش يهو 50 متر پرت ميشه بالا :d
ای بابا کوروش جان اصل ول کردی چسبیدی به فرع بابا من تا اینجا اینقدر چیز های خوب و جالب تو بازی دیدم که کلا بی خیال این مواردی که تو می گی شدم البتهزیاد هم تو چشم نمی ایند

ای بابا کوروش جان اصل ول کردی چسبیدی به فرع بابا من تا اینجا اینقدر چیز های خوب و جالب تو بازی دیدم که کلا بی خیال این مواردی که تو می گی شدم البتهزیاد هم تو چشم نمی ایند

خب حسين جون من ده تا كامنت در مورد نقاط قوت زدم يه كوچولو هم برا نقاط ضعف !
بايد گفت ديگه همه شو :d

نه به اون صورت
خيلي خيلي بهبود پيدا كرده
زياد شبيه نسخه يك نيست جز موجودات و روند بازي
وگرنه محيط تغييرات محيط و حركت هاي كاراتكر بازي و روند پيش رفتن بازي و تنوع محيط ها خيلي عالي شده

من تا الان 4 چپتر پيش رفتم و حس تكرار ندارم !

ولي از جنبه ي ترسناكي در مقابل يكش حرفي برا زدن نداره به اون صورت
و فرق ديگه اينكه حملاتشون اكثرا تركيبي شده
توي قبلي نهايت يكي دو مدل نكرومرف همزمان حمله ميكردن
اما من تا اين چپتر چهار نوع موجود با هم رو هم ديدم

اتفاقا اصلا نسبت به شماره ی یکش تغییر نکرده ! ( تغییراش خیلی کم ان .) کلا حرکت روی هوا رو میتونیم بگیم بزرگترین نکته ی اضافه شده است .

اتفاقا اصلا نسبت به شماره ی یکش تغییر نکرده ! ( تغییراش خیلی کم ان .) کلا حرکت روی هوا رو میتونیم بگیم بزرگترین نکته ی اضافه شده است .

تغيير چيه خب؟
اوني كه شما گفتي بهش اضافه شده !
تغيير اوناييه كه من گفتم !
--------------------------------

تغيير چيه خب؟
اوني كه شما گفتي بهش اضافه شده !
تغيير اوناييه كه من گفتم !
--------------------------------

نه دیگه ! شما گفتی خیلی خیلی بهتر شده ! ولی مینگینه نمره های بازی مثل شماره ی قبله .پس بهتر نشده .
کلا بازی تغییر نکرده ! همه چی مثل قبله ( نه همه چی ! یعنی بیشتر چیزها ! ) .

نه دیگه ! شما گفتی خیلی خیلی بهتر شده ! ولی مینگینه نمره های بازی مثل شماره ی قبله .پس بهتر نشده .
کلا بازی تغییر نکرده ! همه چی مثل قبله ( نه همه چی ! یعنی بیشتر چیزها ! ) .

آره هسته اصلی بازی مثل نسخه قبله که یه سری المان ها بهش اضافه شده
معلومه با اون موفقیت شماره یک هیچوقت نمیان تغییرات اساسی تو بازی اعمال کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or