Dead Rising

واقعاً خيلی عجيبه که اين بازی از gamespot تو گرافيک نمره 8 گرفته بعد ghost recon نمره
10....من فکر کنم gamespot سره ناسازگاری داره با اين کپکام....
واقعاً بعضی جلوه هاش خيره کنندست !!!:eek:
يه سؤال....
اونجا که مینويسه image the monitor من بايد چيکار کنم؟؟؟
يه بار از کل صفهه عکس انداختم..يه دمو امد که تموم شد...ولی باز بعد از اون دمو
مینويسه image the monitor ..حالا بايد چيکار کنم؟
عکس هم میندازم نمیشه !!:(

واقعاً خيلی عجيبه که اين بازی از gamespot تو گرافيک نمره 8 گرفته بعد ghost recon نمره
10....من فکر کنم gamespot سره ناسازگاری داره با اين کپکام....
واقعاً بعضی جلوه هاش خيره کنندست !!!:eek:
يه سؤال....
اونجا که مینويسه image the monitor من بايد چيکار کنم؟؟؟
يه بار از کل صفهه عکس انداختم..يه دمو امد که تموم شد...ولی باز بعد از اون دمو
مینويسه image the monitor ..حالا بايد چيکار کنم؟
عکس هم میندازم نمیشه !!:(

باید صبر کنی سر ساعت یه دمو نشون میده که دکتر بارنابی رو دارن بزور میبرن و ماموریت جدید شروع میشه
تا حالا کسی این بازی رو تموم کرده؟

اون زنه که تو جعبه بود يارو میخواست با شمشير فرو کنه توش
اونجا من حواسم نبود بايد زنرو نجات بدم....بعد از چند دقيقه ديدم 2 نفر مردن و 3 4 تا از عملياتام
رنگ قرمز خورد بهش...بد بختيم ايينه که برداشتم save کردم......حالا مشکلی که به وجود
نمیياد؟؟

اونجا من حواسم نبود بايد زنرو نجات بدم....بعد از چند دقيقه ديدم 2 نفر مردن و 3 4 تا از عملياتام
رنگ قرمز خورد بهش...بد بختيم ايينه که برداشتم save کردم......حالا مشکلی که به وجود
نمیياد؟؟
نه مشکلی پیش نمیاد فقط اون ماموریت ها رو از دست دادی.(دیگه فاتحه اونا رو بخون چون برای انجام دادنشون باید بازی رو از اول شروع کنی!):biggrin1:
فقط مواظب باش اون آبی ها رو از دست ندی چون اگه وقتشون تموم شد دیگه اجباراً باید از اول بازی کنی ! (اونایی که زرده خارج از خط داستانیه و زیاد مهم نیستن)

نمیياد؟؟

نه مشکلی پیش نمیاد فقط اون ماموریت ها رو از دست دادی.(دیگه فاتحه اونا رو بخون چون برای انجام دادنشون باید بازی رو از اول شروع کنی!):biggrin1:
فقط مواظب باش اون آبی ها رو از دست ندی چون اگه وقتشون تموم شد دیگه اجباراً باید از اول بازی کنی ! (اونایی که زرده خارج از خط داستانیه و زیاد مهم نیستن)

میبخشید ها میشه به من بگید این زرد و قرمز چیه که دارید میگید؟!
اگه منظورتون اون ستونه ماموریت که به مرور کم میشه و رنگش عوض میشه که با این چیزایی که شما میگین کلی فرق داره
ماموریت اصلی اوناییه که تو case هست و اونا هم زمان انجام دارن اول ابین و به مرور زرد و قرمز میشن

در اصل...اصليترين مأموريت ما اون علامت سوأل هاست ديگه؟ که بايد بريم انجام بديم
اگه کسی بمیره که مشکلی به وجود نمیآد به اون صورت؟

در اصل...اصليترين مأموريت ما اون علامت سوأل هاست ديگه؟ که بايد بريم انجام بديم
اگه کسی بمیره که مشکلی به وجود نمیآد به اون صورت؟

ببین وقتی سمت چپ d پد رو کلیک کنی ماموریت ها نشون داده میشن که بعضی هاشون اصلیه و بعضی فرعی اونایی که مربوط به case هستن اصلیه
اگه کسی بمیره مشکلی پیش نمیاد ولی بعضی اتفاقا رو از دست میدی
من دوست دارم یه بازی رو کامل بازی کنم و همه رمز و رازهاشو حل کنم و تا حالا مجبور شدم چند بار بازی رو از اول شروع کنم!
ببین اگه خواستی بازی رو از اول شروع کنی بعد از مردن گزینه save رو انتخاب کن تا تجربت که کسب کردی واست بمونه در ضمن با خوندن کتابها هم چیزای جدید یاد میگیری
دیشب حالم گرفته شد فکر میکردم عکاسه رو شکست دادم ولی متاسفانه دو حالت داره تو مرحله سوم عکاسه باید قبل از ساعت 12 بریم سراغش تا بشه کسی رو که اسیر کرده نجات داد! بعد از 12 اون اسیرشو که tad اسمشه میکشه و خودش میاد سراغ ما که دموی جالبی داره!
من تا حالا تمام عکسهارو تو نوتبوک باز کردم به جز همین tad

اقا اين بازي چرا اينقدر بد تموم شد اصلا اخرش چي شد در ضمن يوقت نگين اي بازي رو تموم نكردي من تمام اون 8 ماموريت روگرفتم 14 نفرو نجات دادم و نزديك 7-8 غول رو هم كشتم حالا واقعا بازي اينقدر بد تموم ميشه يا بايد كار خاصي انجام بديم كه اخرش خوب تموم شه

اقا اين بازي چرا اينقدر بد تموم شد اصلا اخرش چي شد در ضمن يوقت نگين اي بازي رو تموم نكردي من تمام اون 8 ماموريت روگرفتم 14 نفرو نجات دادم و نزديك 7-8 غول رو هم كشتم حالا واقعا بازي اينقدر بد تموم ميشه يا بايد كار خاصي انجام بديم كه اخرش خوب تموم شه

دوست من اول بگو اخرش چی شد تا بگم به اخرش رسیدی یا نه ؟ ببینم اون دموی اخرو دیدی که هلیکوپتر میاد دنبالت و بعدش(توی اسپویلر رو نبینین اگه بازی رو تموم نکردین)
سقوط میکنه و ما هم نا امید میشینیم که یدفعه ایزابل میاد دنبالمون و ادامه ماجرا....
در ضمن اگه بتونین بازی رو واقعی با داستان خوب تموم کنید achivment به نام true ending رو میگیرید;) و یه گزینه خیلی جالب (گیم پلی جدید) به اول بازی اضافه میشه

دوست من اول بگو اخرش چی شد تا بگم به اخرش رسیدی یا نه ؟ ببینم اون دموی اخرو دیدی که هلیکوپتر میاد دنبالت و بعدش(توی اسپویلر رو نبینین اگه بازی رو تموم نکردین)
سقوط میکنه و ما هم نا امید میشینیم که یدفعه ایزابل میاد دنبالمون و ادامه ماجرا....
در ضمن اگه بتونین بازی رو واقعی با داستان خوب تموم کنید achivment به نام true ending رو میگیرید;) و یه گزینه خیلی جالب (گیم پلی جدید) به اول بازی اضافه میشه

نه بابا اخرش مال من خلبانشم زامبي شد و ... حالا چجوري بايد پايان خوبشو ببينيم

اگه ایزابل اخر بازی نیومد به کمکت ایراد اینه که تو باید قبلا دو بار بهش سر میزدی و نزدی یبار قبل 12 و یبار بعد 12 تازه شما الان 3/4 بازی رو تموم کردی و هنوز ادامه داره ولی متاسفانه باید بازی رو از اول شروع کنی ولی خوشبختانه لول بازی از اول نمیشه و فرانک قوی میمونه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or