Dead Rising

نوشته شده توسط GAme3:
ای کاش این دختره GF باشه مثل GTA 5 باهاش بریم رستوران درجه دوستیمون زیاد بشه اگه این طوری باشه که خیلی خدا میشه.:love:
فکر نمیکنم حضورش انقده کم رنگ باشه;) از طرفی توی هیچکدوم از تریلرها هم من تا الان ندیدمش. اما یه اسکرین شات بود که با یه چیزه تفنگ مانند که تو عکس هم دستشه گارد شلیک گرفته بود. از یه طرف دیگه تو سایته esrb اینا رو زده(Blood and Gore, Intense Violence, Language, Use of Alcohol) از nud1ty خبری نیست:cheesygri

آخرین ویرایش:
از nudity خبری نیست

نوچ نوچ نوچ نوچ چقدر منحرفن بچه ها
از S3Xua1 Theme هم خبری نیست
حیف
39.gif

نوشته شده توسط dinosaur:
مرد مومن توی بازی 10000 تا زامبی وجود داره اون وقت میخوای پاشی بری رستوران ؟!
این دختره حتمآ یه جایی گیر افتاده و تا 5 ثانیه دیگه زامبی ها میخورنش و تو باید نجاتش بدی یا برعکس اون تو رو نجات میده که فکر کنم حالت دومی باشه !
چه جَلب اگه قرار باشه دختر منو نجات بده که عمرا پول بالاش بدم من دوست دارم خودم نجاتش بدم مثل Resident Evil 2 تو دموی اولش خیلی با اونجاش حال میکردم.

من همه ی ترلر هارو با کیفیت hd دیدم
اون دختری هم که میگید
دیدم شخصیت ما دستش رو گرفته بود که یک هو افتاد زمین ای بابا نکنه چیزیش بشه:cheesygri

منو باش که فقط امیدم به این سایت بود!!
دوستان عزیز.یک نکته ای رو در نظر داشته باشید.
هرجایی که Nud1ty باشه همراه اون 100% S3×ual Theme هم وجود داره.هیچ بازیی هم از این قاعده مستثنی نیست.
مثلا توی همین عکسهایی که بچه ها توی بخش خبر دادن وظیفه خطیر عکس گرفتن از این یاران Nud3 بر عهده شما بود و هرچقدر عکس 3Xy تری میگرفتید امتیاز بیشتر بهتون میداد.
به هر حال از این نظر کاملا تامینید.من تضمین میکنم!!!
نمونش همین Dead to Rights !!!یا اصلا چرا راه دور بریم؟ همین GTA عزیز!!
به هر حال:
GTA Meets Resident Evil So SOON.
It's Definitly Worth To Wait.
باتشکر...

من این بازی را یه مقدار رفتم جلو ، باید بگم جزو استثناء ها هستش
فوق العادست،
هرچی جلوتر میرید جذاب تر میشه ،گرافیک بازی هم به نسبت تعداد زامبی ها که بعضی وقتها بالای 200 تا میشه عالیه
اصلا افت فریم نداره، از هر وسیله ای میتونید برای از بین بردن زامبی ها استفاده کنید
از گیتار گرفته ، پتک،اره برقی ، دوچرخه ، بومرنگ....
یه جا هست که میتونید یه ماهی تابه را روی گاز بزارید تا گرم و سرخ که شد بچسبونید روی صورت زامبیه.
از بس که تعداد زامبی ها زیاد هست بعضی مواقع باید از روی زامبی ها عبور کنید و روشون راه برید

بازی را تموم کردم ، ولی چه تموم کردنی، 5 نفرا نجات دادم, فقط 3 معما باز شد
بازیش خیلی جذابه ولی دیگه رو عصاب آدم راه میره
ولی جالبیش به اینه که اگر یه بار بازی را ناقص تموم کنید دفعه ی بعدی که از اول بازی کنید همون مقدار Skill و Level ها را دارید
در کل اگر کسی بخواد بازی را تموم کنه باید 1 هفته در بست بشینه خونه، البته اعصاب خیلی راحتی هم داشته باشه
از بس که زامبی میاد دیگه آدم حالش به هم میخوره
هر Level هم که بالا میره ممکنه فن جدید باز بشه ، یا مقدار Health زیاد بشه
یا اینکه سرعت راه رفتنش بالابره یا ...
باید یه 3 باری بازی را تا آخر برید تا Level ها بالا بره تا دفعه ای که خواستید بازی را تقرییبا دیگه تموم کنید یه سری امکانات در اختیارتون باشه

من این بازی رو الان دارم بازی میکنم ! :-"
یه جا گیر کردم اگه میشه کمک کنید اون قسمتشو رد کنم چون رفته رو اعصابم...
اول از همه کسایی که بازی کردن بگن ببینم,اگه ماموریتی رو انجام ندیم چی میشه ؟
من دقیقا اون مرده قصاب رو کشتم (که خنجر داشت و بعد که کشتمش یه کلیدی هم بهم داد) و از اون به بعد دیگه جایی پیدا نمیکنم که برم !
راهنما هم بکل از کار افتاده و هیچ ماموریتی ندارم ! تلفن هم که اصلا زنگ نمیخوره !!
من چون دارم روی Tv بازی میکنم نوشته های تو صفحه و راهنماهایی که کرده رو اصلا نمیتونم واضح ببینم چون خیلی ماته !

من این بازی رو الان دارم بازی میکنم ! :-"
یه جا گیر کردم اگه میشه کمک کنید اون قسمتشو رد کنم چون رفته رو اعصابم...
اول از همه کسایی که بازی کردن بگن ببینم,اگه ماموریتی رو انجام ندیم چی میشه ؟
من دقیقا اون مرده قصاب رو کشتم (که خنجر داشت و بعد که کشتمش یه کلیدی هم بهم داد) و از اون به بعد دیگه جایی پیدا نمیکنم که برم !
راهنما هم بکل از کار افتاده و هیچ ماموریتی ندارم ! تلفن هم که اصلا زنگ نمیخوره !!
من چون دارم روی Tv بازی میکنم نوشته های تو صفحه و راهنماهایی که کرده رو اصلا نمیتونم واضح ببینم چون خیلی ماته !

فکر میکنم این جا باید برگردی رو همون پشت بوم که خلبان پیادت کرد منتظرش بشی بیاد دنبادلت البته اینجا اخرش نیست داستان ادامه داره

فکر میکنم این جا باید برگردی رو همون پشت بوم که خلبان پیادت کرد منتظرش بشی بیاد دنبادلت البته اینجا اخرش نیست داستان ادامه داره
یه بار رفتم اونجا خبری که نبود ! مگه باید خیلی منتظر موند ؟
چون من اونجا زیاد گیر نکردم.البته توی راهنما که یه همچین چیزی ننوشته که باید برم اونجا ! (معمولا اون فلش راهنما باید باشه ولی چیزی نیست چون ماموریتی چیزی ندارم!)
چجوریه یعنی ؟
حالا یه بار دیگه میرم روی پشت بام ببینم چی میشه.

یه بار رفتم اونجا خبری که نبود ! مگه باید خیلی منتظر موند ؟
چون من اونجا زیاد گیر نکردم.البته توی راهنما که یه همچین چیزی ننوشته که باید برم اونجا ! (معمولا اون فلش راهنما باید باشه ولی چیزی نیست چون ماموریتی چیزی ندارم!)
چجوریه یعنی ؟
حالا یه بار دیگه میرم روی پشت بام ببینم چی میشه.
ببین من یه ماه بیش بازی کردم ولی چیزی که یادم بعد از این که هر 8 تا case رو تموم کردی دیگه هیچ فلشی نمیاد و احتمالا همینجا مامورا میریزن زامبیا رو میکشن درسته ؟بعدش تو باید برگردی رو پشت بوم راستی مرحله پارکینگ چجوری رد کردی من که پدرم در اومد راستی این قسمت تموم کنی overtime که باز بشه اکثر ماموریت هارو باید بدون فلش واز حفظ بری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or