Dead Rising 3 دارای fidelity بصری مشابه سری Uncharted است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Dead Rising 3 دارای جزییات بصری یکسان با سری Uncharted است

JB-AU-20130613-DeadRising3-Must-Have-Games-Page_01.png

استدیو Capcom Vancouver اعلام کرده است که Dead Rising 3 شاید یک بازی در سبک دنیای باز (open - world) باشد اما جزئیات گرافیکی آن مانند سری بازی "خطی" Uncharted خواهد بود.
تهیه کننده ارشد این بازی آقای Jason Leigh در مصاحبه با OXM گفته اند:
ما جزئیاتی را ارائه خواهیم کرد که شما از یک بازی خطی نظیر Uncharted انتظار دارید. این کار را ما از هر زاویه ای که شما بخواهید به دنیا نگاه کنید پوشش خواهیم داد و طوری خواهد بود که انگار در حال انجام آن دسته از بازی ها هستید. تیم طراح ما فضاها را با دستان خود خلق کرده اند. شما شاهد یک دنیای خرد شده و بد نما نخواهید بود.
دنیای Dead Rising 3 واقعا بزرگ است و شما وارد ساختمان های زیادی می شوید. به نظر شما آیا این بازی به زیبایی Uncharted است؟
VG247

آخرین ویرایش:
Dreadlord

تو مشخصا خودتم نمیدونی چی داری میگی. راه حلتون برای فرار از پذیرفتن این واقعیت هم اینه که سریع پشت یه سری کلمات مثل "ترول کردن" که بیشتر به خودتون میچسبه، پنهان بشید. از هرچیزی میخواید یه بحث فلسفی بسازید. خیلی واضح داره میگه ما داریم از نظر جزییات به UC میرسیم. چرا از بین این همه بازی UC رو مثال میزنه چون از نظرش بهتر از بقیس. اصلا بحث UC نیست، کلا یه خسته نباشی بزرگ داره و حرفش حسابی سوژه خندس. یه بازی نسل بعدی OW از نظر جزییات شبیه بازی نسل پیش باشه (هرچی، اصلا مهم نیست چی) فاجعس و باید به حال سازنده هاش گریه کرد. انم تازه رو کنسولی که به قول خودتون برتری های فنی و غیر فنیش رو نمیشه بار شیش تا کامیون کرد. باید این آقا رو برد Sucker Punch یه ذره iF:SS بازی کنه تا خون گریه کنه!:دی

DR3‌از نظر جزییات بصری شبیه uncharted است. دقت کنید uncharted، نمیگه فلان بازی. میگه uc چون همه به عنوان برترین قبولش دارن و از نظرش رسیدن به ایشون به تبلیغ برای بازیش محسوب میشه. سعی کنید با این قضیه کنار بیایید. اگه فکر میکرد بازی محبوب شما بهتره قطعا میگفت از نظر جزییات بصری شبیه ان بازی هستیم. این همه حرص خوردن و تحلیل نداره. چهار کلمه ساده گفته.
از اینکه اصلا به متن خبر و جملات خود طرف رجوع نمیکنی کاملا مشخصه قضیه چیه:دی هر چقدر هم از این اشعار بنویسی، بازم چیزی که طرف گفته اینه:
We kind of cram in the fidelity that you’d expect from a linear experience like Uncharted, and we try and do it everywhere so regardless of the angle you’re taking through the world, it feels like you’re playing that kind of game.
برای فهمیدن این جمله، سواد انگلیسی در حد اول دبیرستان کافیه. حالا هی بیا داستان بنویس و کیبوردت رو فرسوده کن، نقل قول طرف عوض میشه؟ نه! :دی

امیدوارم توی نسخه بعد (یا بعدیش) به سطح جزییات Halo 4 برسن فعلا برای کپکام همین گرافیک گرچه عالی نیست ولی کافیه:d

یا ابرافضل !! :-o
خدایی با خودت چند چندی؟ :|
همون 700 مگی واستون کافی نبود؟ :d
بنظرم همه بازیا باید با ساخته های ND مقایسه بشن ، چون به نوعی مرجع گرافیک و طراحی انیمیشن بحساب میاد !! :-*

خب؟ :-/ :دی شما اینو گفتید:

منم نقل قول Digital Foundry رو گذاشتم تا یه وقت فکر نکنید جدا خبریه :دی راجع به خبر من حرفی نزدم.
حرف من راجع به این خبر بود و ربطی به نقل قول شما از DF نداره . واسه اینجور بحث ها میتونید تشریف ببرید انجمن مقایسه بازیها یا گفتگوی آزاد پیرامون بازیها !
وقتی خود استودیویی که برای کنسول مایکروسافت IP انحصاری میسازه غیر از آنچارتد حرفی از بازی دیگه ای نمیاره دیکه مشخصه چقدر وضعیت انحصاریهای X360 تو نسل فعلی نسبت به PS3 آشفته بوده .
پس میبینی که جداً یه خبرایی هست .
البته میدونیم که با این نقل قول ها خودتونید رو میخواید تسکین بدید !

آخرین ویرایش:
حرف من راجع به این خبر بود و ربطی به نقل قول شما از DF نداره . وقتی خود استودیویی که برای کنسول مایکروسافت IP انحصاری میسازه غیر از آنچارتد حرفی از بازی دیگه ای نمیاره دیکه مشخصه چقدر وضعیت انحصاریهای X360 تو نسل فعلی آشفته بوده .
البته میدونیم که با این نقل قول ها خودتونید رو میخواید تسکین بدید !
من هم حرفم مربوط به صحبت شما بود و نقل قول Digital Foundry اونم مربوط به بررسی God of War: Ascension رو آوردم. بهتره باهاش کنار بیای ;) آره اینقدر وضعیت آشفته بوده که مثلا DF وسط بررسی یه انحصاری از PS3 میاد به بازی X360 اشاره میکنه lol

اون فروشی که شما داری بهش اشاره میکنی بخش بیشترش برمیگرده به فن بیسی که واسه خودش با نسخه ی اول دست و پا کرده بود و طرافدارها معمولاً به نمره و اینجور چیزا دقت نمیکنن وگرنه بازی ایی که متاش کمتر از نسخه ی قبلش هست نمیشه بهش گفت موفق.

اگر اونطوری بود که GeoW J باید سر فن بیسش یه 5 میلیون تایی می فروخت! :d طرفدار ها هم به کیفیت کار توجه می کنن براشون خیلی مهم تر از تغییر سازنده و نمرات بازی هستش . . . نمو نه ی دیگش فروش هیلو 4 ! :d
مطمئنا اگر DR 2 خوب نبود اینطوری نمی فروخت

من هم حرفم مربوط به صحبت شما بود و نقل قول Digital Foundry اونم مربوط به بررسی God of War: Ascension رو آوردم. بهتره باهاش کنار بیای ;) آره اینقدر وضعیت آشفته بوده که مثلا DF وسط بررسی یه انحصاری از PS3 میاد به بازی X360 اشاره میکنه lol
بله متوجه شدم بررسی تکنیکی GOW Ascension و مثال DF در این رابطه و رسیدن یه بازی نسل بعدی به گرافیک بصری آنچارتد !
در واقع همون رابطه گودرز و شقایق منطورتونه دیگه ...

ضمنا بنده با چیزی مشکلی ندارم شما بهتره بجای انکار کردن بدیهیات و کوات کردن چهار تا نقل قول از اینور اونور با حقیقت روبرو بشی .

آخرین ویرایش:
Dead Rising 3 كه چيزي نيست همين الانش Quantum Break هم نصف Uncharted 3 گرافيك نداره.كلا بازي هاي مايكرو تلاش ميكنن با يك نسل پيش سوني به لحاظ گرافيكي رقابت كنن.مثلا خود Gears Of War Judgment هم يكي چيزي تو مايه هاي God Of War 2 گرافيك داشت.

مثلا اين عكس Dead Rising 2 هستش كه روي 360 اجرا شده و با توجه به تصوير دقيقا گرافيكي در حد GOW2 داره پس نتيجه ميگيريم به لحاظ قدرت :

Dead-Rising-2.jpg

PS2=XBOX360
اين نسل هم:
PS3=XBOXONE

نسل بعد هم :
PS4=NEXT XBOX
همينطور برو جلو.

البته يادم زفته بود كه :
XBOX=PS1

آخرین ویرایش:
بله متوجه شدم بررسی تکنیکی GOW Ascension و مثال DF در این رابطه و رسیدن یه بازی نسل بعدی به گرافیک بصری آنچارتد !
در واقع همون رابطه گودرز و شقایق منطورتونه دیگه ...
عزیزم چرا بحث رو می پیچونی؟ :دی شما اینو گفتی:
تو یه بازی نسل بعدی قراره کنسول مایکروسافت بتونه به گرافیک بصری آنچارتد این نسل برسه
منم با ذکر مثال توضیح دادم تو همین نسل کنسول مایکروسافت یه بازی داشت که به گرافیک بصری آنچارتد رسیده، دیگه احتیاج به نسل بعد نیست. کجاش واضح نیست انصافا؟ :-/
ضمنا بنده با چیزی مشکلی ندارم شما بهتره بجای انکار کردن بدیهیات و کوات کردن چهار تا نقل قول از اینور اونور با حقیقت روبرو بشی .
حقیقت رو تو صفحات قبل که واستون گذاشتم پس بازم میگم بهتره باهاش کنار بیای. البته همین کنار نیومدن هست که واقعا احساس می کنید خبریه :دی

آخرین ویرایش:
تازه گفته سریه آنچارتد ! حالا معلوم نیست منظورش شماره 1هست 2 هست یا 3 ؟! من فکر کنم منظورش شماره 1 بوده باشه حالا جدا میبینی که از tlou مثال نزده ! مطمئنا از tlou بدتره !

----------------
میگم طرفدارای ps3 زیاد زوق نکنید این nd و nd که میکنید همین TLOU تون از لحاظ image quality عقبتر از Uncharted 3 هست دلیلش هم همین نسباتا بزرگ بودن محیطهاش هست ;;)

برای طرفداری xbox هم بگم درک مطلب برای بعضی ps فنها خیلی سخته ! پدر من در اومد سر قضیه ی halo4 که ثابت کنم منظور DF این هست HALO4 از لحاظ بصری بهتر از GOW3 هست ! و هی میگفتم GOW3 فقط تو بعضی صحنه ها حس نسل بعد را میداد اونم زمان خودش ! ولی هیلو 4 دم اخرین لحظه های نسل که تموم میشه کیفت بصری را در تمام مراحل بازی حفظ میکنه و ادم را تقریبا یاد نسل بعد میندازه . اخر سر قبول نکردند که نکردند ! تا در نهایت DF سر انالیز GOW جدید که سال پیش عرضه شد این را گفت :
or anyone looking to see what the PS3 hardware is truly capable of when pushed to its limits, this ranks as one of the most exceptional technical achievements of the current-gen era, convincingly up to the standards set by the likes of Uncharted 3 or Halo 4
یعنی هر چی من گفته بودم راست بود و باعث ضایع شدن خیلی ها شد :) حداقل من بجای اونها بودم یا یه مدت سایت نمی اومدم یا حدقل میومدم اشتباهم را میگفتم .

این قضیه هم همین طور ببینید ادم باید چقدر تنگ نظر باشه که بیاد فکر کنه یه بازی ساز داره بازی نسل بعد را با بازی نسل قبلیش مقایسه میکنه ! خدایی بسی جای خجالت داره ! جدی دارم میگم !من نمیدونم این همه فنبازی از کجا داره در میاد در این حد فنبازی آخه چرا ؟!

Dead Rising 3 كه چيزي نيست همين الانش Quantum Break هم نصف Uncharted 3 گرافيك نداره.كلا بازي هاي مايكرو تلاش ميكنن با يك نسل پيش سوني به لحاظ گرافيكي رقابت كنن.مثلا خود Gears Of War Judgment هم يكي چيزي تو مايه هاي God Of War 2 گرافيك داشت.

این پست دیگه واقعا از شما بعید بود.

facepalm-over-animal-ags-stupidity.jpg

عزیزم چرا بحث رو می پیچونی؟ :دی شما اینو گفتی:

منم با ذکر مثال توضیح دادم تو همین نسل کنسول مایکروسافت یه بازی داشت که به گرافیک بصری آنچارتد رسیده، دیگه احتیاج به نسل بعد نیست. کجاش واضح نیست انصافا؟ :-/
ای بابا شما داری هی آف تاپیک میدی صحبت من در رابطه با حرف تهیه کننده ارشد کپکام ونکوور بود !
وقتی خود استودیویی که برای کنسول مایکروسافت IP انحصاری میسازه غیر از آنچارتد حرفی از بازی دیگه ای نمیاره دیکه مشخصه چقدر وضعیت انحصاریهای X360 تو نسل فعلی نسبت به PS3 آشفته بوده .
شما گفتی همچین خبری نبوده من گفت چرا بوده شما در جریان نبودی !
متوجه شدی انشالا تعالی ؟ :دی
حقیقت رو تو صفحات قبل که واستون گذاشتم پس بازم میگم بهتره باهاش کنار بیای. البته همین کنار نیومدن هست که واقعا احساس می کنید خبریه
biggrin1.gif
چهار سال پشت سر هم جایزه بهترین گرافیک کنسولی سال رو به بازی انحصاری کنسول رقیب دادن خیلی فشار روحی روانی داره میفهمم ! :دی
آره قشنگ معلومه که میفهمی، چون همین جایزه ای که Halo 4 برده فشار بیش از حد زیادی وارد کرده
biggrin1.gif
البته همین که متوجه شدی خبری نیست و قضیه رو گرفتی کافیه، انتظارش رو نداشتم انصافا
biggrin1.gif
من با جوایزی که Halo 4 برده مشکلی ندارم اصلا ! چرا فکر میکنی من مشکل دارم ؟ البته اینم باز برمیگرده به یه قضیه دیگه ! "کافر همه را به کیش خود پندارد " . :دی
فرق من با شما اینه که اگر جای شما بودم چهار سال متوالی انگشت به دهن موندن رو به این راحتی ها فراموش نمیکردم !:دی

آخرین ویرایش:
پدر من در اومد سر قضیه ی halo4 که ثابت کنم منظور DF این هست HALO4 از لحاظ بصری بهتر از GOW3 هست !

شما دقیقا کی هستی ؟ دقیقا بگو ببینم کدوم مهندس و بازیسازی هستی که میخوای برای این و اون فکت صادر کنی تا جواب بقیه پستت رو ادم بده !

بعدم مگه شما قرار نشد لینک بیاری از اون n تا سازنده معتبر که گفتن PS3 از X360 ضعیف تر ؟؟ چی شد ؟ الان ما چجوری باید حرفات رو باور کنیم ؟

البته فکر کنم الان باید لینک از n تا سازنده معتبر بیاری که گفتم ps3 از X1 ضعیف تر هست !! ;;);)):-":))

ای بابا شما داری هی آف تاپیک میدی صحبت من در رابطه با حرف تهیه کننده ارشد کپکام ونکوور بود !

شما گفتی همچین خبری نبوده من گفت چرا بوده شما در جریان نبودی !
متوجه شدی انشالا تعالی ؟ :دی
تهیه کننده ارشد کپکام ونکوور یه آدم مستقل هست و هر چی دوست داشته باشه میتونه بگه :دی واسه بار آخر، شما حرفت این بود X360 عنوانی نداشته که بتونه در حد Uncharted ظاهر بشه و عناوین Xbox One میتونن در حد Uncharted باشن. منم گفتم Halo 4 با توجه به نظرات منتقدین و DF به راحتی در حد Uncharted هست. حالا شما بگو کجای قضیه مشکل داره؟ :-/ شما حرف این یارو سازنده DR3 رو ربط دادید به قدرت کنسول مایکروسافت، منم فقط جواب شما رو در این مورد دادم :دی
چهار سال پشت سر هم جایزه بهترین گرافیک کنسولی سال رو به بازی انحصاری کنسول رقیب دادن خیلی فشار روحی روانی داره میفهمم !
biggrin1.gif
آره قشنگ معلومه که میفهمی، چون همین جایزه ای که Halo 4 برده فشار بیش از حد زیادی وارد کرده :دی البته همین که متوجه شدی خبری نیست و قضیه رو گرفتی کافیه، انتظارش رو نداشتم انصافا :دی
من با جوایزی که Halo 4 برده مشکلی ندارم اصلا ! چرا فکر میکنی من مشکل دارم ؟ البته اینم باز برمیگرده به یه قضیه دیگه ! "کافر همه را به کیش خود پندارد " .
biggrin1.gif

فرق من با شما اینه که اگر جای شما بودم چهار سال متوالی انگشت به دهن موندن رو به این راحتی ها فراموش نمیکردم !
biggrin1.gif
باشه :دی شما مشکل نداری، اونوقت من که عاشق بازی های ND هستم مشکل دارم :)) :دی جا داره حرف خودتون رو تحویل خودتون بدم ==> "کافر همه را به کیش خود پندارد "
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or