Dead Rising

سیو کردن؟!
مگه نگفتن تو این بازی نه سیوی هست نه checkpoint ه؟!

اون واسه موقعی هست که شما بازيرو به اتمام برسونيد !!
بعد يه درجه سختی واسه شما باز میکنه که بايد 14 15 ساعت پای دستگاه باشی و بازی کنی
چون نه میتونی سيو کنی نه چکپوينتی چيزی داره..ببازيم بايد از اول بری

آقا من هم این بازیرو تا آخرش رفتم فقط در آخرش که داشتم می رفتم سمت هلی کوپتر نیروهای ویژه از راه رسیدن و منو گرفتن زدن :mad: (ناکسا زده ضربه هستند هرچی زدمشون هیچیشون نشد ) بعد منو بستن به یه هلی کوپتر که باید سعی کنی دستاتو باز کنی ولی هر کاری میکنی سریع مفهمن و میان با مشت ولگد ازت پذیرایی میکنن یه خط هم در زیر هست که مثل اینکه باید پر بشه تا دستات باز بشه ولی تا تکون می خوری که خط پر بشه سریع می فهمن و خط هم دوباره بر می گرده سرجاش من نتونستم فرار کنم دارم دوباره بازی رو می رم یکی بگه چطوری باید اینجارو رد کرد ؟ :)
فکر کنم یکی از این پایانها هم اینه که اونها من رو باخودشون می برن درسته ؟

سیو کردن؟!
مگه نگفتن تو این بازی نه سیوی هست نه checkpoint ه؟!

نه امین جان
منظورشون این بوده که اگه سیو کردی جای چند تا سیو کردن رو نداره یعنی اگه می خوای دوباره بازی رو سیو کنی باید روی سیو قبلی سیو کنی امیدوارم فهمیده باشی چی می گم

آقا من هم این بازیرو تا آخرش رفتم فقط در آخرش که داشتم می رفتم سمت هلی کوپتر نیروهای ویژه از راه رسیدن و منو گرفتن زدن :mad: (ناکسا زده ضربه هستند هرچی زدمشون هیچیشون نشد ) بعد منو بستن به یه هلی کوپتر که باید سعی کنی دستاتو باز کنی ولی هر کاری میکنی سریع مفهمن و میان با مشت ولگد ازت پذیرایی میکنن یه خط هم در زیر هست که مثل اینکه باید پر بشه تا دستات باز بشه ولی تا تکون می خوری که خط پر بشه سریع می فهمن و خط هم دوباره بر می گرده سرجاش من نتونستم فرار کنم دارم دوباره بازی رو می رم یکی بگه چطوری باید اینجارو رد کرد ؟ :)
فکر کنم یکی از این پایانها هم اینه که اونها من رو باخودشون می برن درسته ؟

بله این یکی از پایانهای بازی هست . من خودم هم هر کار کردم نتونستم از دست اونها فرار کنم :( .
شما از سیو قبلی دوباره بازی رو بیار اما طبقه پایین نرو چون اونا دومرتبه میگیرنت . شما برو روی پشت بام و منتظر هلیکوپتر باش تا بیاد شما رو ببره . موفق باشی ;) .

بله این یکی از پایانهای بازی هست . من خودم هم هر کار کردم نتونستم از دست اونها فرار کنم :( .
شما از سیو قبلی دوباره بازی رو بیار اما طبقه پایین نرو چون اونا دومرتبه میگیرنت . شما برو روی پشت بام و منتظر هلیکوپتر باش تا بیاد شما رو ببره . موفق باشی ;) .

فرار کردن از تو هلیکوپتر هیچ کاری نداره موقعی که دو تا نگهبان پشتشون به ما هست باید بسرعت تکون بخوری تا اون خط زیر پر بشه تا روی نگبانا برگشت باید بی حرکت بشی تقریبا تو سه یا چهار بار تکون خوردن ازاد میشی هیچ کار سختی نیست
برای کشتن سربازها هم بهترین وسیله شمشیر هست که با 3یا4 ضربه میمیرن

برای پایان واقعی باید برین پیش دختره و خیلی کار داره نمیشه بری رو پشت بوم منتظر باشی

موفق باشین

من از خدام با اونها درگیر نشم ولی برای رفتن به محل فرود هلی کوپتر باید از اون آسانسور بری بالا بعد بری اتاق امنیتی بعد بتونی بری در محل فرود هلی کوپتر من وقتی می خوام برم طرف آسانسور توی اونجا این نیروها فراوان ایستادند منتظر من و نمیشه هم از دستشون فرار کرد شما چطوری بدون اینکه با اونها روبرو بشی رفتی محل فرود هلی کوپتر ؟:confused:

من از خدام با اونها درگیر نشم ولی برای رفتن به محل فرود هلی کوپتر باید از اون آسانسور بری بالا بعد بری اتاق امنیتی بعد بتونی بری در محل فرود هلی کوپتر من وقتی می خوام برم طرف آسانسور توی اونجا این نیروها فراوان ایستادند منتظر من و نمیشه هم از دستشون فرار کرد شما چطوری بدون اینکه با اونها روبرو بشی رفتی محل فرود هلی کوپتر ؟:confused:

اخه من اخرین بار تو همون اتاق امنیتی سیو کردم . بعد از اینکه من سیو کردم دمو رو دیدم که دولت دستور داده که ارتش به این شهر حمله کنه و هر کسی هم داخل اون شهر هست رو بکشه . اولش من نمیدونستم چی به چیه برای همین از اسانسور رفتم پایین که ماموریتم رو انجام بدم دیدم چند تا سرباز ریختن سرم و منو گرفتن و بردن توی هلیکوپترشون بعدش هم چون من نتونستم خودمو ازاد کنم اونا منو با خودشون بردن و بازی هم تموم شد . برای همین من دوباره از جای سیوم اوردم و منتظر هلیکوپتر شدم .
به نظر من یک راه دیگه هم وجود داره که شما برسی به اتاق امنیتی . یادته غیر از اسانسور یک دره دیگه هم بود که از طریق اون هم میشد بریم پایین و از جای همون اسانسور در میومدیم . فکر کنم برای اینکه از اون در بتونی بری طبقه بالا یا همون اتاق امنیت باید بری بالای جعبه ها . ببین همچین راهی وجود داره .

منو بستن به يه هلي کوپتر که بايد سعي کني دستاتو باز کني ولي هر کاري ميکني سريع مفهمن و ميان با مشت ولگد ازت پذيرايي ميکنن يه خط هم در زير هست که مثل اينکه بايد پر بشه تا دستات باز بشه
اونجا رو من رفتم ! بايد خيلي تمرين کني تا دستات عادت کنه مگرنه همينجوري شانسي نميشه رفت.
از من ميشنويد اونجا رو بيخيال بشيد چون هم وقت تلف کنيه هم دستاتون درد ميکنه و هم پدر دسته در مياد ! اگر هم خيلي مايل هستيد که بريد اشکال نداره ولي بعدش اتفاق خاصي نميوفته اون خط زيري که پر شد و دستاتون باز شد از هليکوپتر يواشکي پياده ميشي و از روي يک پشت بام (دقيقا بالاي اون پارکينگ) بازي شروع ميشه ولي ديگه اونجا لخت هستيد و بايد به فکر يک دست لباس شلوار باشين چون امکان داره زامبي ها بيوفتن دنبالتون ! :biggrin1:

ولي ديگه اونجا لخت هستيد و بايد به فکر يک دست لباس شلوار باشين چون امکان داره زامبي ها بيوفتن دنبالتون ! :biggrin1:
مگه قزوینی هم قاتیشون هست ::eek: :eek: :cheesygri
آقا یه سوال دیگه من چه طوری می تونم جسی و اون پلیسرو را نجات بدهم جسی که آخرش دیدم زامبی شد (حیف بیچاره فرانک چه نقشها کشیده بود):) و پلیس هم بعد جنگ با اون یارو تو پارکینگ افتاد تو یه اتاق تاریک پر از زامبی ولی من هرچی گشتم اون اتاق رو پیدا نکردم یاری فرمایید حله ! :biggrin1:

آخرین ویرایش:
مگه قزوینی هم قاتیشون هست ::eek: :eek: :cheesygri
آقا یه سوال دیگه من چه طوری می تونم جسی و اون پلیسرو را نجات بدهم جسی که آخرش دیدم زامبی شد (حیف بیچاره فرانک چه نقشها کشیده بود):) و پلیس هم بعد جنگ با اون یارو تو پارکینگ افتاد تو یه اتاق تاریک پر از زامبی ولی من هرچی گشتم اون اتاق رو پیدا نکردم یاری فرمایید حله ! :biggrin1:

هیچ جوری نمیتونی اونارو نجات بدی این جزو خط داستانه ولی اگه سریع خودتو به پلیسه برسونی یه دمو نشون میده که خیلی باحاله
رسیدن به پلیسه کاری نداره بعد از دمو باید تو زیر زمین که پر زامبی هست خودتو برسونی به انبار وسطی با ماشین بری هیچ کاری نداره در ضمن کلید زیر زمین هم تو اون اتاقه که خیلی بدرد میخوره
راستی یه راه وخفی تو بازی هست که فروشگاههای غربی رو مستقیم به شرقی ها وصل میکنه تونستین پیداش کنید (تو توالت داخل اینه هست ولی راه داره)

شایدم حرفم غلط باشه اما اینطور که شما می گید
این بازی روش میاد خیلیث نباشه یعنی در حدود 6 ساعت تموم میشه ؟؟

این بستگی به ماموریتهایی که انجام میدی داره . اگر بخوای علاوه بر ماموریتهای اصلی ( خط داستانی ) ماموریتهای فرعی هم انجام بدی بازی ممکن 15 یا 16 ساعت هم طول بکشه تا تموم بشه اما اگه صرفا میخوای خط داستانی رو پیش بگیری و ماموریتهای فرعی رو انجام ندی بازی تو 5 یا 6 ساعت به پایان میرسه .

دوستان اين مرحله آخر كجا بايد بايستيم براي اومدن هلي كوپتر خواهشا بگيد چون داره به ساعت 12 نزديم ميشه من نميدونم كجا برم
بالاي security roomهستش؟

دوستان اين مرحله آخر كجا بايد بايستيم براي اومدن هلي كوپتر خواهشا بگيد چون داره به ساعت 12 نزديم ميشه من نميدونم كجا برم
بالاي security roomهستش؟
باید بری همون اتاق امنیت بد از پله ها بری بالا و روی پشت بام دم محا فرود هلی کوپتر وایسی دقیقا همون جایی هستش که اول بازی پیاده شدی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or