Dead Rising 3 دارای fidelity بصری مشابه سری Uncharted است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Dead Rising 3 دارای جزییات بصری یکسان با سری Uncharted است

JB-AU-20130613-DeadRising3-Must-Have-Games-Page_01.png

استدیو Capcom Vancouver اعلام کرده است که Dead Rising 3 شاید یک بازی در سبک دنیای باز (open - world) باشد اما جزئیات گرافیکی آن مانند سری بازی "خطی" Uncharted خواهد بود.
تهیه کننده ارشد این بازی آقای Jason Leigh در مصاحبه با OXM گفته اند:
ما جزئیاتی را ارائه خواهیم کرد که شما از یک بازی خطی نظیر Uncharted انتظار دارید. این کار را ما از هر زاویه ای که شما بخواهید به دنیا نگاه کنید پوشش خواهیم داد و طوری خواهد بود که انگار در حال انجام آن دسته از بازی ها هستید. تیم طراح ما فضاها را با دستان خود خلق کرده اند. شما شاهد یک دنیای خرد شده و بد نما نخواهید بود.
دنیای Dead Rising 3 واقعا بزرگ است و شما وارد ساختمان های زیادی می شوید. به نظر شما آیا این بازی به زیبایی Uncharted است؟
VG247

آخرین ویرایش:
دقت کردین که شماره آنچارتد رو نگفته و گفته انتظار دارین از گرافیک نگفته دیدین گرافیک رو در نتیجه منظور ایشون آنچارتد 4 بوده پس بیراه هم نگفته!
فقط اینو همه میدونن کپکام به هر دری بزنه نمیتونه گرافیکاشو به نصف آنچارتد 4 هم برسونه:d

میگم طرفدارای ps3 زیاد زوق نکنید این nd و nd که میکنید همین TLOU تون از لحاظ image quality عقبتر از Uncharted 3 هست دلیلش هم همین نسباتا بزرگ بودن محیطهاش هست ;;)
ای بابا ! همین DF ببین چی گفته در این مورد:
Image quality is also very good. Rendering natively in 720p, the post-process anti-aliasing solution delivers slightly better coverage across the scene compared to the implementation used in Uncharted 3,
Tech Analysis: The Last of Us • Articles • Eurogamer.net

البته میدونم الآن DF اینجا نقش پشم رو بازی میکنه :))

اعتبار DF فقط تا زمانی هست که آقایون رو تایید کنه، در خارج از این مورد اشتباه میکنه و نظر شخصی انها معتبر تره.
من فن مایکرو هستم و هر چی df بگه رو تایید میکنم. چه موافق باشه چه مخالف.
اما برعکسش رو مورد دیدم که تعریف از مایکرو بوده و سونی فنها میگفتن df نامعتبره.

من فن مایکرو هستم و هر چی df بگه رو تایید میکنم. چه موافق باشه چه مخالف.
اما برعکسش رو مورد دیدم که تعریف از مایکرو بوده و سونی فنها میگفتن df نامعتبره.

دم شما گرم!

ما همینطور!‌ ان زمان که همین DF میومد میگفت این بازی ها رو 360 بهترن و نسخه های PS3 این مشکلات رو داره کسی نمیومد بگه نه باور کن اشتباه میکنه و از نظر فنی برتری مطلق با PS3 هست! یا مثلا میگیم Edge معتبره وقتی گفت بازی های انحصاری X1 بهترن نمیگیم غلط کرده و از مایکروسافت پول گرفته. درستش هم همینه.

البته همین UC3 یه زمانی خیلی آشغال بود و آقایون میگفتن UC2 بهتره اما الان چون قراره TLoU بشه آشغال شده بازی خوب. وگرنه مثلا UC4 منتشر بشه همین دوستان میان میگن TLoU خیلی بهتره. کلا همه چیز نسبی هست اینجا! باید دید باد کدوم سمت...

میدونم خیلی از پستای این تاپیک صرفا جهت سوژه کردن (البته اگه از کلمه ترول خوشتون نمیاد) داده شدن ولی خب صرفا جهت شفاف سازی لازم دونستم یه FAQ (:دی) برای این تاپیک بنویسم :

اصل خبر:
یکی از اعضای کپکام (نه مایکروسافت) اومده گفته بازی OW ما از لحاظ جزییات و گرافیک محیطی در حد سری Uncharted ـه.

هدف سازنده از بیان این موضوع:
تبلیغ و ایجاد هایپ برای بازی که کپکام داره میسازه.

دلیل مقایسه با سری Uncharted:
برای اینکه Uncharted یکی از بهترین گرافیک های نسل حاضر خصوصا در جزییات و گرافیک محیطی رو داره و این رو همه دنیا قبول دارن.

چرا Halo 4 مثال نزده ؟! :
بخاطر اینکه جزییات محیطی Halo 4 در حد سری Uncharted نیست. دلیلش هم برمیگرده به بازتر بودن محیط Halo که رسیدن به اون جزییات گرافیکی Uncharted رو برای سازنده بسیار سخت و غیر ممکن میکنه.

چرا این موضوع مهمه ؟! :
چون بدست آوردن همچین جزییات گرافیکی برای یه بازی OW واقعا کار خارق العاده اییه. حالا انحصاری هر کنسولی هم که میخواد باشه، این یه فکته.

----

در پایان :
سونی فن های عزیز (که تعدادیشون هم دوستان خودم هستن):
تاپیک ها و خبر های زیاد در مورد X1 زده میشن که معدن سوژه جهت ترول هستن، ولی این یکی از اونا نیست. از این یکی بکشید بیرون.

خوب من با سعی فراوان توانستم افکار خودمو به 15 سال قبل ببرم تا بتونم با شما در این بحث شرکت کنم

خوب چی می گفتین ..؟ Xbox one=Ps3 ..؟ نه نه ماشین کوکی من خیلی بهتره.;;)

حالا چه فرقی داره UN2,UN3,TLOU مهم اینه که هر سه از یه استدیو و انحصاری سونین حالا بزار یه عده خوش باشن بگنUN2,UN3ازTLOU بهترن یا هر چی بزار خوش باشن:دی

خوب چی می گفتین ..؟
Xbox one=Ps3 ..؟ نه نه ماشین کوکی من خیلی بهتره.;;)

متاسفانه این نتیجه گیری شماهاست! وگرنه هر آدم سالمی که Ryse‌ رو دیده باشه همچین حرفی نمیزنه. انتقاد به کپکام و حرف مسخره ای هست که زده! اصلا سر سوزنی به مایکرو و X1 ربط نداره! کلا حرف یارو مزخرفه! دلیلش هم مثلا inFamous: Second Son! همین کافیه که بگیم داره چرت و پرت میگه!

دم شما گرم!

ما همینطور!‌ ان زمان که همین DF میومد میگفت این بازی ها رو 360 بهترن و نسخه های PS3 این مشکلات رو داره کسی نمیومد بگه نه باور کن اشتباه میکنه و از نظر فنی برتری مطلق با PS3 هست! یا مثلا میگیم Edge معتبره وقتی گفت بازی های انحصاری X1 بهترن نمیگیم غلط کرده و از مایکروسافت پول گرفته. درستش هم همینه.

البته همین UC3 یه زمانی خیلی آشغال بود و آقایون میگفتن UC2 بهتره اما الان چون قراره TLoU بشه آشغال شده بازی خوب. وگرنه مثلا UC4 منتشر بشه همین دوستان میان میگن TLoU خیلی بهتره. کلا همه چیز نسبی هست اینجا! باید دید باد کدوم سمت...
من هیچوقت انحصاری های سونی رو زیر سوال نمیبرم که هیچ. بلکه اونها رو جزو بهترین های بازیهای نسل میدونم. انقدر مجذوب لست اف شدم که 2 روز پشت سرهم 2 بار تمومش کردم. اریجینال خریدمش. اما من بیشتر بخاطر لایو و دسته کنسول و علاقه فوق شدیدم به فورزا 4 هست که فن مایکرو هستم. به سونی احترام میزارم اما انتظار دارم فنهای سونی هم احترام بذارن نه اینکه ترول کنن و گیف بزارن. البته فنهای محترم و منطقی که میشه باشون حرف زد هم داریم مثل جناب benjohn+ که بحث کوتاهی(در حد 2-3 تا پست) در مورد اینفیمس داشتم باشون و خیلی هم منطقی پیش رفت اما متاسفانه تعداد غیر منطقی ها هم تو مایکروفن ها و هم تو سونی فنها زیاده(حواسم نبود اشتباهی نوشتم کمه:d.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or